Zümrüt Yeşili Modası Geri Dönüyor

En sevilen renkler arasında yer alan, her ten rengine sahip kadına yakışan zümrüt yeşili modası geri dönüyor ve kıyafetleri süslüyor. Yılın en sevilen renkleri arasında yeniden girmeyi başararak ve göz alıcı rengiyle herkesi kendine hayran bırakan zümrüt yeşili, tesettür giyimde de kendini konuşturuyor. Kıyafet seçimlerinizden makyaj renginize, ayakkabınızdan çantanıza kadar kombin yağabileceğiniz, her kıyafete yakışacak olan zümrüt yeşili herkes tarafından kullanılacak. Bakalım bu rengi hangi parçalarda kullanarak kombin yapabilirsiniz.

Zümrüt Yeşili hangi Kombinlerde Kullanılır?

Zümrüt yeşili; sarışın, esmer ve buğday tenli kadınların kullanabilecekleri renkler arasındadır. Dilediğiniz kombini yapmadan önce gardırobunuzda bir zümrüt yeşili parça bulundurmayı ihmal etmeyin. Her kıyafette kullanabileceğiniz bu rengi bu yıl eşarplar içerisinde de sıklıkla görebileceksiniz.

Zümrüt yeşili kullanım alanları;

  • Pantolon
  • Etek
  • Takım
  • Abiye
  • Gömlek
  • Sweat
  • Eşofman Takım
  • Dış Giyim
  • Aksesuar

Tüm parçalarda kullanacağınız bu rengi doğru kombinlemeniz halinde muhteşem bir görünüme kavuşacaksınız. Yansıması ile sizlere farklı bir ışık kazandıran zümrüt yeşiline özel makyaj yapmayı da unutmamalısınız. Doğru kombin yapabilir, ufak detaylarda bu rengi ortaya çıkarabilirsiniz.

Pantolonlarda Zümrüt Yeşili

Pantolonlarınızda ister kadife ister kumaş olsun zümrüt yeşilini her mevsim kullanabileceksiniz. Sadece pantolonunuzda kullanacağınız bu rengin üzerine farklı renklerde kombin yaparak, pantolonunuzu ön plana çıkarabilirsiniz. Unutmamanız gereken ise bu rengin kendi başına bir star olduğudur. Bu nedenle aynı renklerde kullanmanız gereken bir parça var ise o eşarp olabilir. Bunun yanı sıra ton sür ton geçişlerde de tercih edebilirsiniz.

Zümrüt Yeşili Modası Geri Dönüyor

Eteklerde Zümrüt Yeşili

Etekli takımlarda zümrüt yeşilini bir bütün olarak hem etekte hem de üst bluzda kullanabilirsiniz. Bu takımlar için geçerli bir kombin yöntemidir. Diğer günlük kullanımda ise eteklerde bu rengi kullanmak istiyorsanız üst giyimde farklı renkleri tercih etmeniz daha sade bir görünüm katabilir. Etek ile aynı renkte eşarp seçiminizi ya da çanta seçiminizi yapabilirsiniz. Çok fazla yerde bu rengi kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Bu sefer yeşile boğulan bir görüntü elde edebilirsiniz.

Takımlarda Zümrüt Yeşili

Takım kıyafetleriniz etekli ya da pantolonlu takımlar olabilir. Böyle durumlarda 3 parça takım olup olmadığına dikkat etmelisiniz. İki parça takım ise zümrüt yeşilini bütün olarak kullanabiliyorsunuz. Üç parça bir takımda kullanmak istiyorsanız dış giyim ve alt giyimi zümrüt yeşili kullanabilir, üst giyimi ve eşarbı farklı renkte kombin yapabilirsiniz. Aynı şekilde yer değiştirerek iki noktada bu rengi kullanabilirsiniz. Abartıdan uzak kalmak adına daha az kullanacağınız kısımlarda zümrüt yeşili kendisini gösterecektir.

Abiyelerde Zümrüt Yeşili

Abiye kıyafetlerinizde zümrüt yeşilini tercih edebilirsiniz. Özellikle ipek, tafta ya da saten kumaşlarda zümrüt yeşili oldukça şık durabiliyor. Kadife kumaş ise ağır görüntüsüne en fazla zümrüt yeşilini kabul ediyor. Şık bir görüntüye sahip olacağınız bu rengi korkmadan abiye kıyafetlerinizde kullanabilirsiniz. Renginin oldukça gösterişli olması nedeniyle kullanılan bazı işlemelerin de zümrüt yeşili olarak tasarlanmış olması yeterli olabilir.

Gömleklerde Zümrüt Yeşili

Gömlekler; pantolon, etek gibi birçok kıyafet ile tamamlanan yardımcı parçalar arasındadır. Zümrüt yeşili bir şifon gömlek, saten ya da ipek gömlek tüm kıyafetinizi tek parçayla şık bir hale getirmenize destek olacaktır. Gömleklerinizde bu rengi seçmeniz halinde doğru bir kombin yapmalısınız. Kumaş bu anlamda oldukça önemlidir. Eşofman takımlarda ya da jean üzerine kullanacağınız gömleklerin kullanacağınız diğer parçaların kumaşından farklı olmaması gerekir.

Sweat Ürünlerde Zümrüt Yeşili

En rahat ve spor giyim parçaları arasında bulunan sweat giyim kapüşonlu ya da salaş modelleriyle her kadının tercih ettiği modelleri kapsıyor. Üzerinize alacağınız zümrüt yeşili bir sweat altına pantolon kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Eşofman Takımlarda Zümrüt Yeşili

Eşofman takımların kullanım rahatlığı sonrası hiç üzerinizden çıkarmak istemiyorsunuz. Yeni trend eşofmanlar artık sadece spor yaparken değil, şıklığıyla her yere gideceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Yepyeni eşofman takımların içerisinde kullanılan zümrüt yeşili de şıklığınızı konuşturmanızı sağlıyor. İki ya da üç renkli eşofmanlar arasında bu yıl zümrüt yeşilini görmeniz mümkün olacak.

 

Dış Giyimde Zümrüt Yeşili

Zümrüt yeşiline belki de en fazla yakışan kıyafetler dış giyimlerdir. Sonbahar ve kış mevsiminde birçok kumaş üzerinde görülen bu renk en değerli parçalarınız arasında olacak. Nubuk, süet, fitilli, kadife, tüylü ya da birçok kumaştan oluşan dış giyim ürünleri yer alıyor.

Zümrüt yeşili dış giyim ürünleri;

  • Trençkot
  • Yağmurluk
  • Kaban
  • Hırka
  • Mont
  • Yelek
  • Ceket
  • Kap

Bu ürünlerde göreceğiniz zümrüt yeşili size çok yakışıyor. Uygun makyaj ve aksesuarlarla kullanabileceğiniz, içinizde en sade kıyafet dahi olsa şık bir algı yaratacağınız dış giyim ürünleriyle kendinizi daha güzel hissedeceksiniz. Ten renginize yakışan bu tonu farklı tonlarıyla kombinleyebiliyorsunuz.

Aksesuarlarda Zümrüt Yeşili

Aksesuarlar arasında hangi parçaları zümrüt yeşili olarak kullanacağınız konusunda tereddüt yaşıyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Çantalarda kullanılan tüy, nubuk, süet, rugan ya da deri gibi kumaşlarda zümrüt yeşili sıklıkla kullanılıyor. Bu tasarım ve renklerle tek parçada yılın modasına uyum sağlayabilirsiniz.

Ayakkabılarda ise zümrüt yeşilini süet ayakkabılarda kullanabilirsiniz. Dilediğiniz kumaşı seçerken ayakkabı modasını takip etmeyi unutmayın. En çok kullandığınız bir diğer aksesuar ise kemerdir. Kemerinizi ayakkabı ve çantanızla uyumlu zümrüt yeşili renginde tercih edebilirsiniz.

Eşarp ve şal ise zümrüt yeşili ile yüz güzelliğinizi ön plana çıkaracak parçalar arasında bulunuyor. En sevdiğiniz parçalardan kendinize uygun olan deseni ya da rengi seçebilirsiniz. Tek zümrüt yeşili eşarp dışında kadife zümrüt yeşili boneler de kullanabilirsiniz. Desenler arasında bulunan zümrüt yeşili ise kıyafetinizi eşarbınız ile tamamlamanızı sağlayan önemli bir detay olacak.

Yeni sezonun en şık elbise modellerini inceleyin, fırsatı kaçırmayın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu