Tesettür Giyimde 2020 Sonbahar Trendleri

Tesettür giyim modernleşen dünyada oldukça önemli bir yere sahip. Uzun eteklerle yapılan kombinler olsun, pantolonlar üzerine giyilen tunikler olsun oldukça çeşitli bir skalası olan tesettür giyim baharın da gelmesi ile birlikte yeni trendleriyle karşımıza çıkmaktadır.

Sonbahar ayları, yaprakların sararması ve havaların soğuması ile bize geldiğini haber verir. Yavaş yavaş kışlık kazaklar, ceketler, botlar çıkmaya başlar. İnsanlar da sonbaharda giyimlerini aynı manzaranın rengiyle uyumlu olacak şekilde seçer. Sonbahar denildiğinde aklımıza gelen renkler genelde kahve tonlarıdır. Kahverengi ile muazzam uyum sağlayan krem rengi, taş rengi, turuncu, toprak rengi, beyaz, camel renkler ile sonbahar tabiri caizse tam bir görsel şölen olur. Kıyafetlerinizin renklerini seçerken bu tonlardaki renkleri kullanarak mevsime uygun kombinler yapabilirsiniz.

Kıyafetlerde açık renkler kullanıyorsanız, ayakkabınız şalınız veya çantanızı koy renk seçebilirsiniz. Örneğin bej rengi bir kombininizle camel rengi aksesuarlar ve başörtüsü kullanabilirsiniz.  Kot pantolonlar da yine bu mevsimin vazgeçilmez diğer parçalarıdır. Pantolonlar dışında kot tunikler, kot ceketler ile de kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ancak havaların kapalı olması ile birlikte çok koyu renkler kullanarak kendi görüntünüzü boğmamalısınız. Bu yüzden koyu renklerle açık renkleri birlikte eşleştirerek uyumlu ve göz yormayan seçimler yapabilirsiniz. Aksesuarlar ile göz doldurmak isteyenlerin adresi Melike Tatar!

Son zamanların gözdesi haline gelen mom Jeanların dilediğiniz renklerini kullanarak muhteşem kombinler yapabilirsiniz. Siyah, kahverengi, bej veya kot rengi mom Jeanlarla hem oldukça rahat edebilir hem de güzel görünebilirsiniz.

Sonbahar ayları kış kadar sert olmasa da yağmurlu ve serin geçen bir mevsimdir. Bu mevsimde kazak veya ceketlerin yanı sıra daha rahat kombinler yapmak istiyorsanız kapişonlu veya kapişonsuz sweatleri tercih edebilirsiniz.

Henüz kış gelmemişken kadife veya oduncu tulumlar giyebilirsiniz. Tulumlarınızın içine tulumun genel renk ve modeline uygun olarak kazaklar giyebilirsiniz.

Serin havaların sizi üşütmemesi için kazak haricinde hırkalar, süveterler, yağmurluklar, pançolar veya trençkotlar tercih edebilirsiniz. Daha klasik görünmek isterseniz trençkotları tercih etmelisiniz. Hırka, panço ve yağmurluklar ise sizi daha sportif ve rahat bir görünüme ulaştıracaktır. Triko takımlarla da sonbahara uygun giyimler tercih edebilirsiniz. Triko takımlar pantolonlu veya etekli olabilir. Zevkinize hitap eden takımı seçebilirsiniz. Soğuklar geliyor demişken botlarınızı, çizmelerinizi de kıyafetlerinize uygun bir şekilde seçmeyi unutmayın! Modaya hitap eden en güzel dış giyim ürünlerimizi incelemek için Melike Tatar internet sitemize buradan ulaşabilirsiniz. Melike Tatar ile keyifli alışverişler!

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu