Yazlık Tesettür Giyim Modasında En Önemli Parçalar Hangileri?

Kadınlar için tasarlanan tesettür ürünleri mevsime göre gruplandırılır. Yaz mevsimi için uygun olan tesettür ürünleri serin tutacak ve rahatlık sağlayacak parçalardan oluşur. Yazlık tesettür giyim modasını takip eden bayanlar giyim için pek çok parçayı görebilirler. Bu giyim parçaları ile kullanımlarına dair merak edilenler;

Şıklık Ve Rahatlık Bir Arada: Tesettür Elbise

Yaz aylarında tercih edilebilecek en önemli giyim ürünü tesettür elbise olarak ifade edilebilir. Bu elbiseler ince kumaşları, rengarenk kumaşları ve dikkat çekici desenleri sayesinde şıklık sağlar. Ayrıca bu ürünler tek parça oldukları için rahat kullanım sağlarlar. Giyim tercihini tesettür elbiseden yana kullanmak isteyen kişiler için yazlık tesettür elbise çeşitleri üretilir.

Tesettürlü kadınlar tarafından satın alınabilecek elbise modelleri arasında şunlar vardır; tesettür keten elbise, penye elbise, pamuklu elbise, saten elbise, krep elbise, likralı elbise, aerobin elbise ve bürümcük elbise modelleridir. Renk çeşitliliği geniş olan tesettür elbiseler yaz için hem rahat hem şık bir seçim olurlar.

Tesettür Takımlar İle Hızlıca Kombin Yapın

Tesettürlü kadın olarak kombin yaparak giyinmeyi tercih edebilirsiniz. Kombinle yaptığınız giyim daha hoş görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Ancak kombin oluştururken tüm parçaların birbiriyle uyumlu olmasını sağlamanız gerekir.

Bu da kombin oluşturmak için saatlerce zaman geçirmenize neden olur. Ancak tesettür takım ürünleri kombin oluşturmada yaşadığınız zorluğu ortadan kaldırır ve size hızlıca kombin yapma imkanı sunar. Takımları ikili veya üçlü parçalardan oluşacak şekilde tercih edebilirsiniz.

Tesettür ikili takım kombin derdi olmadan kullanabileceğiniz tesettür ürünüdür. İkili olan bu takımlarda pantolon-tunik, etek tunik, gömlek-pantolon veya gömlek-etek gibi ikili parçalar bulunur. Modelleri inceleyerek etek veya pantolon kullanım tercihinize göre ikili takımınızı seçebilirsiniz.

Yaz ayları için seçebileceğimiz ikili tesettür takımları şifon, krep, aerobin ve piliseli kumaşlardan oluşur. Böylelikle terlemeden, ağırlık yapmadan kullanabileceğiniz ürünlere sahip olursunuz. Rahatlıktan vazgeçemeyen bir kişiyseniz tesettür eşofman takımı kullanabilirsiniz. Eşofman takımları alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşurlar.

Yaz için kullanabileceğiniz eşofman modellerinde kumaş tercihi ise pamuklu kumaştır. Böylelikle terleme yapmadan spor yaparken, günlük hayatta ve geceleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca rahat kesimleri sayesinde vücudunuzun rahatsız olmasını engellerler.

Kombin kolaylığı sağlayan tesettür ürünlerinden birisi de tesettür tuniklerdir. Tesettür tunik hem pantolon hem de etekle rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Bu nedenle başka giyim parçasına ihtiyaç duyulmadan tunikleri kullanabilirsiniz. Ayrıca ikili tesettür takımlarında üst parça tunik olarak tasarlanan modellerle karşılaşarak seçim yapabilirsiniz.

Tesettür tulum ürünleri kombin yapma derdinden sizi kurtaran diğer ürünlerdir. Bu ürünler tek parçadan oluştukları için alt ve üst parçaların uyumlu olması gibi bir durum yaşanmaz. Tulumları kullanmadan önce yalnızca eşarp veya şal seçimi yapmanız gerekir. Şal ve eşarp seçiminde de tulumla uyumlu renkleri kullanarak kısa sürede hazırlanabilirsiniz.

Tesettür Mayo Modelleri İle Tatilin Keyfini Çıkarın

Yaz tatili yapmayı düşünüyorsanız tesettürlü bayan olarak giyim tercihinize uygun mayo, haşema ve kimono kullanmanız gerekir. Böylelikle vücudunuzun gözükmemesi gereken bölümleri gözükmeden deniz keyfi yaşayabilirsiniz.

Tesettür mayo kullanmayı tercih ederseniz seçim yaparken vücudunuza yapışmayacak modelleri tercih etmeniz gerekir. Böylelikle vücut hatlarınız belli olmadan keyif yapabilirsiniz. Ayrıca doğru kumaş tercihinde bulunursanız giydiğiniz mayonun üzerinize ağırlık yapmasından kurtulursunuz.

Melike Tatar tesettür mayolarının sandy kumaş kullanılarak üretilmesini sağlamıştır. Bu kumaş sayesinde giyeceğiniz tesettür mayonuz içinizi göstermez. Ayrıca elastik bir yapıya sahip olduğu için kullanım rahatlığı sağlar.

Tesettür haşemaları kullanmayı düşünüyorsanız zevkinize göre haşema modelleri Melike Tatar üzerinden bulabilirsiniz. Tercih edebileceğiniz haşemalar uzun kollu, vücudu baştan aşağıya kapatan ve sade renklerden oluşan modellerdir. Ayrıca farklı beden ölçülerine uygun çeşitleri vardır. Böylelikle yaz tatilinizi tesettür sıkıntısı yaşamadan geçirebilirsiniz.

Parçaları Birleştirin: Size Özgün Tesettür Kombinler

Tesettür giyiminde hazır kombinleri kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda tesettür bluz, pantolon, gömlek veya etek gibi parçaları kullanarak kendiniz kombin oluşturabilirsiniz. Parça seçimini zevkinize uygun yapacağınız için kombin yalnızca size özel olacaktır.

Tesettür pantolon kullanmayı tercih ediyorsanız üst parçası olarak gömlek veya bluz kullanabilirsiniz. Kombin oluşturmak içinse renk uyumunun olmasına özen göstermelisiniz. Örneğin uyum sağlamak için kırmızı gömlek ve kırmızı pantolon tercihinde bulunabilirsiniz.

Bunun dışında koyu renk pantolon açık renk gömlek veya bluz tercihinde bulunabilirsiniz. Böylelikle zıtlıklardan oluşan kombin oluşturup farklı bir tarz yaratabilirsiniz.

Tesettür etek giymeyi tercih ederseniz gömlek, tunik veya bluz üst giyim olarak seçebileceğiniz parçaları oluşturur. Bu ürünle kombin oluşturmak için benzer kumaşları ve desenleri olan gömlek ya da bluzları seçmelisiniz. Böylelikle uyumlu bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Aerobin tesettür gömlek giyecekseniz altına aerobin pantolon giymeyi tercih edebilirsiniz. Aerobin dışında kullanacağınız pantolon uyumsuzluğun ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle renk ve desen uyumuna ek olarak kumaş uyumuna da özen göstermelisiniz.

Yazlık Tesettür Giyim modasında En Önemli Parçalar

 

Tesettür Kombini Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler? – Öneriler

Tesettür kombini yapmak gireceğiniz ortamlarda dikkat çekmenize ve kendinizi güzel hissetmenize yardımcı olur. Kombin yapmak ayrıca giymediğiniz parçaları değerlendirmenize ve yeniden alışveriş yapmanıza engel olur. Böylelikle tasarruf edebilirsiniz. Tesettür giyim kombini yaparken dikkat etmeniz gerekir. Böylelikle istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

Kombin oluştururken dikkat etmeniz gerekenler;

  • Kombin yapma vücudunuzu tanıyarak başlayın.
  • Vücut yapınıza uygun olacak tesettür ürünlerini tercih edin.
  • Kombin yaparken parçalar arasında renk uyumuna dikkat edin.
  • Her tesettür ürünü ile uyumlu olabilecek siyah, kahve, beyaz ve bej renkli parçaları dolabınızda bulundurun.
  • Tesettür elbise kombin yaparken elbise ile şal uyumuna özen gösterin.
  • Tesettür elbiseniz desenli ve gösterişli bir modelse eşarp seçiminizi sade renklerden yana kullanın.
  • Elbise-şal kombinleri yaparken desen benzerliğinin bulunmasına özen gösterin. Özellikle yazlık elbiselerde bulunan çiçekler veya yaprakların şallar üzerindeki desenlerle uyumlu renklerde olmasını sağlayın.
  • Şık pileli tesettür etek giyecekseniz üzerine beyaz gömlek tercih edebilirsiniz.

Bunların dışında tesettür kıyafetlerinde kombin oluştururken vücudunuza yapışmayan ürünleri tercih etmelisiniz. Ayrıca yaz aylarında sizi kaşındırmayacak, terletmeyecek ve vücudunuzun serin kalmasına yardımcı olacak parçaları seçmelisiniz.

Sonuç

Melike Tatar 2023 sezonuna uygun tesettür ürünlerini bulabileceğiniz bir sitedir. Sitede tesettür eteklerden pantolonlara, ikili takımlardan mayolara, eşofmanlardan dış giyim ürünlerine kadar pek çok tesettür kıyafetini bulabilirsiniz. Bu ürünlerin renk yelpazesi geniş olduğu için zevkinize uygun kombinler oluşturabilirsiniz. Ayrıca beden seçenekleri bulunduğu için vücudunuza uygun ürünleri bulabilirsiniz.

Meliketatar.com yeni sezon tesettür ürünlerinde sizlere avantajlı fiyatlar sunar. Ayrıca yaz ayına özel olarak düzenlediği 1 alana 1 bedava kampanyası ile karlı alışveriş yapmanıza yardımcı olur. Site kaliteli ürünleri bir araya getirerek satışa sunduğu için yalnızca 2023 yazı için değil ilerleyen yıllarda da kullanabileceğiniz tesettür kıyafetlerine sahip olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu