Ruhunuzu Özgürleştiren Denim Model ve Kombinleri

Denim modeller genelde gündelik hayatta tercih edilen kıyafetler olarak bilinir. Oysaki moda anlayışı her geçen gün değişmekte ve gelişmektedir. Dolayısıyla denim modeller artık gündelik hayattan çok daha fazlasına aittir.

Her ne kadar henüz resmi toplantı ya da iş görüşmelerinde giyilmesi mümkün olmasa dahi iş ve okul gibi ortamlarda da tercih edilebilecek pek çok denim model bulunmaktadır. Üstelik ruhunuzu özgürleştiren denim model ve kombinleri muhafazakar giyim yönünden de son derece zengin bir yelpaze sunacaktır.

Muhafazakar Giyimi Şıklıkla Bağdaştırın

Muhafazakar tarzı benimsemiş hanımlar, şıklıktan vazgeçmeden oldukça başarılı kombinler meydana getirebilir ve tarzlarını muhafazakar kıyafetlerle de yansıtabilirler.

Muhafazakar Giyim

Denim modelleri ve kombinleri de muhafazakar hanımlara birebir uyumludur. Özellikle kot takımlar, muhafazakar giyimin şıklıkla iç içe olabileceğini gözler önüne seren en bariz örnektir. Denim takımlar hem bol olması yönünden rahat hem de renk ve tasarımı yönünden göz alıcıdır.

Tarz sahibi muhafazakar hanımlar kendilerine be giyimlerine gösterdikleri özeni bu takımlar sayesinde layıkıyla ifade edebilecektir. Hem mint yeşili hem hem bej hem de taş rengi bu takımlar arasında en çok rağbet görenler arasındadır. Üstelik benzer soluk renkte bir şal veya eşarp ile bu kombin tamamlandığı zaman şıklık daha da yukarı taşınacaktır.

Spor Giyinmekten Vazgeçmek Zorunda Kalmayın

Muhafazakar giyim tarzında da spor giyimi yakalamak ve spor giyim alışkanlıklarını şıklıkla birleştirmek mümkün. Üstelik bunun en güzel örneği denim modelleri ve kombinleri. Bu kombinlerin başını ise tesettür giyimin vazgeçilmezleri arasında yer alan tunikler çekiyor. Siyah, antrasit ve mavi renkte üretilen kot tunikler adeta bir sweatshirt havası yaratıyor.

Ayrıca neredeyse tüm alt giyim modelleri yönünden de benzersiz bir uyuma sahne oluyor. Mavi ve antrasit kot ceketler de hem mevsimlik oluşu hem de spor giyim tarzını eksiksiz yansıtması bakımından tercih edilebilecekler arasında yer alıyor.

Renk Uyumunu Yakalayın

Denim modelleri ve kombinlerinin en güzel yanı, denimin renk uyumunda pek de zorlayıcı bir kumaş türü olmamasıdır. Her ne kadar renk seçenekleri oldukça sınırlı gibi görünse dahi aslında oldukça zengin bir seçenek yelpazesi vardır.

Bunlar;

  • Siyah,
  • Antrasit,
  • Gri,
  • Mavi,
  • Mint,
  • Pudra,
  • Beyaz,
  • Bej olarak sayılabilir bu renklerin neredeyse tamamı birbiriyle uyum içerisinde olacaktır. Dolayısıyla denim modelleri ve kombinleri sade ama uyumlu giyinmek isteyenler için adeta biçilmiş kaftandır. Hangi parça tercih edilirse edilsin muhakkak uyumlu ve başarılı bir kombin meydana getirilecektir.

Sadelikteki Güzelliği Keşfedin

Denim modelleri her zaman için sadeliği ile ön plana çıkar. Aynı zamanda sadelikle şıklığı da bir araya getirir. Oldukça zarif model ve kombinleri de barındıran denim ürün yelpazesi arasında bu tabire en çok uyan parçalar elbette ceketler ve gabardin pantolonlardır.

Spor Tesettür Giyim

Mavi renk bir gabardin denim pantolonun üzerine antrasit renk bir ceket tercih edildiğinde hem sade hem de zarif bir kombin oluşacaktır. Bunun yanı sıra antrasit renkte ceket siyah pantolona da oldukça yakışacaktır. Daha farklı bir sadelik kombini açısından ise beyaz tişört üzerine mavi kot ceket ve alt giyim olarak da yine mavi gabardin pantolon örnek verilebilir.

Şallar ile Uyumlu Bir Kombin Meydana Getirin

Denim kumaştan imal edilen kıyafetler, muhafazakar ve tarz sahibi hanımların şal seçimleri ile de uyum sağlamalıdır. Bunun en belirgin örneği kot takımlardır. Bol ve sade bir tasarıma sahip olan bu takımlar genelde soluk renk kumaşlardan üretilir ve aynı renkteki soluk renk kumaşlar ile uyum yakalar. Ayrıca kot mavisi şallar da bulunmaktadır. Böylelikle denim modellerden bir kombin oluşturan muhafazakar hanımlar kombinlerini bu renkte şallarla tamamlayabilirler.

Kombinlerinizi Mevsimlere Göre Ayarlayın

Muhafazakar giyim tarzı mevsimlere göre değişkenlik gösterecektir. Örnek vermek gerekirse sonbahar aylarında denim ceketler tercih edilirken, yaz aylarında ince tunikler ya da kot takımlardan yana tercih kullanılabilir. Kış aylarında ise daha kalın ve koyu renkli kot ceketlerin yanı sıra kalın gabardin pantolonlar denim kombini yapmak isteyenlere birebirdir.

Ayakkabı ve Takı Detaylarını Gözden Kaçırmayın

Kot kombinleri tercih edenler pek çok zaman beyaz veya açık renkli spor ayakkabı tercih edebilir. Spor ayakkabıların bu türde kombinler için en uygunu olduğunu da söylemek gerekir. Zira hali hazırda kot kumaşı spor giyimi andırdığı için şık bir ayakkabı pek de uygun olmayacaktır.

Açık renkte spor ayakkabılar haricinde siyah renk ya da siyah ve beyaz karışımı spor ayakkabı tercih edilmesi de mümkündür. Ancak ayakkabının rengi siyah ağırlıklı ise kombinin de siyah veya antrasit renk olmasına özen gösterilmelidir.

Kot Dendiği Zaman Canlı Renkler de Aklınıza Gelsin

Pek çok zaman kot kumaşlar ile yapılan kombinler soluk renklermiş gibi algılanıyor. Ancak kot kumaşlarla canlı kombinler meydana getirmek de imkansız değil.

Denim Modelleri

Elbette kumaşın türü gereği turuncu ve yeşil gibi bazı renkleri kot kumaşlarda bulmak mümkün olmayabilir ancak hem denim kombinler yapmak hem de sadelikten biraz olsun uzaklaşmak isteyenlere özel renkler de mevcut. Özellikle mint, mavi, antrasit ve beyaz renkler denimden imal edilmiş pek çok kıyafet için oldukça canlı kombinler oluşturmayı vaat ediyor.

Denim Kombinler Hakkında Bazı Tüyolar

Denim kombinler elbette herkesçe seviliyor. Ancak kombinlere dair bilinmesi gereken birkaç ipucu da var. Her şeyden önce denim kombinlerde renkler genelde sade olduğundan ötürü eşarp veya şal seçiminde de sadelikten yana olmakta yarar var.

Tunik veya ceket tercih edenler ise pantolonun rengini mutlaka bu kıyafetlerle uyumlu tercih etmeli. Özellikle ceketin içerisinde tişört varsa pantolonun renginin ceketle aynı olması kombinin uyumunu artıracaktır. Kot takımlarda ise bol tasarımlar her zaman için daha şık duracak ve rahatlık sunacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu