Yeni Trend Alarmı: Süveter Modası

Süveterler 2020 ile hayatımıza tekrar hızlı bir şekilde girdi. Uzun zamandır tercih etmesek de aslında hem bizi sıcacık tutan hem de şık görünmememizi sağlayan süveterler bu yıl dolaplarımızda kendilerine yer aramaya başladı. Süveterler çok fazla farklı desende karşımıza çıkıyor. Renkli süveterler tek renk veya çizgili olabilirken beyaz süveterlere de farklı hava katması için renkler karıştırılabilir.  Model konusuna gelirsek ise v yaka ve yuvarlak olarak temelde ikiye ayrılan süveterler yırtmaçlı, düğmeli veya cepli modellerde de olabilmektedir.

dugmeli-suvetersuveter-modasi

 

Süveterler daha çok gömleklerin üzerine kombinlenen parçalardır. Düz renk gömlekler veya desenli renkler üzerine süveter giyebilirsiniz. Ancak giydiğiniz gömleğe göre süveter seçiminiz de değişecektir. Eğer sade bir gömlek tercih edecekseniz renkli ve desenli bir süveter giyebilirsiniz. Ancak gömleğiniz çizgili veya kareli gibi desenliyse sadece ve tek renk süveterler kullanmalısınız. Aksi takdirde göz yorucu karmaşık bir görüntünüz olacaktır.

Gömlekler dışında süveterlerinizi uzun kollu bluzlarınız birlikte de kullanabilirsiniz. Bu şekilde daha sade ve sportif bir görüntü olacaktır. Dilerseniz boğazlı bluz veya balıkçı yaka trikolarla da süveterleri bir arada giyebilirsiniz. Sizin de anladığınız gibi süveterler kombin konusunda sorun yaratmayan oldukça şık parçalardır.

Süveterler v yaka olmak zorunda değildir. Boğazlı şekilde üretilmiş süveterler de bulabilirsiniz. Tamamen zevk meselesi olan bir konudur bu ister v yaka ister boğazlı ister yuvarlak yaka alabilirsiniz. Ancak boğazlı modeller içerisine gömlek giymek için uygun değildir.

Süveterleriniz ve genel kombininiz sade ise aksesuarlar kullanarak kombininizi daha göz dolduran şık bir hale getirebilirsiniz. Süveterlerinizi topuklu ayakkabı ve blazer ceketlerle eşleştirebilir harika bir tarz yakalayabilirsiniz. Daha resmi giyim için gömlek, kumaş pantolon, kalem etek ve topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Daha salaş görünmek isterseniz ise mom Jeanlar, spor ayakkabılar ve şişme montlar kullanabilirsiniz. Bu püf noktalardan sonra tüm bu trendler arasından kendi trendinizi yaratmak sizin zevkinize kalıyor, dilerseniz Melike Tatar size yardımcı olabilir. Buradan ürünlerimize ulaşabilir, fikir edinebilir, sipariş verebilirsiniz. Kolay gelsin dileklerimizle!

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu