Vazgeçilmez Kapitone Desenli Kombinler

Kapitone modeller kullanılan birçok ürünlere şık bir hava katar. Kapitone modeller, özellikle son zamanlarda sıklıkla görülmeye başlandı. Geçmişten günümüze gelen işleme modellerdir. Birçok alanda kullanım imkanına sahiptir. Kıyafetlerde, ev tekstil ürünlerinde, koltuk kumaşlarında ve ayakkabılarda görmek mümkün.

Kapitone Desenli Modeller Nasıl Yapılıyor?

İki kumaş arasına dolgu malzemelerinin yerleştirilmesi ve çeşitli geometrik şekillerinin verilmesi ile dikilmesi sonucu kapitone desenli model oluşturuluyor. Bu kumaşlar kışın soğuk havalara karşı da oldukça korunaklı bir yapıya sahiptir. İnsanları soğuk havaların etkisinden de korur. Aynı zamanda estetik açıdan da hoş bir görünüme sahiptir. Bu açıdan sıklıkla tercih ediliyor.

Polar Ürünlerde Kapitone Desenler

Polar montun kapitone desenler ile buluşması sonucu, son derece mükemmel bir ürün ortaya çıkıyor. Özellikle soğuk hava koşullarına karşı kişiyi sıcacık tutan bir yapıya sahiptir. Bu kapitone polar monta bir de leopar desenli bir cep eklendiği zaman, estetik açıdan da harika bir ürün elde ediliyor. Aynı zamanda polar montun bir de fermuarı yer alıyor. Fermuar detayı sayesinde kişiler istediği zaman açık bir şekilde kullanabilme, isterlerse de kapalı bir şekilde bu montu kullanabiliyor. Oversize kesime sahiptir. Estetik bir duruşu ile aynı zamanda kullanışlı bir monttur.

Kapitone Desenli Kombin Önerileri

Çocuklar İçin Miela Kids Kapitone Ceket

Kapitone desenli ürünler, çocuklar için de düşünülerek tasarlanmış. Çocuklara oldukça yakışacak Miela Kids ceket, her iki cins içinde kullanıma uygun bir cekettir. Kapüşonlu bir üründür. Çift taraflı olarak giyilebiliyor. Aslan, zürafa, fil gibi hayvanlar kapitone ceket modelinin tasarımında yer alıyor. Bu ceket de iki adet cep yer alıyor ve çıtçıt tercih edilmiştir. İç kısmı ise %100 pamuk kumaştır. Çocukların cildine yumuşak bir dokunuş sağlıyor.

Alerjisi Olanlar İçin Kapitone Ürünler

Kapitone desenli ürünlerde, alerjik reaksiyonlara sahi kişiler de düşünülmüştür. Bu tür kişiler kıyafet seçerken titiz bir şekilde yaklaşmalıdır. Tekstil ürünlerde yer alan malzemeler alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebiliyor. Bu açıdan antialerjik kapitone kumaş kullanılan ürünler tercih edilmelidir. Her mevsim sevilerek giyilebilir. Alerjik bir bünyeye sahip olan kişiler bu kapitone ürünleri tercih edebilir. Konforlu yapısı sayesinde kullanan kişileri de memnun ediyor.

Kapitone Desenli Mont Önerileri

Kapitone Yatak Örtüsü

Yatak odalarına tercih edilen geometrik kapitone desenli yatak örtüleri, yatak odalarına modern bir hava katıyor. Yatak odalarında şık bir görünüm elde ediliyor. Bu ürünler kullanılarak yatak odalarına farklı bir hava katılabilir. İsteyen kişiler koltuk örtüsü olarak da kullanabiliyor. Bu da hoş bir görünüm sağlayacaktır. Pürüzsüz ve aynı zamanda yumuşak bir malzemeden üretiliyor. Bu kapitone yatak örtüleri yıkandığı zaman da çekme gibi durumlar yaşanmaz. Kolay bir şekilde kurur. Uzun yıllar kullanılabilecek yatak örtüsü modellerindendir.

Vintage Kapitone Desenli Çanta

Bayanların günlük hayatta sıklıkla tercih ettiği çantalar, kapitone desenler ile buluştu. Vintage kapitone desenli çanta, zincirli bir omuz askısına ve şık bir tasarıma sahiptir. Pembe rengi ile de oldukça dikkat çekici bir çantadır. Günlük kullanıma uygundur. Aynı zamanda özel günlerde de tercih edilebilir. Çantanın iç kısımlarında da geniş bir hacim yaratılmış. İç kısmında cepler ve bölmeler yer alıyor. 40 x 11 x 26 cm boyutlarına sahiptir.

Kapitone Desenli Şapkalar

Kapitone desenli şapka modellerinde balıkçı ve kova olarak isimlendirilen şapka modelleri yer alıyor. Bilindik klasik şapkalar kapitone desenler ile buluştu. Bu şapka modelleri de Punele şapka olarak adlandırıldı. Kışın soğuk havalarda, rüzgarlı havalarda kişiyi korumaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda da kişiyi sıcak tutan bir yapıya sahiptir. Ayarlanabilir ipi yer alıyor. Bu da kullanım açısından oldukça kolaylık sağlıyor. Ayarlanabilir ipi ile her kafa yapısına uyum sağlıyor. Bu kapitone desenli şapkaların 5 farklı renk seçeneği de yer alıyor.

Eşofman Takımlarında Kapitone Desenler

Günlük olarak kullanılan eşofman takımlarında da kapitone desenler yer alıyor. Genellikle spor yapan kişiler de sıklıkla eşofman takımları tercih ediyor. Kapitone desen ile birleşen eşofman takımları hoş bir görünüme sahip oluyor. Hem ev ortamlarında hem de dış ortamlarda keyifle giyilebiliyor. Hırkası kapüşonlu bir tasarıma sahiptir. Oldukça şık tasarıma sahip ürünlerdir. Aynı zamanda salaş olarak giyinmeyi tercih edenler için de ideal bir üründür. Geniş cepleri de yer alıyor.

Tesettürlü Giyinenler İçin Kapitone Mont

Kapitone montlar tesettürlü giyinenler için de tasarlanmıştır. Kapitone montlar diz kapaklarına kadar uzanıyor.

Kapitone Desenli Mont Modelleri

Kış aylarında vazgeçilmez olan bu montlar şu özelliklere sahiptir;

  • Baklava desenli bir tasarım tercih edilmiştir.
  • Bu kapitone montlarda hem fermuar hem de çıtçıt kullanılmıştır.
  • Bel kısmında da ipler yer alıyor.
  • Kapüşonu tüylü bir tasarıma sahiptir. Kış aylarında kafa bölgesini koruyor.
  • Su geçirme bir kumaşa sahiptir.

Kış aylarında birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerden biridir.

Ayakkabılarda Kapitone Desenler

Kapitone desenler ayakkabılarda da yer alıyor. Oldukça şık bir görünüme sahiptir. Üst kısmı yumuşak deriden üretilmiştir. Ayakkabı nefes alan açık hücre köpük kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede ayağınız hava alabiliyor. Ofis ortamlarında, yürüyüş yaparken ve ve sporda rahat bir şekilde kullanım imkanı veriyor.

Routeburn Erkek Kapitone Mont

Kış aylarının soğuk hava etkisinden koruyan Routeburn kapitone montlar, oldukça kaliteli ürünlerdir. Bu montlarda dolgu malzemesi olarak kuş tüyü yer alıyor. Bedeni sıcacık tutuyor. Hafif bir yapıya sahip olan bu kapitone montlar, aynı zamanda nefes alan bir yapıya da sahiptir. Malzeme olarak kaliteli olan bu montlar yırtılma gibi durumlara karşı da korunaklı bir yapıya sahiptir. Uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu