Tesettür Giyimde Sweatshirt Kombinleri

Tesettürlü kadınlardan spor ve rahat giyinmeyi sevenler günlük hayatta en fazla tesettür sweatshirt modellerini tercih ediyor. Sadece tesettür giyimi tercih eden kadınların değil, rahatlığını ön planda tutan tüm kadınların tercih ettiği sweatlerle günlük spor şıklığını yakalayabileceğiniz gibi, kombinlerinizde sweatshirtlerinizi farklı parçalarla destekleyerek tarzınızı yansıtabilirsiniz. Tesettür sweatshirt modelleri birbirinden farklı stil ve zevkleri bulunan kadınlar için kapüşonlu, kapüşonsuz, desenli, düz, baskılı veya farklı detayları bulunan modellerle sizlere geniş bir yelpaze sunuyor.

Peki sonbahar ve kış aylarının serinliğinde içimizi ısıtacak,  birbirinden farklı modelleri bulunan sweatshirtleri nasıl kombinlemeliyiz? Bu yazımızda sizlere tesettür giyimde sweatshirt kombin önerilerinde bulunacağız. Şimdiden keyifli okumalar dizleriz. J

Rahat ve Spor Kombinler

Farklı renklerden oluşan bir sweatshirt seçtiyseniz ve oldukça sportif olan tarzınızı yansıtmak istiyorsanız, alt giyim olarak sweatinizde bulunan bir renkte eşofman tarzı pantolonlar arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda düz ve sade sweatlerinizi de zıt renkteki pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Yine sweat-pantolon kombininize uygun renkte bir spor ayakkabı rahat ve spor tarzınızı yansıtmak için mükemmel bir seçim olabilir. Pantolonunuzla aynı renkte veya hemen hemen her renge uygun olan siyah ve beyaz şallarla kombininizi tamamlayabilirsiniz.

rahat-ve-spor-kombinler

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu lila ve beyaz renklerden oluşan sweatshirtle yine Melike Tatar’ın tasarımlarından olan ekru pantolonu bütünleştirerek sportif kombininizi oluşturabilirsiniz.

hologram-spor-ayakkabi

 

Melike Tatar’ın tasarımlarından olan hologram spor ayakkabı ile kombininizi tamamlayarak spor tarzınızı ve rahatlığınızı ön plana çıkartabilirsiniz.

melike-tatar-siyah-pantolon-kombini

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu haki yeşili, baskılı sweatshirtle yine Melike Tatar’ın tasarımlarından olan siyah pantolonu bütünleştirerek sportif kombininizi oluşturabilirsiniz.

siyah-sirt-cantasi

 

Melike Tatar’ın tasarımlarından olan siyah sırt çantası ile kombininizi tamamlayarak spor tarzınızı ve rahatlığınızı ön plana çıkartabilirsiniz.

Spor ve Klasik Kombinler

Spor tarzınızı ve şıklığınızı bir arada yansıtmak istiyorsanız spor ve şık parçaları bir arada kullanmalısınız. Klasik tarzda bol bir pantolonu salaş tarzınızı yansıtacak olan bol sweatshirtle kombinleyebilirsiniz. Kombininizi spor ayakkabı ve sırt çantalarıyla tamamlayabilirsiniz.

spor-kombinler-melike-tatar

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu mavi sweatshirtle yine Melike Tatar’ın tasarımlarından olan siyah pantolonu bütünleştirerek spor ve şık kombininizi oluşturabilirsiniz.

siyah-sal

 

Melike Tatar’ın tasarımlarından olan siyah şal ile kombininizi tamamlayarak spor ve şık tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Sweatshirt ve Jean Uyumu

 Sweatshirtlerinize en çok yakışacak parçalar arasında şüphesiz jeanler de yer alıyor. Tesettür sweatshirtlerinizle jeanleri veya sweatshirtlerinizin üzerine kot yelek ve ceketleri kullanarak günlük hayatınızın spor, şık kombinlerini oluşturabilirsiniz.

ekru-detayli-sweatshirt

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu ekru, yazı detaylı sweatshirtle yine Melike Tatar’ın tasarımlarından olan lacivert jean pantolonu bütünleştirerek spor ve şık kombininizi oluşturabilirsiniz.

mint-yesil-ceket

 

Melike Tatar’ın tasarımlarından olan mint yeşili ceket ile kombininizi tamamlayarak spor ve şık tarzınızı gözler önüne serebilirsiniz.

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu siyah sweatshirtle yine Melike Tatar’ın tasarımlarından olan taş jean pantolonu bütünleştirerek spor ve şık kombininizi oluşturabilirsiniz.

Sweatshirt ve Sportif Etek Kombinleri

Fazla dar olmayan, günlük hayatta hareketlerinizi kısıtlamayacak etekleri sadece klasik kombinlerinizde kullanmaktan vazgeçin! Sportif tarzınızı rahatça yansıtabileceğiniz, rahat kumaşlardan yapılmış etekleri sweatshirtlerinizle birleştirin. Sweat-etek kombinlerinizde sweatlerinizi eteklerin içine doğru kıvırarak da kullanabilirsiniz. Kombininizi tamamlayacak olan bir diğer parça ise spor ayakkabı.

mint-sweat-siyah-etek

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu mint yeşili sweatshirtle yine Melike Tatar’ın tasarımlarından olan siyah etek ile bütünleştirerek spor ve şık kombininizi oluşturabilirsiniz.

melike-tatar-penye-sal

Melike Tatar’ın tasarımlarından olan siyah penye şal ile kombininizi tamamlayarak spor ve şık tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Melike Tatar’ın sizler için tasarladığı birbirinden farklı renkleri ve modelleri bulunan sweatshirt modellerine aradığınız kalite ve güvenilirlikle sahip olmak için mutlaka web sitemizi takipte kalın. Sweatshirt modellerini daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu