İkili Takım Almanız İçin 5 Sebep

İkili takım olarak satılan kombinler, son dönemlerin en gözde kombinleri arasında yerini alıyor ve ikili takım almanız için 5 sebep bulunuyor. İkili takım kombinler fonksiyonel, konforlu ve pratik olması yönüyle kadın giyimin en çok ilgi gören parçalarından biri oluyor. Markaların her sezon için yeni tarzları ile reyonlarda yerini alan ikili takım kombinlerin tüm detaylarına bu yazımızda yer vereceğiz.

İkili Takım Nedir?

İkili takımlar, bir kombinin bütün ile alt giyim ve üst giyim parçalarını beraberinde bulunduran kıyafetler olarak tanımlanabilir. İkili takımın en çok tercih edilme sebebi hem alt hem de üst giyim parçasını ayrı ayrı düşünmek zorunda kalmadan, birbiri ile uyumlu bir şekilde tasarlanmış olmasıdır.

İkili Takım Modelleri Nasıl Kategorize Edilebilir?

İkili takım modellerinin geniş bir tasarım yelpazesi bulunuyor. Kadın giyimde her yaşa uygun şekilde bulunabilecek olan ikili takımların, hem şık hem de spor modelleri bulunuyor. İkili pantolon tunik modelleri, tesettür giyimde yaygın bir şekilde kullanılmanın yanı sıra etek tunik şeklinde de tasarımlara sahip oluyor. Yaz kış fark etmeksizin her sezon için ikili takım modellerini giymek mümkün oluyor. Kış sezonunda daha çok triko ikili takımlar tercih sebebi oluyor. İkili takım kullanmak için 5 sebep nelerdir, bunlardan bahsedelim.

İkili Takım Alarak Daha Hızlı Kombin Yapılır

İkili takım modelleri, kombin yaparken uzun süre düşünmek ve kombin uyumu ortaya çıkarmak için kararsızlık içinde kalma sorununun önüne geçiyor. İkili takımlarda hem alt hem üst giyim ürününü bir arada sunma imkanı ile daha pratik kombin yapmaya yardımcı oluyor. İkili akımlar ceket bluz kombini, elbise yelek kombini, tunik pantolon kombini ya da ceket etek kombini ile bir arada satılabiliyor. Kişinin zevkine ve beden ölçüsüne göre pek çok model arasından kendi için en uygun modeli seçeceği birçok ikili takım alternatifi bulunuyor.

İkili Takım Alarak Daha Hızlı Kombin Yapılır

İkili Takımlar İle Günlük Yaşam Rahatlığı Yakalanır

İkili takımların cazip özelliklerinden biri de günlük yaşam konforunu yakalayabilmesidir. İkili takımlar, birbiri ile uyumlu iki parçadan meydana gelmesinden hareketle rahat bir seçim yapıldığında aynı özelliği her parçada taşıyabilir. Kadın giyimde ikili takım spor tunikler bunun en net örneklerinden birini oluşturur. Spor tunik ve spor pantolon ile oldukça konforlu ve rahat hareket etme imkanı sunar.

İkili Takımlarda Tek Renk Uyumu İle Uzun Görünme İmkanı Vardır

İkili takımlar genel olarak aynı renk tonuna sahip iki parçadan meydana gelir. Bunun aksine farklı renk ve desenlerde de ikili takımlar elbette ki vardır. Özellikle kısa boylu kişiler için ikili takımların tek renk özelliğinden faydalanmak oldukça önemlidir. Tek renk seçilen ikili takımlar, kısa boylu kişileri olduğundan daha uzun gösterebilir. Bunun sebebi renk geçişlerinin vücudu bölmemesi ve devam etmesinden kaynaklanır.

İkili Takımlar Her Konsepte Uygun Seçeneklere Sahiplerdir

İkili takım modelleri, her konsepte uygun model perspektifine sahip giyim ürünleridir. Şık bir davet ya da günlük bir randevu olsun her mekana uygun olarak giyilebilme özelliğine sahip olurlar. Özellikle çalışan kişiler için ofis giyiminin en kurtarıcı parçaları ikili takım kombinlerdir. Günlük yaşamdaki aktiviteler kişinin ne giyeceğini şekillendirdiği için bu detaya dikkat etmekte fayda var.

İkili Takımlar Her Vücut Tipine Uygundur

İkili takım modellerinin günlük kullanım için rahat ve geniş formlarda satılan modelleri arasında normal beden ölçüsünden daha büyük bedenlerde almamak gerekir. Rahatlığın ön planda tutulduğu modeller salaş olarak tasarlanır. İkili takım seçerken bu detaylara ve kişinin beden ölçüsüne dikkat etmesi gerekir.

Giyim Zevkinin İkili Takım Modelleri Üzerinde Etkisi

Herkesin benimsediği bir giyim tarzı vardır. Kıyafet seçimlerinde kişisel tarzlardan yola çıkılarak kombinler yapılır. İkili takımlarda da kişinin beden ölçülerine kişisel zevklerine hitap eden takımlardan yana seçim yapması gerekir. Kişisel zevklerle ortak bir çizgide buluşan ikili takımlar, daha rahat hissetmeye yardımcı olur.

İkili Takımlar İle Harcanan Zamanı Geri Kazanın

Herkesin dolabında hiçbir şekilde bir uyum yakalayamadığı ya da kombin yaparken diğer ögelerle bir araya getiremediği parçaları bulunur. Bu bazen bir gömlek, bazen bir bluz ya da bir ceket olabilir. İkili takım kombinlerinde bu kararsızlığın önüne geçilebilir. Tek başına olan parçaları kombinlemek için her detayı düşünmek gerekir. Bunun tam tersi olarak ise ikili takım kombinlenirken çok az ögeye ihtiyaç kalır. Bunlar çanta, takı vb. aksesuarlardan meydana gelir. Pek çok kişi tarafından hızlıca hazırlanıp çıkmak için cazip bir seçenek olarak değerlendirilir. Özellikle acilen hazırlanılması gereken durumlarda kurtarıcıdır.

İkili Takımlar İle Harcanan Zamanı Geri Kazanın15

İkili Takım Kombinlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Her kombinin kendini en iyi haliyle yansıtması istenir. Kombin yapılırken dikkat edilmeyen hususlar kişinin istediği şekilde görünmesinin önüne geçebilir.

Bunu engellemek adına şu noktalara dikkat etmekte fayda bulunur:

  • İkili takım kombinlenirken her şeyden önce kişinin vücut ölçülerini iyi analiz etmesi ve bundan yola çıkarak modellere yönelmesi gerekir.
  • İkili takım modellerinde salaş formlar ya da daha çok vücudu saran formlarda vücut ölçüleri ön plana alarak seçim yapılmalıdır.
  • Kullanılacak konsepte uyumlu parçalar seçilmelidir.
  • Sezon renkleri dikkate alınarak daha kolay seçim yapılabilir.

Genel anlamda ikili takım modellerinden faydalanırken bu detaylara dikkat etmek yeterli olur.

Özel Tasarıma Sahip İkili Takım Modelleri İle Şıklığınızı Konuşturun

Özel tasarımlar özellikle şık davetlerde şıklığı konuşturmanın en cesur yoludur. Melike Tatar tesettür giyimde birbirinden şık ikili takımlar arasından kendiniz için en doğru seçimi gerçekleştirebilirsiniz. Melike Tatar ikili takımlar, çeşitli renk ve model seçenekleri ile kalitenin ve şıklığın kadın giyimdeki en doğru adreslerinden biridir.

Melike Tatar ikili takımlarını incelemek isterseniz https://www.meliketatar.com/tesettur-takim adresini ziyaret edebilirsiniz

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu