2021 Elbise Kombinleri

2021 Elbise Kombinleri

Pandemi nedeniyle diğer sezonlardan çok daha farklı bir yaz sezonu geçiriyoruz. Modellerin podyumda masks ile boy gösterdiği, seyircilerin defilelere gelemeyip defilelere zoom uygulaması üzerinden katılım sağladığı bir yaz sezonu geçiriyoruz. Bu şartlara rağmen moda belli bir kesimin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu sezon her kesime hitap eden binlerce model elbiseler ön plana çıkıyor. Renk olarak açık renkler ön planda.

Bu Yazın En Trend Renkleri

Yazları hepimiz cıvıl cıvıl giyinmeyi, çiçekli böcekli elbiselerle boy göstermeyi helimiz çok severiz. Bu yazda diğer yaz sezonları gibi içimizi açacak cıvıl cıvıl renklerle ön plana çıkıyor. Baktığımızda bize huzur veren içimizi aydınlatan renkleri hepimiz üzerimizde taşımak isteriz. 2021 yaz modası renkleri sarı, pembe, lila, mint yeşili, gök mavisi ve gridir.

  • Sarı, Pantone’nin seçtiği güneşin enerjisinden ilham alan geleceğe umut veren renk olarak bilinir. Kombinlerinizde kullanacağınız sarı bir ceket, sarı bir pantolon, sarı bir gömlek, sarı bir bluz, sarı bir ayakkabı, sarı bir etek ile parlamaya kimse hayır demez.
  • Pembe, pozitif ve romantikliği temsil eder. Özellikle kadınların çocuktan beri aşık olduğu bu renk her sezon trendlerdeki ve mağaza vitrinlerindeki yerini mutlaka alıyor. Pembe rengi hem günlük stilinizde hem de özel davetlerde, partilerde ya da düğünlerde tercih edebilirsiniz. Pembe sizi olduğunuzda daha şirin gösterecektir.
  • Lila, bu sezon o kadar çok popüler ki eşofmanlarda dahi en çok tercih edilen renk oluyor. Ceketler, bluzlar, elbiseler, pantolonlar, şortlar, mini ve uzun eteklerden tutun bikini ve mayolara kadar lila renk vazgeçilmez renk olmayı başarmıştır.
  • Mint Yeşili, doğayı en çok yansıtan renklerden biri olan mint yeşili bu sezon oldukça popüler. Özellikle sıcak havalarda içimizi serinleten harika bir renk.
  • Gök Mavisi, sokak stili için harika bir renk. Hem erkeklerin hem de kadınların gözdesi olan bu renk bu yaz vitrinlerde en çok göreceğimiz renkler arasında yerini alıyor. Gök mavisi ile gökyüzünü üzerinizde taşımaya ne dersiniz?
  • Gri, bu yaz biraz daha soğuk bir renk tercih etmek istiyorsanız kesinlikle griyi tercih etmelisiniz. Gri rengi diğer tüm tonlara uyum sağlaması ile hayat kurtaran bir renk olacaktır Özellikle sportif bir kombin yaptığınızda gri rengine de mutlaka yer vermelisiniz.

2021 Yazlık Elbise Kombinleri

2021 yazında moda olan elbise modelleri o kadar çok ki hangisini giysem diye kararsız kalacaksınız. Bu sezon meyve desenli, çiçek desenli ve puantiye desenli elbiseler çok moda. Özellikle yaz dizilerindeki oyuncuların üzerinde gördüğümüz bu elbiseleri kendi üzerinizde görmek isteyebilirsiniz. Beyaz midi dantel bir elbiseyi taba ayakkabı ve krem bir çanta ile kombinleyebilirsiniz.

Hem rahatına düşkün hem de şıklığına düşkün kadınlar için vazgeçilmez bir kombin olacaktır. Mavi kısa çizgili yazlık bir elbiseyi nude renk bir şapka beyaz bir çanta ve beyaz spor bir ayakkabıyla kombinleyip hem sportif hem de gündelik bir kombin oluşturabilirsiniz. Kırmızı çiçekli mini yazlık bir elbiseyi beyaz spor ayakkabılar beyaz çanta ile kombinleyip altın sarısı takılarla destekleyebilirsiniz. Tesettürlü kadınlar ise bu elbiselerin uzun boylusunu beyaz şal beyaz topuklu ayakkabı ve beyaz çanta ile kombinleyip kusursuz bir görüntüye kavuşabilirler. Bu sene özellikle lila, kırmızı, sarı, mint yeşili ve sarı renkli elbiseler oldukça popüler. Bu elbiseleri beyaz aksesuar ve ayakkabılarla kombinlediğinizde ortaya cıvıl cıvıl bir yaz kombini çıkacaktır. Böylece 2021 elbise kombinleri kendini iyice belli edecektir.

Siyah elbise Kahverengi elbise

Spor Elbise Kombinleri

Her sezon rahatlıkla kullanabileceğiniz spor elbise kombinlerihem kışın hem de yazın her kadının tercihi olmaktadır. Fakat daha çok yazın kullanılan bu kombinler yaz sıcaklarında sizleri rahatlıkla buluşturuyor. Bu sezon günlük spor elbise kombini olarak kullanılan kot elbiseler oldukça şık ve rahattır.

Çiçekli ve puantiyeli spor elbise modelleri de hemen hemen her kadının üzerinde görebileceğiniz elbise modelleri arasındadır. Çiçek desenli spor elbiselerden tutun geometrik desenli elbiselere kadar birçok elbise sizin kurtarıcı parçalarinız olacaktır. Bu spor elbiselerini bir akşam yemeğinde tercih edebilirsiniz. Peki, spor elbiseler için takı seçimi nasıl olmalıdır?

Straplez spor elbiseler için büyük taşlı kolyeleri tercih edebilirsiniz. Eğer giydiniz elbise siyah renk ise beyaz ve gümüş takılarla elbisenizi canlandırabilirsiniz. Spor elbiseleri gündelik kullanım için giyecekseniz takılarınızın abartılı olmamasına özen gösteriniz. Bileklik ve küpe kullanmayı unutmayınız.

2021 Yılında Trend Olan 10 Elbise Modeli

Omuzdan askılı ayak bileklerine gelen sarı deniz yıldızı desenli bir elbise bu sezon trendlerde görebileceğimiz bir elbise modelidir. Bu sezon hepimizin biraz mutluluğa ihtiyacı olduğu malum. Bu yüzden elbiselerde eğlenceli desenleri görmemiz mümkün. Fırfır detaylı elbiseler kesinlikle trendlerdeki ilk sıralarda yerini alıyor.

Uçuş uçuş elbiseler ile yaza hem şık hem de çok rahat gireceğiz. Triko elbiseleri 2020 yılında hem yaz aylarında hem de kış aylarında vitrinlerde görmüştük. Triko elbiseleri 2021 yaz sezonunda da görmeye devam edeceğiz. Her kadın için vazgeçilmez olan triko elbiseler çok şık elbiselerdir. Pembe elbiseler, bu sezon her yer pembeye bürünecek.

Pembe elbiseler geçen senenin kırmızı elbise trendi yerine geçiyor bu sezon. Bu sezon özellikle lila parçalar içimizi aydınlatacak kusursuz bir renk olan lila rengi doğru kombinlediğiniz takdirde yazın en şık kombinlerinden birini yapmış olacaksınız. Asil tülleri unutmamak gerekiyor. Bu sezon oldukça ön planda olan tüller hem mini elbiselerde hem de tesettür elbiselerinde oldukça fazla bir şekilde göreceğimiz detaylardandır. Asil tüller ismi gibi sizi çok asil gösterip öyle hissettirecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu