Uzun Bir Süre Daha Modası Geçmeyecek Kadın Alt Üst Takım Kombinleri

Moda deyince akla ilk gelen genellikle en trend ürünler, modeller ve tabii ki giyim gelir. Moda her ne kadar yeni gündemi takip ediyor gibi gözükse de hiç geçmeyen bir tarihi vardır ve yerini her zaman korur. Yani moda dediğimiz kavram her dönem kendi tarzını kendisi korumaktadır. Biz bayanlar da şunu unutmamalıyız ki moda her daim kendi tarzımız ve her gün yansıttığımız o farklı havamızdır. Biz ne giyersek ne takarsak ve kendimize neyi yakıştırırsak o modanın ta kendisi olarak karşımıza çıkmakta. Günümüzde tesettür giyim adına da modanın içerisindeki en güzel parçalar ön safhalarda yerini almakta. Tesettür giyiminde uzun zamandır gerek moda gerek özgün giyim anlamında fazlası ile güzel yönde dikimler, çalışmalar ile karşılaşıyoruz ve bunlar tabii ki günlük yaşantımızda biz bayanların bugün ne giyeceğim polemiğini atlattıran en iyi kurtarıcılar diyebiliriz. Peki, giyinirken hangi kombinleri tercih edelim hangi kombinler uzun süre daha kalıcı modasını korur sizi hangisi daha iyi yansıtır hadi biraz göz atalım.

Tek Renk Takım

1.Tek Renk Takımlar

Sade ve tek renk takımlar hem gündelik yaşantımızda hem özel günlerimizde kullandığımız tasarımlar. Her renk takıyı da ayakkabıyı da hemen hemen taşıyabilen takımlardır. Markamızın vazgeçilmezlerinden olan tek renk sade takımların tesettürlü bayanlar açısından süper bir avantajından bahsedecek olursak her desende eşarp ve şalı kaldırır özellikte. Eşarp ve şalımız ne denli yoğun olursa olsun üzerimizdeki sade tek renk görüntü başörtümüzü tamamlayacak ve özel günlerde de topuklu bir ayakkabı ile de bütünlüğünü koruyacaktır.

İki Farklı Renkte Takım
2.İki Farklı Renkteki Takımlar

Alt ve üst olarak renk uyumu içerisinde olan iki farklı renkteki takımlar kendine has havasını her daim korumaktadırlar. Ne çok sade ne çok rengârenk bir havada değil de tam ortasında olmak istersek bu kombin tarzına yönelmemiz mümkün. Renk uyumu doğru seçildiğinde dışarıdan duruşu göze hoş hitap eden nitelikteki bu takımları kendi tarzımıza göre renk ahenginde bulundurabiliriz. Tamamı ile renk seçimi kendi isteğinize bağlı olan iki ayrı renkli takımlar uzun süre daha modası geçmeyecek listesinde yerini almaktadırlar. Görseldeki gibi birbirinden güzel takımlarımızı şimdi incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

3.Leopar Desenli Takımlar

Leopar deseni hiç modası geçmemiş ağırlığını ve tarzını hep korumakta olan desen türlerinden. Leopar kombinler bayanların özgüvenine özgüven katar. Duruşumuzu bile o mazi tarihi ile değiştirler. Bu tarz kombinler ağır gibi adlandırılmış olsa da günümüzde kullanımı çok yaygınlaşmış gayet günlük hayatta spor ayakkabıyla bile tamamlayabileceğimiz parçalar. Genellikle kullanımı takım olarak tercih edilen bu kombin tesettür giyiminde kullanıyorsak eğer en önemli unsur şal veya eşarp. Çünkü başörtümüz mümkün mertebe tek renkte olmalı ve leoparı tamamlayacak olan rengi kullanmalıyız. Başörtüsü rengini doğru seçip ayakkabımızı da başörtümüze uydurduğumuzda haydi bayanlar leopar takımlarımızı gösterişe çıkarmaya

Kahverengi Tunik
4.Kalem Pantolon ve Tunik

Kalem pantolon ve tunik modası yıllardır kullanmaktan vazgeçmediğimiz ikililerden. Kalem pantolonların özellikle kumaş olması tunikler açısından tam anlamıyla bütünlük. Çünkü tunikler üst giyim olup daha çok bol kesimi ile göze daha çok hitap eden modellerden. Uzun süre daha modasını koruyacak olan bu ikililerde renk uyumu da en önemli unsurlardan. Bol desenli tunikler ile açık renkteki pantolonların birbiri ile kombini eşarp, şal, ayakkabı ve çanta detayları ile bize her gün farklı bir hava katan kendine has tarzını bozmayacak cinsten demek çok mümkün olacaktır.

5.Spor Alt ve Üst Takımlar

Spor takımlar hayatımızın bir parçası oldu. Özellikle günlük hayatımızda her daim kullandığımız spor takımlarımız genellikle aynı renk kullanılır. Bu takımlarda kol bacak bölgelerinde yazı, enine ve boyuna şerit tek çizgiler göze hitap eden hareketler diyebiliriz ve bu hareketler spora anlam katan detaylardır. Yine uzun bir süre daha modasını koruyacak olan spor takımlarımızın dilediğiniz tüm renkleri Melike Tatar’da sizlerle buluşmayı bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu