Tesettür Giyimde 2020 Yaz Modası

2020 yılı tesettür giyimde yaz modası nasıl yapılır? 2020 yaz modasında neler var hangi renkler modasını koruyor?  Merak edenlerdenseniz doğru yazıda ve doğru markadasınız. İster elbise, ister tunik, ister etek ve tabii ki olmazsa olmazımız eşarp ve şallarımız ile tüm parçalar yazın mükemmel canlılığıyla üzerimizde bir harika. Biz hangi kombini yapmak istersek yapalım vücut yapımız bazen bize engel oluyor gibi görünür. Yalnız bu bize engel bir unsur değildir. Doğru parçayı doğru rengi seçtikten sonra kombinimiz zaten hazır. 2020’nin moda renklerinden bahsedecek olursak bu yıl mavi rengi en fazla tercih edilen renklerden. Bunun yanında siyah ve pembe rengi de modayı takip eden renklerden oldu. Bildiğimiz gibi özellikle siyah rengi tesettürlü bayanların vazgeçilmezi. Bu sene yaz modasında rahat, dökümlü, tüm sıcaklara rağmen inceliği ile üzerimizde bizi bunaltmayan o güzel parçalar bizleri bekliyor. Elbise giymeyi daha çok sevenlerdenseniz ya da çoğunlukla tunik tercih edenlerdenseniz veya takım her daim vazgeçilmezim derseniz gelin kendi tarzımıza uygun modayı birazcık inceleyelim.

Siyah Elbise1.Elbisede Yaz Modası

Elbiseler yaz aylarının en rahat parçaları. Tesettür giyiminde kullandığımız eşarp ve şallarımızın da yaka tamamlama olayının en güzel en yardımcı yanı diyebiliriz.2020 yaz modasında çiçekli elbiseler tüm zarafeti ile karşımızda. Bu yıl çiçekli elbiseler en fazla tercih edilen modeller olarak karşımıza çıkıyor. Rengârenk cıvıl cıvıl havasıyla görüntü olarak enerji de veren çiçekli elbiseler dilerseniz yakası fiyonklu tercih edebilir veya hafif baskılı çiçek desenli tercih edebilirsiniz. Sade düz bir görüntüden yana iseniz tek renk elbise de seçebilir yoğun desenli bir başörtüsü takabilir veya tek renk bir başörtüsü ile çok yoğun desenli bir elbise de kullanabilirsiniz. İncecik yumuşak dokulu kumaşları ile birbirinden güzel elbiseler Melike Tatar’da sizleri bekliyor.

Etek

2.Etek Yaz Modası

Etekler özellikle yaz aylarının serinleticileri. Kullanış açısından üst giyimimizi tamamlayacak olan etekler, hem gündelik hayatta hem de özel günlerde spor ayakkabı veya topuklu ayakkabı ile rahatlıkla kendini kullandıran parçalardan.2020 yaz modasında piliseli etekler en çok tercih edilenlerden. Özgün duruşu ile çanta ve takılarınızı da bütünleyecek olan eteklerde tabi farklı seçenek olarak güpürlü etek, kiloş etek olarak da tercih edebileceğiniz modellerden bu yazın vazgeçilmezleri arasında yer almakta. Zevkinize uygun etek modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Gömlek

3.Gömleklerde Yaz Modası

Gömlekler bizi her alanda her gittiğimiz yerde havasıyla ön planda tutarlar. Gömleklerin modasından bahsedecek olursak renkleri ve desenleri hep bir uyum içerisinde oluşudur. Üst giyim olması açısından daha çok dikkat çeken yönde olan gömlekleri, bu sene yaz modasında önden ve arkadan fırfır detaylılar, kendinden desenli renkli parçalar ve önü kısa arkası uzun modeller, büyük cepli uzun gömlekler takip etmektedirler.2020’de de en trend gömlekler en şık halleri ile mağazamızda sizlerle.

4.Tunikde Yaz Modası

Tunikler tesettür giyiminin en rahat kullanılan parçaları. Özellikle yaz aylarında kalem pantolon bol paça pantolon veya da kot pantolon alt giyimlerinizin en tamamlayıcı yanlarından. Her yerde rahatlıkla giyilen şık tunikler bu yaz daha çok kiloş ve bol tarzda tercih ediliyor. Tunik kullanımında yaz aylarında daha çok pantolon tercih edenler için pantolon düz renk kumaş ise yoğun desenli modellerden yana olunmalı tuniğin güzelliği ön plana çıkarılmalı. Kot pantolon giyecek olursak boy kesimi uzun olan tunikler bizi daha şık gösterecektir. Eğer spor model tercih edecek olursak tek renk tunik veya çizgi desenli tuniklerden yana seçim yapmalıyız. Kilo ve boy özelliklerini göz önünde bulundurursak seçeceğimiz tuniğin eğer klasik modelde ise kiloş kısmının dikkate alınması eğer spor modelde ise çizgi aralıklarının dikkate alınması gerekmektedir. Bilmeliyiz ki modanın en güzel yanı kendi tarzımız kendi rengimiz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu