En Şık Nikah Elbiseleri

En Şık Nikah Elbiseleri

Nikah merasimleri evliliğin resmi makamlarca onaylanması için düzenlenen merasimlerdir. Nikahın kıyılması düğünle birlikte olabileceği gibi düğünden önce de gerçekleşebilir. Bu durumda nikahları kıyılacak olan kişilerin gelinlik giymeleri mümkün olmaz. Bunun için nikah elbisesi kullanılması gerekir. Nikah elbisesi arayanlar için çok fazla seçenek vardır. Gelin adayları nikahların en şık olmak istediklerinde nikah elbisesi seçiminde zorluk yaşarlar. Bu nedenle en şık nikah elbiseleri nasıl seçilir, model önerileri ve fiyatları gibi konular hakkında gelin adaylarına bilgilendirecek bir yazı hazırladık.

Nikah İçin Hangi Renk Elbise Seçilmeli?

Nikah için hangi renk elbise seçilmeli? Nikahı kıyılacak kişilerin merak ettikleri sorular arasında yer alır. Nikahı kıyılacak olan bayanlar için en uygun elbise rengi beyazdır. Beyaz saflığı belirtirken aynı zamanda nikahın kime ait olduğunun da vurgulanmasına yardımcı olur. Tercih edilen beyaz elbise aynı zamanda gelinliğin gördüğü işlevi görür.

Nikah elbisesi genellikle beyaz renkli olarak tercih edilir. Ancak beyaz giymek istemeyenlerin nikahları için seçtikleri elbiseler farklı renklerde de bulunur. Bu renkler arasında pudra, krem ve lila gibi renkler vardır. Nikah elbiseleri tek renk tercih edilebileceği gibi birden fazla renkten oluşacak modellerde de seçilebilir. Bunun yanı sıra nikah elbisesi olarak takım şeklindeki kıyafetlerin tercih edilmesi de mümkündür.

Şık Nikah Elbisesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Nikahında şık nikah elbisesi giymek evlenecek kadınların en arzu ettiği şeydir. Bunu gerçekleştirmek için kadınların şık nikah elbisesi seçerken dikkat etmeleri gerekir.

Nikah elbisesi seçiminde dikkat edilmesi gerekenler;

  • Nikah elbisesi nikah veya düğün konseptine uygun olmalı
  • Seçilecek nikah elbisesi gelinin giyim tarzına uygun olmalı
  • Nikah elbisesi gelinin vücut tipine uygun olmalı
  • Nikahı kıyılacak kişi olunduğunu vurgulamalı
  • Aksesuarlar sayesinde gösterişli hale gelebilmeli
  • Nikah elbisesi gelin adayının bedenine uygun olmalı
  • Nikah törenine uygun renk ve modelde olmalı

Bu kriterlere dikkat ederek nikah elbisesi seçimi yapan kişiler memnun olacakları bir nikah töreni yaşamış olurlar. Ayrıca nikah elbisesi seçerken trend olan modelleri de inceleyerek karar verebilirler. Melike Tatar sitesinde nikahlar için hazırlanan nikah elbisesi modelleri yer alır. Bu modeller yeni sezon trendlerine göre hazırlanan ve farklı zevklere hitap eden ürünlerdir.

Şık nikah elbiseleri

Şık Nikah Elbisesi Seçiminde Nikah Konseptinin Önemi

Nikah elbisesi satın alacak gelin adayları seçim yaparken planladıkları nikah konseptini dikkate almalıdır. Bu sayede konsepte uygun elbise seçimi yaparak nikahlarının en şık bayanı olabilirler. Nikah merasimi düğün yerine yapılan bir merasim olabilir. Bu durumda tercih edilecek nikah elbisesinin gösterişli olması gerekir. Ayrıca tören boyunca rahatlıkla taşınabilmesi gerekir.

Nikah, nikah salonunda sade bir organizasyonla gerçekleşecekse seçilecek nikah elbisesinin gösterişli olmasına gerek yoktur. Çünkü bu tören 5-10 dk. Gibi kısa bir sürede tamamlanır ve nikaha katılan kişilerle birlikte mekandan ayrınılır. Bunun için nikah esnasında giyilmek üzere düz ve sade takımlar ideal tercihler olabilir.

Nikah İçin Tercih Edilebilecek Modeller Nelerdir?

Nikahları kıyılacak olan bayanlar en şık nikah elbisesi modellerine Melike Tatar web sitesinden ulaşabilirler. Sitede kişilerin zevklerine uygun olacak ve yeni sezon trendlerine uygun nikah elbiseleri vardır. Böylelikle farklı adreslere başvurmadan aradıkları özelliklere uygun nikah elbisesini seçebilirler.

Bayanların nikahları için seçebilecekleri nikah elbisesi modellerinden bazıları şunlardır;

  • Sade nikah elbiseleri
  • Simli beyaz nikah elbiseleri
  • Dantelli nikah elbiseleri
  • Şifon nikah elbiseleri

Bu modellerdeki nikah elbiseleri farklı bedenlerde tasarlanmıştır. Bu sayede kişiler bedenlerine uygun modeli satın alarak nikah törenlerinde giyebilirler. Ayrıca modelleri fiyat karşılaştırması ve tarz karşılaştırması yaparak inceleyerek kararlarını verebilirler.

Sade Nikah Elbiseleri

Melike Tatar nikah elbiseleri arasında en ideal tercih sade nikah elbiseleridir. Beyaz, bej ve krem gibi renklerde tasarlanan sade nikah elbiseleri sayesinde gelinler nikahlarında sade ve şık görünebilirler. Nikah elbiseleri üzerine yapacakları elbiseyle uygun renkteki şallar ve eşarplarla baştan aşağıya hoş görüntü oluşturabilirler.

Dantelli Nikah Elbiseleri

Nikah elbiselerinde en çok tercih edilen aksesuarlar arasında danteller yer alır. Dantellerin kullanılması elbiselerin daha şık ve gösterişli görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda da farklı nikah konseptlerine uyum sağlayabilir. Ayrıca kesim şekilleri ve danteller üzerinde yer alan süslemeler sayesinde gelinlerin kendilerini güzel hissetmelerine yardımcı olur. Dantel nikah elbiseleri aynı zamanda terleme gibi sıkıntılar yaratmadığı için yaz aylarında ve açık havada yapılacak nikahlar için uygun modellerdir.

Şifon Nikah Elbiseleri

En şık nikah elbiselerinden birisi de şifon kumaştan tasarlanan nikah elbiseleridir. Bu elbiseler yaz mevsiminde yapılacak nikahlar için ideal olan tercihlerdir. Uçuş uçuş olmaları ve incelikleri sayesinde uzun sürecek nikah törenlerinde gelinlerin rahat etmelerine yardımcı olurlar. Ayrıca terleme olasılığını ortadan kaldırarak rahatsızlığı önler. Şifon nikah elbiseleri beyaz renkte tercih edilebileceği gibi krem, pudra ve lila gibi renklerde de tercih edilebilir.

Simli Nikah Elbiseleri

Nikahında şık olmak isteyen kadınların tercih edebilecekleri nikah elbisesi modellerinden birisi de simli elbiselerdir. Bu elbiseler simleri sayesinde dikkat çekerler. Aynı zamanda da zarif görünmeye yardımcı olurlar. Nikah için simli elbiseye ihtiyaç duyanlar Melike Tatar sitesini inceleyerek farklı modellerde tasarlanmış simli nikah elbiselerine ulaşabilirler. Modellerin manken üzerinde nasıl durduğunu inceleyerek kendilerine yakışacağından emin olup nikah elbiselerini satın alabilirler.

Şık Nikah Elbisesi Fiyatları

Şık nikah elbiselerinde fiyatlar elbise modeline, kumaşına ve işçilik gibi özelliklere bağlı olarak değişim gösterir. Bunun için nikah elbisesine ihtiyaç duyan kişilerin modelleri incelemesi ve fiyatları karşılaştırması gerekir. Melike Tatar nikah elbisesi koleksiyonunda farklı bütçeler için uygun elbiseler bulunur. Böylelikle nikahı olacak her kadının kendini mutlu hissedeceği nikah elbisesine sahip olması mümkün olur. Nikah tarihine uygun olarak verilecek siparişle nikahtan önce elbiseler teslim alınarak nikahta kullanılabilir. Firma satın alınan nikah elbiselerinin kargoyla gönderimini yaparak gecikmelerin önüne geçer.

Yazlık tesettür elbise modelleri için sizi şöyle alalım https://blog.meliketatar.com/yazlik-tesettur-elbise-modelleri/ 👗

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu