Deri Pantolon ve Deri Ceket Kombinleri

Deri pantolon sonbahar ve kış mevsimlerinde sizlere farklı çekicilikleri katacak olan pantolon çeşitlerinin başında geliyor. Genel olarak vücudu sarmakta olan deri pantolon kombinler yapılarak daha da çekici bir hale gelebiliyor.

Sonbahar kış mevsimlerinde tercih edilmekte olan deri pantolonlar gençleri arasında da olgun hanımlar arasında da çok popüler oluyor. Deri pantolonların yalnızca gerçek deriden değil suni deriden de yapılanlarına rahatlıkla ve uygun fiyata ulaşılabiliyor. Ayrı renklerde, ayrı malzemelerden yapılan deri pantolonlar ve deri ceketler nasıl kombinleniyor?

Deri Pantolonlar Nasıl Giyilir?

Kadınları daha çekici ve güzel gösteren deri pantolonlar kadınların raflarında yerini alıyor. Deri pantolonları ve deri ceketleri diğer parçalar ile eşleştirerek deri pantolon ve ceket giyerken uygun kombinler yaparken özellikle dikkate alınması gerekli olan bazı şeyler bulunuyor.

Deri Pantolon Modelleri

Bunun için ilk adımda dikkate alınması gereken vücudunuzun modeline uygun olması ve giydiğiniz zaman vücudunuzun şeklini almasıdır. Akabinde cildiniz adına uygun olan bir renk almak geliyor. Bu önemli olan stil ipuçları ile deri pantolon nasıl giyilir ve deri ceketle daha şık görünümler oluşturmak için deri nasıl kombinlemeli? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Deri Pantolon Modelleri ve Çeşitleri

Bacaklarda ayrıntıları her daim vurgulamakta olan skinny deri pantolon modelleri ve aynı zamanda normal pantolonları andıran çok yüksek belli, dar paça, üstü bol olan deri pantolonlar. Deri ceketler, klasikten moderne, hem stil olarak hem şekil ve renk olarak pek çok çeşidi vardır.

Deri Pantolon Kimlere Yakışır?

Deri pantolonların temel özelikleri hakkında sonraki önemli soruların başında güzel deri pantolon kimlere yakıştığı kimlere ise yakışmadığı geliyor. Bu konuda merakınızı gidermek adına açıkladığımız durumlardan sizlere en uygun olanını okuduğunuzda deri pantolon ve ceket giyip giymemeye daha rahat karar verebiliyorsunuz.

Fazla Kilolular İçin Deri Pantolon Seçimi

Gerçekten deri pantolon ve ceket giyerken diğer pantolonlar gibi olmadığını unutulmamalıdır. Diğer pantolonların ve ceketlerin aksine, deri pantolon ve ceketlerin vücudun kusurluluğunu gizlemek şeklinde bir alternatifi yoktur. Deri, daha çok vücut kusurlarını vurgulamakta özelliğe sahiptir ve onların görünümünü daha da çok göze batırıyor. Deri pantolon nasıl duruyor, yakışıyor mı diye merak ediyorsanız; fazla kilolarınız ya da vücudunuzda örtmek istediğiniz bölgeler varsa deri pantolon size yakışmayabiliyor. Çünkü deri pantolonlar olduğunuzdan daha kilolu gösterebiliyor.

Kimler Deri Pantolon ve Deri Ceket Seçebilir?

Deriler, vücut özelliklerini ön plana çıkarır özellikle de geniş kalçaları olan kişiler bir kez daha düşünmelidir. Deri giyim dış görünümünüzde sizlere fazla kilolu görünüm kazandırabilir. Deri pantolon ya da ceket nasıl duracak diye iyice düşünmeli, Skinny deri pantolonlar bu durumda daha fazla olarak kalçaları ortaya çıkarıyor. Düz deri pantolon türleri minimum olarak geniş kalçalar için daha iyi olan seçenekler arasındadır.

Deri Ceket ve Deri Pantolon Modelleri

Kısa Bacaklı Kişiler Deri Pantolon Giyebilir Mi?

Bu durumda, her şey tümüyle açık ve kolaydır. Yapmanız gereken yüksek olan bel deri pantolonları giymek oluyor. Yüksek bel şeklinde deri pantolon ürünleri arasında çok çekici ve ayrı şekilde çeşitler var. Kısa bacaklı olan için deri pantolon seçiminde çok yüksek belli deri pantolonlarını temelinde yüksek topuklu ayakkabılar ile beraber eşleştirebilirsiniz.

Kalça üzerine yerleştirilmiş olan kemer ile beraber pantolonunuzun içinde iyi görünebilirsiniz. Eğer dar bir kalçanız varsa kapalı bir çıtçıtlı şekildeki atlet gibi iç çamaşırını tercih etmelisiniz. Çünkü eğildiğiniz zamanlarda deri pantolonlar çok çabuk kayıyor ve iç çamaşırınızı gösteriyor.

Kadınlar genel anlamda deri pantolon ve taytları bellerini gizlemek için üstünde uzun tişört ve diğer uzun giysileri sık sık tercih ederler. Bu yüzden kısa bacaklara sahip olan kişilerin deri pantolon nasıl şekilde kombin yapması gerektiğine dikkat edilmesi gerekiyor. Deri pantolon üstüne uzun olan blazer ceket seçip takım elbise gibi giyip gayet normal olan kalça ve uzun bacaklar ile ince ve şık şekilde görünebilirler.

Deri Pantolon Önerileri

Deri Pantolon Nasıl Seçilir?

Deri pantolonların ve deri ceketlerin nasıl seçileceğini bilmeyen kişiler için; satın almadan önce tüm kusurları ortaya çıkarmakta olan bir pantolon olduğunu unutmamak gerekiyor. Mutlaka deneyerek almalısınız.

Deri pantolonun nasıl seçileceğini temelinde bilmiyorsanız satın alırken;

  • Ekstra boşluk: onlar vücudunuz için gibi uygun olsa dahi, genellikle onları giydiğimiz vakit kendi vücudumuzun şeklini alacağından seçeceğiniz deri pantolonda her daim fazladan boşluk biraz olmalıdır.
  • Diğer bütün seçenekleri deneyerek vücut şeklinize en çok yakışmakta olan deri pantolonu satın alın.

Bu hususlara dikkat etmek gerekiyor. Bu adımlara dikkat edilerek en doğru parçalar alınabiliyor.

Deri Pantolon Nasıl Kombinlenmeli?

Deri pantolonun uyumluluğu tümüyle klasik ve spor stilleri, ülkeler ve moda trenleri dahil olacak şekilde ve üzere her zamanki gibi pantolonlar gibi durumu aynı oluyor. En önemli şey çok kışkırtıcı olan kombinasyonları da olanak sağlıyor. Deri pantolon ve deri ceket pırıltılı dokusu ile beraber diğer benzeri parçalar ile kombin mutlaka yapılmamalıdır. Pırıltılı olan kumaşlar, pul, boncuk gibi ürünler seçilmelidir. Deri üzerine derin dekolteli yaka yahut da diğer transparan parçalardan mutlaka kaçınılmalıdır. Tüm deri kombinasyonları adına eşleştirmeler yapabilirsiniz.

Deri Şişme Mont

Deri kemer, ayakkabı, deri çanta ve deri ceketler gibi özel aksesuarlar ile deri pantolonunuzu tamamlayabilirsiniz. Bir ofis tarzı olan ceket ile bir balıkçı yahut da hafif tonda bir üst giyim ile beraber tamamlayabilirsiniz.

İş yeriniz kıyafetleriniz konusunda çok sıkı değilse o zaman botlarla beraber de deri pantolon giyebilirsiniz. Rahat tarzı olanlar için ise farklı tunik ve bu tür özel parçalar dahil olacak şekilde sweatshirt, ceket şeklinde üstler ile deri pantolonunuzu tamamlayarak harika kombinler yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu