Biker Tayt Kombinleri Nasıl Yapılır?

1990’lı yılların sokak modası olan bisikletçi şortları yeniden trend haline gelerek bir çok kişinin tercih ettiği ürünler arasında yer almayı başarmıştır. Bir çok kişiye göre sporcu kıyafetlerinin spor salonlarında kalması gerektiği vurgulansa da, sokak modasında sözü geçen ikonların biker taytlar ile kombinlediği parçalar trend olmaktadır. Biker tayt kombinleri nasıl yapılır? Sorusuna gelecek olursak, bir çok farklı parça ile bu taytları kombinlemenin mümkün olduğu görülür. Sıcak havalarda serin tutması ile bilinen bisikletçi şortları, bu senenin de moda ürünleri arasında yer alır.

Biker Tayt ve Blazer Ceket Kombini

Biker taytların üzerine giyilebilecek kombin modellerinden birisi blazer ceketlerdir. Basic ve sade bir tişört ve üzerine alınacak blazer ceketler ile şık bir görünüm elde edebilmek mümkün olur. Bu kombin bel çantası ve kombinin üzerine uyacak çeşitli aksesuarlar ile daha da şık bir hale getirilebilir. Bisikletçi şortları 1990’lı yıllardan sonra yeniden sokak modasına dahil olduğu için bir çok farklı şekilde kombinlemesi yapılabilir.

Biker Tayt ve Basic Tişört Kombini

Bisikletçi şortları özellikle yaz mevsiminde serin tutmasından ötürü kadınlar tarafından tercih edilen bir üründür. Bu ürünün üzerine yapılacak olan kombin seçenekleri de çeşitlilik göstererek sizlere birçok alanda kullanım sağlar. Bisikletçi şortunun üzerine oversize bir basic tişört giyilerek hem havalı hem de şık bir görünüm elde edilebilir. Vintage ya da çapraz bir çanta tercihi, biker taytlarının kombininde tercih edilen aksesuarlar arasında yer alır. Yaz aylarının olmazsa olmaza gözlükleri de bu kombine dahil edilebilir.

Biker Tayt ve Sweatshirt Kombini

Bisikletçi taytları sadece yaz aylarında değil sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde de tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Özellikle mevsim geçişlerinin yoğun olduğu günlerde biker tayt ve sweatshirtlerin kombini şık bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olur.

Havalar tam soğumadan biker taytların üzerine salaş bir sweatshirt giymek, hem görüntü açısından size şıklık katar hem de üşümenize engel olur. Soğuk havalarda spor ayakkabı ile kombinelebilecek olan biker tayt ve sweatshirt ikilisi, yaz aylarında gece soğuk çıkarsa topuklu terliklerle de kombinlenebilir.

Biker Tayt ve Büstiyer Kombini

Dışarıda ya da ev içerisinde sporcu şıklığını yakalayabilmek için biker tayt ile kombinelebilecek bir diğer üst giyim ürünü büstiyerdir. Spor kombin ile dışarı çıkmak isteyenler için de hem sade hem de şık bir görüntü ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kombinin altına giyilebilecek olan tek ayakkabı türü spor ayakkabılardır.

Sporcu görünümü bel çantası ve güneş gözlüğü ile tamamlanarak istenilen görüntüye kavuşmak mümkün olur. Bisikletçi taytlarının son dönemlerdeki kullanımı, birbirinden farklı kombinleme seçeneklerini de bir araya getirmiştir.

Biker Tayt Kombinleri Nasıl Yapılır?

Biker Tayt ve Gömlek Kombini

Biker tayt kullanımında sporcu görünümünden çıkarak şık bir görünüm elde etmek isteyenler için gömlek kombini ideal bir tercih olacaktır. Günlük yaşamda ya da özel günlerde tercih edilebilecek olan bu kombin sayesinde olduğundan daha fresh bir görüntüye kavuşmak mümkün olur.

Bisikletçi taytlarının rahatlığı herkesin tercihi olmakla birlikte, üzerine yapılacak olan kombinler de tarzınızın yansıtılması adına tercih sebebi olarak sıralanabilir. Altına giyilecek topuklu terlikler yaz aylarında vazgeçilmez kombinlerinizden biri olmasını sağlayabilir. İster bağlayarak, ister içe sokularak iki farklı kombin yapılabilir.

Biker Tayt ve Sneaker Kombini

Bisikletçi şortları yüksek belli olmalarından ötürü kullanım açısından büyük bir rahatlık sağlar. Beyaz spor ayakkabılar ile uyumları ise yadsınamayacak kadar değerlidir. Oversize bir sweatshirt ve biker tayt ile beyaz spor ayakkabıların kombini hem rahat hem de şık bir görüntü ortaya koyar. Sahil yürüyüşüne, alışverişe ya da kahvaltıya giderken ideal bir kombin olarak tercih edilebilir. Daha iddialı bir görünüme kavuşmak isteyenler sweatshirtün üzerine crop top model bir kazak tercih edebilir.

Biker Tayt ve Topuklu Ayakkabı Kombini

Bisikletçi şortlarını sporcu görünümünden çıkararak sokak ve özel gün modasına uyduran en önemli faktör topuklu ayakkabılardır. Bisikletçi şortuna cüretkar bir yaklaşım kazandırmak isteyenler için altına giyilecek yüksek topuklu ayakkabı, bambaşka bir görünüm kazandırılması açısından önemlidir.

Bisikletçi şortunun üzerine giyilecek büstiyer, deri ceket ve stiletto üçlüsü olduğundan daha dişi bir görünüm kazanılmasına yardımcı olur. Gece kıyafeti için tercih edilecek ise siyah renk kullanılması tavsiye edilir. Clutch çanta ve kırmızı ruj ile desteklenebilecek olan bu kombin, seksapelinizi ortaya çıkarmanızı sağlar.

Biker Tayt Kombinleri Nasıl Yapılır?

Biker Tayt ve Aksesuar Kombini

Biker tayt ile birlikte kombinlenecek olan üst ile ayakkabıya karar verdikten sonra aksesuar seçimine geçilebilir. Ünlülerin biker tayt kombinlerinden yola çıkılarak hangi görünümün ortaya koyulmasına karar vermek önem taşır. Sporcu bir görünüme sahip olmak isteyenler için bel çantası ve gözlük aksesuarlarının kombini ideal bir tercih olacaktır.

Daha seksi ve dişi bir görünüme sahip olmak isteyenler için ise, deri çantalar, kırmızı ruj ve bunlara uygun takı tercihlerin yapılması gerekir. Yaz mevsiminde biker taytları tercih edenler hasır şapkalar ile kombinlerini daha şık bir görünüme kavuşturabilir.

Biker Tayt Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Son dönemlerin sokak modası haline gelen bisikletçi taytları seçilirken;

  • Bacak boyuna uygun olması
  • Bacak kalınlığına uygun olması
  • Yüksek belli olması gibi faktörlere dikkat etmek gerekir.

Genellikle ince bacaklarda daha şık durduğu düşünülse de kombinlemesi doğru yapıldığı takdirde kalın bacaklarda da şık bir görünüm elde edilebilir. Bisikletçi taytları tüm mevsimlerde tercih edilebilecek kurtarıcı ürünler arasında yer alır. Bu ürünü doğru bir şekilde kombinlemek için kişinin hangi görüntü içerisinde olması gerektiğine karar vermesi yeterlidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu