2023 Tesettür Elbise Trendleri

Moda dünyası her yıl değişen slogan, giyim ve davranış şeklidir. Giydiğimiz kıyafetler bizim karakterimizi, zevkimizi, inancımızı gösteren bir araçtır. Tesettür giyim hem inancımızın hem de modernizmin harmanlandığı bir giyim tarzıdır.

Tesettür elbiseler ise bu moda anlayışının en başlı tercih edilen parçalarıdır. Modernizmi ve geleneksel giyimi bir araya getiren tesettür elbiseler kadınların daha özgür ve çekici gözükmesini sağlar. Her zevke uygun tasarlanan çeşit çeşit renkte, modelde ve desende tesettür elbiseler her mevsim için uygundur.

Tesettür giyim dünyası kadınlar için özgürlük, şıklık ve örtünme ilkesini bir araya getiren bir giyim akımıdır. Tesettür giyim, kapalı kadınlar için geniş bir yelpaze seçeneği sunar. Modern ve şık bir tarz için tesettür elbiseler çeşitliliğin ve şıklığın buluşma noktasıdır. Ayak bileğine kadar inen, uzun kollu tesettür elbiseler vücut hatlarını gizler ve kadınlara zarafet ve modern bir görünüm sağlar.

Tesettürlü kadınlar için elbiseler yaz kış kurtarıcı giyim oluyor. Tunik, gömlek kombinlerinin yanı sıra tesettür elbiseler kombin açısından da kadınlara büyük kolaylık sağlıyor. Tesettür elbise modelleri kullanımına göre değişiyor. Günlük, özel gün, davet tesettür elbise seçenekleri 2023 yılında da raflarda yerini alıyor.

Elbiseler uygun ceketler ile kombinlendiğinde daha şık bir görünüm elde etmenize sağlar. Farklı renk seçenekleri ve modelleri ile 2023 yılı için tesettür elbiseler kadınların beğenisine sunuluyor. Triko tesettür elbise modelleri kış ayları için sevilen modellerdendir.

Rahat Ve Stil: Keten Tesettür Elbiseler

Keten kumaş bahar ayları için uygun kumaşlardır. Keten tesettür elbiseler bahar ayları için rahatlık saplar.

Sade Ve Şık Tercihler: Saten Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür Elbise Kombinleri

Saten elbiseler tesettür dünyasında şıklık için tercih edilen ve özel davetlerin en kurtarıcı parçalarıdır. Saten kumaş parlak görünümü, kaygan yapısıyla gece davetlerinde, özel gün kutlamalarında tercih edilir. Tesettür abiye elbise kategorisinde yer alır.

Saten elbise tesettür; parlak, canlı kumaştan üretilen ultra dökümlü ve tüylenme yapmayan elbise modellerindendir. Saten kumaşın en göz alıcı özelliği parlak ve kaygan görüntüsüdür. Saten kumaş kırışıklığa dayanıklıdır.

Bu nedenle sade ve şık tercihler için saten tesettür elbiseler davetlerin bir numaraları giyim ürünüdür. Saten elbiseler görünümleri ile 2023 yılının en çok tercih edilen tesettür elbise modellerinden biridir.

Tesettür Modasının Vazgeçilmesi: Şifon Tesettür Elbise

Tesettür modası için vazgeçilmez olan şifon tesettür elbiselerdir. Şifon kumaş ince yapılı ve serin kumaşlardır. Tek dokuma yapısına sahip olduğundan ötürü esneme yapmayan ince yapılı ve hafif kumaştır. Şifon elbiseler özellikle yaz ayları için kullanıma uygundur. Şifon tesettür elbise hem size şık bir görünüm sağlarken hem de yazın sıcağında sizi terletmez ve rahat etmenizi sağlar. Yazlık tesettür elbise seçimi için şifon elbiseler doğru seçimdir.

Vücut Tipine Göre Doğru Tesettür Elbise Nasıl Seçilir?

Elbise giymek hem rahat hem şık olsa da vücut tipine göre elbise seçmek önemlidir. Yanlış tercih edilen elbiseler sizi olduğunuzdan daha farklı vücut hattına sahip olduğunuzu gösterebilir. Vücut tipine göre doğru tesettür elbise nasıl seçilir?

Vücut tipine göre elbise seçimi;

  • Armut vücut tipi; üst bedeni dar alt bedeni yani basenleri geniş olan kadın vücut tipidir. Ülkemizde Akdeniz bölgesindeki kadınların sahip olduğu yaygın vücut tipidir. Burada odak nokta basenleri yok etmektir. Bu nedenle A kesim denilen tesettür elbise modelleri tercih edilmelidir.
  • Elma vücut tipi: üst bedenin geniş, alt bedenin dar olduğu vücut şeklidir. Göğüsten oturtmalı aşağı doğru bol kesim elbiseler bu vücut tipine sahip kadınlar için uygun tercihtir.
  • Kum saati vücut tipi: alt ve üst bedenin eşit olduğu ve bel kıvrımının ince olduğu vücut şeklidir. Bu vücut tipi için genel manada her çeşit elbise modeli uygundur.

Vücut şekliniz, elbise seçerken öncelik vermeniz gereken bir detaydır.

Tesettür Elbise Kombininde Renk Uyumu Nasıl Olmalı? – Öneriler

Tesettür Elbise Kombinleri

Tesettür elbise kombinlerken renk uyumu oldukça önemlidir. Renk kombinasyonu bütünün parçasıdır. Renk kombinlemesi yaparken elbisenin içinde yer alan renkler ile şalınızın rengini seçebilirsiniz.

Düz elbise tercihi yaptıysanız renk uyumu için elbiseye yakın tonlar seçebilirsiniz. Yine aynı şeklide aksesuar, ayakkabı ve çanta tercihini yine elbisenizin rengine yakın veya tonsülton renklerden yana kullanabilirsiniz. Sade şık tesettür elbise seçimi için soft renler uygun tercihtir.

Sonuç

Tesettür elbiseler modernizmin ve gelenekselliğim ürünüdür. Her zevke göre tesettür elbiseler bulunuyor. Tarzınıza en uygun tesettür elbiseleri meliketatar.com adresinden bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu