Tesettürlü Gençler İçin Kombinler Nelerdir?

Tesettür giyimde tesettürlü gençler tarafından tesettür ürünleri yetişkin tesettürlülerin ürünlerinden farklılık gösterir. Gençlere özel olarak hazırlanan tesettür ürünleri sayesinde genç bayanların dışarıya çıkarken veya ev içerisinde kombin oluşturmaları sağlanır.

Tesettürlü Gençler İçin Kombinler Nelerdir

Gençler için tasarlanan ürünlerin çeşitliliğinin fazla olması kombin konusunda gençlerin karar verememesine neden olur. Bu nedenle genç bayanlara özel kombin detaylarını vermeye çalışacağız.

Genç Kapalılar Nasıl Kombin Yapmalı?

Genç yaştaki tesettürlü bayanlar yaz ve kış mevsimine göre kombin yapmalıdır. Bu sayede mevsime uygun giyinerek üşüme veya terleme gibi sıkıntılardan kurtulurlar. Kış ayları için kombin oluşturacak genç bayanların seçmeleri gereken giyim ürünleri arasında kazak, pantolon, tunik, ceket, trençkot, gömlek, yelek ve kumaş etek yer alır.

Pantolon giymeyi tercih eden genç tesettürlü bayanlar pantolonla kombin yapabilmek için mevsime özel tasarlanmış olan üst giyim ürünlerini kullanabilirler. Pantolon üzerine bağlamalı, düğmeli, tokalı, yakası taşlı ve kadife gömlekler ile triko tunik kullanabilirler.

Etek giymeyi tercih eden gençlerin de salaş, çizgili ve düz renk triko kazakları etekleri üzerinde kullanabilirler. Kazak yerine kol büzgülü ve zebra çizgili bluzları tercih edebilirler. Bunun dışında etek üzerine gömlek modellerinin de şık uyum sağlaması mümkün olur.

Yaz mevsimi için kombin oluşturmak isteyen genç tesettürlülerin ise sıcaktan koruyacak ve terleme yapmayacak malzemelerle üretilmiş giyim ürünlerini seçmeleri gerekir. Yazın gelişini vurgulayan desenli keten elbiseler, poplin elbiseler, saten elbiseler, gabardin pantolonlar, şifon elbiseler, kot pantolonlar, keten pantolonlar ve pliseli etekler kombin için kullanabilecekleri ürünlerdir.

Bunların dışında pantolon ve eteklerle yazlık ince gömlekler kombin için seçilebilir. Ürünleri kategorilerde incelemeleri ile renk ve model uyumuna sahip kombinler oluşturmaları mümkün olur.

Nelere Dikkat Etmeliler?

Genç tesettürlü bayanlar kombin oluştururken istedikleri şıklığı, uyumu ve hoş görünümü sağlamak için dikkatli davranmalıdırlar. Ürün seçimi, renk seçimi gibi pek çok detayı dikkate alarak memnun kalacakları kombinin ortaya çıkmasına özen göstermelidirler.

Genç tesettürlü bayanların kombin yaparken dikkat etmeleri gerekenler şunlardır;

  • Genç bayanlar kombin yapmadan önce vücutlarını tanımalıdırlar. Böylelikle vücut yapılarına uygun etek, pantolon, gömlek ve diğer ürünleri seçebilirler.
  • Kilo sorunları varsa parça seçerken kiloyu gizleyebilecekleri modellerden yana seçim yapmalıdırlar.
  • Giyim parçaları arasında renk uyumu olmasına özen göstermelidirler. Zıt ve alakasız renkler rüküşlük sağlayacağı için uyumlu olmayacak renklerden uzak durmalıdırlar.
  • Kombin oluştururken giyilecek ortama dikkat etmelidirler. Günlük giyim için spor tarz kombinler seçerken iş yaşamı için klasik parçaların bir araya geldiği kombinleri oluşturmalıdırlar.
  • Nişan, düğün veya davet ortamları için sade kombinlerden uzak durmalıdırlar. Çünkü bu mekanlar daha gösterişli ve dikkat çekici kıyafetlerin giyilmesi gereken ortamlardır.

Bunlar dışında genç tesettürlülerin oluşturdukları kombinin yaz veya kış mevsiminde kullanıma uygun olduğundan emin olmalıdırlar. Yazın terlemelerine veya vücutlarının tahriş olmasına neden olacak kombinleri oluşturmaları rahatsızlık yaşamalarına neden olur.

Hangi Aksesuar İle Tamamlamalıdır?

Genç tesettürlü bayanlar kombin oluşturduklarında aksesuar kullanmalıdırlar. Aksesuarlar oluşturdukları kombinin tamamlanmasına ve daha ilgi çekici olmasına yardımcı olur.

Kolye genç kadınların tesettür kombinleri için kullanılabileceği en önemli aksesuardır. Tesettürlü oldukları için boyunları açık olmayan genç kadınlar uzun zincirli kolyeleri tercih ederek tunik veya gömleklerinin üzerinde kolyelerin yer almasını sağlarlar.

Kolye yanı sıra bileklik ve yüzüğün tesettür kıyafetleriyle birlikte kullanılması mümkündür. Bileğe kadar tesettürlü olan tunik veya gömlekler üzerine takılan bileklik elbisenin dikkat çekmesine yardımcı olur. Bunlar dışında özellikle yaz mevsimlerinde güneş gözlüğü kullanarak kombinlerini tamamlayabilir ve şık görünebilirler.

Takılar dışında eşarp, şal, eşarp taş ve iğneleri de aksesuar olarak kullanılarak tesettür kıyafetlerin tamamlanmasına yardımcı olur. Kıyafete uyumlu olarak tercih edilen şal ve eşarplarla tepeden tırnağa uyum sağlayabilirler.

En Şık 5 Tesettür Kombin Önerisini

Genç bayanlar için tesettür ürünlerinin çeşit fazlalığının bulunması kombin konusunda da geniş çeşitliliğin ortaya çıkmasına neden olur.

Ancak fikir vermesi açısından en şık 5 tesettür kombinini sizler için hazırladık;

Lila elbise kombini: Lila rengi poplin elbise, lila babet ayakkabı ve çanta ile şık kombin oluşturur. Elbise üzerine lila, koyu mor veya beyaz eşarp takılarak kıyafet tamamlanabilir.

Sarı etek kombini: Pliseli sarı etekle birlikte beyaz spor ayakkabı, beyaz triko kazak ve sarı eşarp birleştirilerek şık kombin oluşturulabilir. Kombin kolye ve yüzük ile tamamlanabilir.

Kot pantolon kombini: Koyu mavi kot pantolon açık mavi yakası taşlı bir gömlekle şık kombin elde edilmesini sağlar. Koyu mavi renk detaylarına sahip eşarp ve takılarla birlikte takım oluşturulabilir.

Şifon tulum kombini: Yaz ayına özel kombin arayanlar için şifon tulum ve şifon şal ile şık kombin oluşturulabilir. Tulum altına siyah, beyaz veya krem tonlarında açık ayakkabı kullanılabilir.

Krep takım kombini: Siyah renkli tasarlanan krep pantolon tunik takımı siyah renk eşarpla kombin yapılabilir. Kıyafet üzerine siyah şık çanta ve platform ayakkabı ile istenilen şıklık kolayca sağlanabilir.

Genç bayanların kullanabilecekleri kombinler bunlarla sınırlı değildir. Melike Tatar web sitesi ürünleri incelenerek ortama, mevsime ve giyim tarzına uygun şık kombinlerin oluşturulabileceği parçalara ulaşılabilir. Sizlerde tesettür şıklığınızın olmasını istiyorsanız giyim ürünlerini inceleyerek tarzınızı yaratabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu