Yazın Trendi Eteklerle Farklı Tarzlarda 3 Kombin

Bu sezon çeşitli moda trendleri arasında etekler oldukça revaçta. Yazın trendi eteklerle farklı tarzlar yakalayabilir, güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Uzun, midi veya mini etek, pileli veya kloş etek gibi birçok farklı etek çeşidi vardır. Uzun etekler birkaç yıl önce moda dünyasına yeniden girmeyi başardı.

Bu değişim ile maksi etekler yaz stillerini şık, salaş ve rahat hale getirdi. Aslında uzun etekler, her mevsim için şık giyinmeyi sağlıyor. Hem açık hem de tesettür giyime uyan uzun etekler yazın vazgeçilmesi olmaya devam edecek gibi gözüküyor. Bu kullanışlı parçayı kombinleme sırları yazımızda…

Uzun Etekler İle Üst Beden Kombinleri

Uzun etek giyerken rahat giyinmenin altın kuralı “az daha fazladır” kuralıdır. Karışık desenli veya çiçekli modellerde her zaman düz yuvarlak yakalı bluzlar tercih edebilirsiniz. Bu, eteğinizin öne çıkmasını sağlar. Bunu bir uzun kolye veya süslenmiş bir askılı çanta ile tamamlayabilirsiniz

En Güzel Etek Kombinleri

Hacimli ve uzun etekler, modaya uygun uzun etekler olarak kabul edilir. Bunlar, takılı V yaka üstleriyle harika görünen kombinlerdir. Çok fazla ten göstermeden biraz v yaka kombinlerle ve takı ile süsleyerek kullanılabilir.

Kullanılabilecek üst beden önerileri aşağıdaki gibidir;

  • Metalik renkler ve siyah tüllü etekler
  • Siyah uzun etekler ve siyah mini üstler
  • Büyük desenli veya çiçekli etekler ve beyaz üstler
  • Beyaz veya nüde tonlarında etek ile beyaz tişörtler
  • Kloş etekler ve gömlekler

Uzun eteklerinizi farklı şekillerde kombinleyerek yaz akşamı bir partiye ya da şık bir davete gidebilirsiniz.

Yazın Hangi Etekler Ön Planda

Yazın tatile giderken yanınıza almanız gereken en önemli parçalar rengarenk eteklerdir. Yaz akşamlarında farklı modelleri ile size eşlik edecek elbiseler, aynı zamanda kumaş seçimi ile sizlere rahatlıkta sağlayacaktır. Melike tatar sizler için rengarenk modelleri ile birçok farklı seçenek sunuyor. Bu etekleri farklı üstlerle kombinleyebilir, şıklığınızla sahillerde ve çevrenizde göz doldurabilirsiniz.

Etek modelleri ve renkleri

Etek Seçiminde Öne Çıkan Noktalar Nelerdir?

Etek seçiminde en önemli noktalar, modeli, rengi ve kumaşıdır.

  • Kum saati vücudunuz varsa düz renkli etekleri tercih edin. Kum saati figürünüz varsa, kıvrımlarınız kıyafetinizin öne çıkan kısmı olmalıdır. Ağır desenli etekler yerine düz renk bir şeyler tercih edin. Bu şekilde etek, kıvrımlarınızı dikkat dağıtmak yerine düzleştirecektir.
  • Daha ince bir figürünüz varsa hafif kumaşlar kullanın. Dantel ve ipek gibi hafif kumaşlar hafifçe yukarı kalkacak ve kalçalarınızı biraz daha büyük gösterecektir.
  • Elma vücut tipi için daha kalın kumaşlar denenmelidir. Elma şeklindeyseniz, daha ağır kumaşlar vücudunuzu sararak kum saati etkisi yaratır. Kalın kumaşlar daha ince ve daha düz görünür, bu da bacaklarınızın şeklini vurgulamaya yardımcı olabilir.
  • Armut tipi iseniz daha koyu renkler seçin. Armut tipi iseniz, üst ve alt bedeninizi dengelemek isteyeceksiniz. Kalçalarınızı incelteceği için daha koyu bir etek yardımcı olabilir. Armut tipi iseniz, üstünüzden birkaç ton daha koyu bir etek tercih etmelisiniz.

Vücut tipinize karar verdiyseniz sizleri Melike Tatar markasının sitesine davet ediyorum. Rengarenk çeşitler arasında etek seçimimizi yaparak kombinlemeye başlayabiliriz.

Her Vücut Tipi Etek Giyebilir Mi?

Her vücut tipine sahip birey etek giyebilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta vücut tipine uygun modelin tercih edilmesidir.

  • Kum saati vücut yapınız varsa, kıvrımlarınızı kalem etekle göstermelisiniz. Kalem etekler vücudu sarar ve doğal kıvrımlarınızı düzleştirerek şık bir görünüm verir.
  • Daha ince bir vücut için A kesim bir etek seçilmelidir. Minyon bir figürünüz varsa, A kesim etek özellikle gurur verici olabilir. A kesim etekler hafifçe dışa doğru genişleyerek kıvrım ve kalça yanılsaması yaratır. Bazı vücut tipleri daha kısa veya daha uzun stilde daha iyi görünür, Bu nedenle beğendiğiniz bir uzunluk bulana kadar farklı uzunluklarla biraz deneme yapmanız gerekebilir.
  • Elma vücut yapısı için yüksek belli bir etek seçilmelidir. Elma şeklindeyseniz, alt kısmı volanlı ve yüksek belli bir etek çok işe yarar. Bel bandı gövdenin en küçük kısmını vurgulayarak inceltici bir etki yaratır ve göbeği gizler.
  • Geniş kalçalarınız varsa trompet eteği deneyin. Trompet etek kalçalara oturarak, uçlarda dışa doğru genişler. Büyük kalçalarınız varsa, bu özellikle gurur vericidir. Üst kısımdaki dar kesim kalçalarınızı gösterirken alt kısımdaki genişleme kalçalarınızı ve alt bedeninizi dengeler.

Etekler Nasıl Kombinlenmelidir?

Etekler seçtiğiniz modele göre kombinlenmelidir. Eğer fazla renkli ve desenli bir etekse diğer ürünler oldukça sade olmalıdır. Ya da sade bir etek şık, parıltılı bir bluz ve takılarla muhteşem bir gece kombinine dönüşebilir.

Etek-Gömlek Kombinleri

Etek giyiminde gömlek kombinleri fazlaca kullanılıyor. Özellikle yaz aylarında farklı gömlek modelleri ile uzun etekleri giyebilirsiniz. Eminim ki önden bağlayabileceğiniz spor bir gömlek içinde muhteşem gözükeceksinizdir.

Etek-Bluz Kombinleri

Eteklerle askılı bluzlar, croplar ve şık bluzlar her zaman kombinlenebilir. Bol takı ile yaz aylarının vazgeçilmesi uzun etek üzeri bluz kombinleridir. Vücut tipinize ve etek modelinize göre uygun bluz modelleri ile rahatça kombin yapabilirsiniz. Siz hale etek almadıysanız melike tatar’ın internet sitesini incelemenizi önerim. Farklı renk modelleri ile yazın favori modelleri bu sitede alıcıya sunuluyor.

Etek-Ceket Kombinleri

Denim ceketler rahat, güçlü ve asla modası geçmez bir parçadır. Yılın mevsimi ne olursa olsun giyilebilirler ve vücut ölçüleri ve şekilleri ne olursa olsun farklı kadınlara yakışan bir üründür. Denim ceketler de çok yönlüdür, bu yüzden onları neyle giyeceğiniz konusunda çok fazla düşünmek zorunda kalmazsınız. Kot ceketinizi katlamadan önce maksi eteğinizin üzerinde bulunabilecek bir renkte bir üst seçmek her zaman harika bir fikirdir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu