Ev Ortamında Şık Olmak İçin Takım Önerileri

Ev giyimi sektörü her geçen gün hızlı bir biçimde gelişiyor. Ev ve ev hayatı teknoloji ve genel hayat trendlerinin gelişmesiyle beraber çok daha özel ve yaşanılır olması sebebiyle hızla öne çıkmaya başlıyor. Evden çalışma yahut diğer adıyla “home office” mantığı günden güne geliştikçe, gündelik şıklık, gündelik şekilde pratik giyim ve temelinde hıza ve rahat giyime dayanmakta olan giyim ve moda trendleri de birlikte çok hızla gelişmiştir ve hatta gelişme süreci devam etmektedir. Peki, ev ortamında şık olabilmek için takım önerileri nelerdir?

Ev Ortamında Şık Olmak

Evde şıklık güçlü bir trend şeklinde yaygınlaşıyor. Evde rahat giyim modası neredeyse bir salgın haline geldi. Sonuçta, sonuç şu ki evde pijama keyifleri, ev ofiste şort takımla beraber kendini çok iyi hissetme duygusu, evde pijamalı yaşam ile aile içi olan en güzel sohbetleri koyulaştırma vakitleri demektir. İşte güzel olan bu yaşam konumları ve değerli yaşam kesitleridir. Hepsi oldukça iyi biçimde hatırlanacak “mutlu anlar” birikimleri için sadece bir ortak nokta var. “İnsanın kendini ev ortamında her daim iyi ve harika hissetmesi.” İşte bu özel duygunun başka bir benzeri yoktur.

Kadın Eşofman Modelleri

Evde Şık Olmak İçin Ne Giymeli?

Evde olmak güzeldir ama evde rahat ve şık olmak daha da güzeldir. Evde en güzel desenli pijama seti ile beraber kendini gerçekleştirmenin hazzına varmak oldukça özeldir Şık ve keyifli bir takımla rahatlığın keyfini yaşayabilirsiniz. İşte tüm bunlar ev ve ev hayatının insana iyi gelen halleri olarak karşımıza çıkıyor.

Evde Şık Olmak İçin Neler Tercih Edilebilir?

Evde ne giyilir soruları elbette rahatlık ve şıklığın yaşamımıza pozitif etkide dönüşlerini gördüğümüzde son derece mühim sorular oluyor. Çünkü evde yaşam evden çalışma ve gelişmekte olan ev hayatı ve ev teknolojilerinde yaşanan gelişmeler, ev tekstilindeki gelişmeler hepsi beraber ev yaşamını ister istemez öne çıkartıyor. Ev hayatı da ev giyimi ve ev modasını en yakından takip etmeyi gerekli kılıyor.

Çünkü ev giyimi şıklığı bu ortak gelişmelerin etkisi ve evde yeni bir yaşam tarzının ortaya çıkması ile beraber artık önemli olan bir hale gelmiştir. Evde pijama ve evde rahat, şık, pamuklu pijama takımları ile keyfinize keyif katarak başlar bu iş ve talep durumunuza göre uyku giyimine, sabahlık ile beraber evde olmaya ya da gecelik ile beraber evde olmaya kadar kendini evinizde en rahat hissetmenin zevkli şekilde seçimlerine kadar gidiyor.

Kadın Sweat Modelleri

Öncelikle Dolabınızı Gözden Geçirin

Kadın ya da erkek ev kıyafetleri için genelde önceliğimiz her daim rahatlık oluyor. Bununla beraber rahatlıktan kastımız eskimiş yıpranmış dışarıda giymeyi talep etmediğimiz kıyafetleri giymek demek de değildir. Evlerde de en az dışarıda olduğunca şık olmak istiyorsan; aynı vakitte özgürce hareket etmeni de sağlayacak olan kıyafetler hazırlayabilirsiniz. Son zamanlarda ev giyim kıyafetleri trend olmaya başladı. Siz de bu modaya ayak uydurmak için bir şeyler almadan hemen önce dolabındaki kıyafetleri mutlaka gözden geçirmelisin. Bunları yaparken alt ve üst parçaları renklerine ve aynı zamanda desenlerine göre gruplara ayrılmalıdır. Hepsini bir arada şekilde gördüğünde nasıl kombinler yapabileceğini ve nelere ihtiyacınız olduğunu kolay keşfedeceksiniz.

Favori Renginizle Enerjiyi Yakalayın

Ev stilinizi belirlerken dışarıdaki giyim tarzına uygun çok daha özgür olduğunu unutmayın. Özellikle iş yaşamında çalışma ortamının olan kurallarına göre giyinmeniz gerekebiliyor. Ancak evde tamamen serbestsiniz. O zaman şimdi ruhunuzu özgür bırakma zamanı gelmiş demektir. En sevdiğiniz renkler üzerine odaklanın. Düz renkler ile beraber desenleri bir araya getireceğin kombinleri deneyin. Desenler hem kıyafetine hareket olarak katacak hem de sana enerji veriyor.

Örneğin, hanımlar minimal ya da büyük floral desenli üstleri düz renk alt parçalarla beraber, erkekler geometrik desenleri düz renk altları kullanabilir. Eğer ailece şıklık yaratmak isterseniz, ekose olan desenleri seçebilir, ortak şekilde kombinler de yapabilirsiniz. Renklerle de oynamaktan hiçbir zaman çekinmeyin. Zıt renkleri bir arada kullanıp her daim harika kombinler elde edebilirsiniz. Örneğin siyah renkte olan bir eşofman altı ile beraber sarı bir üstü bir arada şekilde kullanabilirsiniz.

Hafif ve Esnek Kumaşlar ile Özgürce Hareket Edin

Ev ortamı her birey için rahatça hareket edebilmek anlamını taşıyor. Kanepeye uzanarak kitap okumak ya da maç izlemek, iş yaparken kısıtlamayacak yahut da sizi hiçbir zaman sıkmayacak kalıp ve kumaşlardan kıyafetler seçmeniz önemlidir. Bunlar için terletmeyen ve hava almakta olan pamuklu kıyafetleri listenizin başına yazabilirsiniz.

Takım Önerileri

Salaş şekilde giyinmeyi seviyorsanız dökümlü, bol üstlerle istediğiniz serbestliği elde edebilirsiniz. Ancak daha üste oturan kıyafetleri seviyorsanız da esnek kumaşlardan olmasına büyük özen gösterebilirsiniz. Böylece sizi çok sıkmayan aynı zamanda istediğin stili yakalayabileceğiniz şekilde ev kombinleri yapabilirsiniz.

Aksesuarlar ile Kıyafetlerinize Hareket Katın

Kadınlar için çeşitli saç bantları ve tokalar ev aksesuarı olarak kıyafetlere ek stil katacak aksesuarların başında yer alıyor. Bu sayede hem saçlarını rahat bir biçimde toplayıp hem de kıyafetinle uyumlu bir kombi yapabilirsiniz. V yakalı basic bir tişört ile beraber küçük obje olan zarif bir kolye ile ışıltı yaratabilirsiniz. Erkekler ise ince bileklikler ile beraber ev şıklığında ben de varım diyebilirler. Rengarenk şekilde bol çoraplar eşofmanlarını tamamlayacak olan favori aksesuarlar olabiliyor. Esprili bazı desenler, yumuşak pamuklu dokular ile beraber hem konfor hem stil yakalayabilirsiniz.

Ev Şıklığını Terliklerinizle Tamamlayın

Evde hem sağlık açısından hem de bununla beraber rahat hareket etmek adına ev ayakkabısı ya da terlik giymeye ihtiyacınız vardır. İşin içine bir de ev stili yaratma durumu girince terlikler kıyafetinin tamamlayıcısı şekilde bir aksesuar olarak da değer kazanıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu