Tesettür Etek Kombinleri

Tesettürlü olan kadınların kullandıkları giyim ürünlerinin başında tesettür etekler gelir. Bu etekler klasik etek modellerinden daha sade ve uzun olmaları ile dikkat çekerler. Bu etekler şıklığın yakalanması için diğer giyim ürünleri ile kullanılırlar. Ancak kombin yapmak için tesettürlü kadınların önerilere ihtiyaçları vardır. Bu nedenle bilgilendirme amacıyla tesettür etek kombinleri içeriği hazırladık.

Tesettür Etek Kombinleri

Tesettür Etek Modelleri Nelerdir?

Tesettür etek kombinleri yapmak için kadınların tesettür etek modellerini bilmeleri gereklidir. Bu sayede etek modeline hangi giyim ürününün uygun olacağını da bilmek mümkün olur.

Kadınlar için tasarlanmış olan tesettür etek modelleri şunlardır;

  • Pliseli etekler
  • Mevlana etekler
  • Kloş etekler
  • Deri etekler
  • Kalem etekler
  • Düğmeli etekler
  • Saten etekler

Bu etek modelleri kullanılarak tesettür etek kombinleri kolayca yapılır. Kombin için etekleri kullanacak kişilerin yaşı, giyim tarzı ve eteklerin özelliklerinin dikkate alınması gerekir.

Tesettür etek kombinlerinde bugüne özel indirimler sizi bekliyor. Hemen şimdi alışverişe başlayın! >> meliketatar.com/etek

Tesettür Etek Nasıl Kombin Yapılır?

Tesettürlü kadınların cevap aradığı en önemli sorulardan birisi tesettür etek kombinleri nasıl yapılır sorusudur. Kombin oluşturmak için ilk detay etek modelinin ne olduğunu bilmektir. Bunun için eteğin kumaş, uzunluk ve tarz özellikleri incelenerek modeli belirlenir. Model belirlendikten sonra eteğin hangi giyim ürünüyle uyumlu olacağı tespit edilmelidir.

Tesettür etek kombinleri için kullanılabilecek kadın üst giyim ürünlerini ise şunlar oluşturur; bluz, gömlek, kazak, sweatshirt, tshirt ve ceket gibi ürünlerdir. Bunun dışında kombinin eksiksiz olması için çanta, ayakkabı, kemer ve takı gibi tamamlayıcı ürünlerden de yararlanılır.

Pliseli Etek Kombini

Pliseli etek, tesettür etek kombinleri için önemli bir parçadır. Kıvrımlı ve kumaş katlı yapıları ile dikkat çeken bu eteklerin kombin edilmesi için bluz ve gömleklerden yararlanılır. Pliseli etek yaz mevsiminde kullanılacaksa şifon, poplin, keten ve şile bezi kumaşlarından tasarlanmış bluzların tercih edilmesi uygun olur.

Tesettür etek kombinlerinde bugüne özel indirimler sizi bekliyor. Hemen şimdi alışverişe başlayın! >> meliketatar.com/etek

Bunun dışında yine ince kumaştan tasarlanan gömlekler etekle uyumlu şekilde kullanılmaya uygundur. Pliseli etek kış mevsiminde kullanılacaksa triko kazak ve kadife gömleklerle kombin yapılması mümkündür. Bunun dışında belde biten ceketlerle hoş bir görünüm sağlanır.

Mevlana Etek Kombini

Tesettür etek kombinleri için Mevlana model eteklerden yararlanmak mümkündür. Bu etekler ince belli ve uzun boylu kadınlara oldukça yakışan eteklerdir. Aşağıya doğru genişleyen yapıları ile dikkat çekerler.

Mevlana eteklerin kombin yapılması için en ideal üst giyim ürünü ise gömleklerdir. Ancak zarif bir görünüm için gömleğin slim fit tarzda hazırlanmış olması gerekir. Etek ince bel yapısına dikkat çekmek için tasarlandığından bol gömleklerle bel yapısını gizlememek gerekir.

Kloş Etek Kombini

Tesettürlü kadınlar için üretilmiş olan kloş etek tesettür etek kombinleri için önemli bir parçadır. Aşağıya doğru çan şeklinde genişleyen yapıya sahip olan bu eteklerin üzerine kazak ve gömlek giyilmesi mümkündür. Ancak üst giyim parçasının etek kumaşına göre tercih edilmesi önemlidir.

Kloş etek saten kumaştan üretilmişse giyilecek gömleğin de saten olmasına özen gösterilmelidir. Kloş etek kombin yaparken kazak ve gömleğin etekle uyumlu renklerde olmasına dikkat edilmelidir. Ayrıca etek yapısından dolayı etek altına giyilecek ayakkabının topuklu ayakkabı olması sağlanmalıdır.

Deri Etek Kombini

Tesettürlü kadınlar tarafından tesettür etek kombinleri deri etek kullanılarak yapılabilir. Parlak yapısı ile dikkat çeken bu eteklerin kombini yapılırken mevsim dikkate alınmalıdır. Bahar ve kış aylarında ideal olan deri eteklerin uyumlu olacağı ürünler belirlenirken kazak, triko ürünler ve gömlekler mutlaka tercih edilmelidir.

Deri etekler parlak yapılarda oldukları için diğer parçaların daha sade ve soft renklerde olmasına dikkat edilmelidir. Salaş giyim tarzı benimseniyorsa deri etekle salaş uzun bir kazak uyumlu olur.

Kalem Etek Kombini

Tesettür etek kombinleri için kullanılabilecek diğer etek modeli kalem eteklerdir. Kalem etekler dar kesimli olarak tasarlanırlar. Bu nedenle etek üzerine dar ya da bol kesimli giyim ürünlerinin tercih edilmesi mümkündür. Kazaklar kalem eteklerle kombin için kullanılabilecek en popüler ürünlerdir. Giyim tarzına göre v yaka, balıkçı yaka ve boğazlı yaka kazak seçimi yapılabilir.

Kalem etek ve kazak kombini yapılıyorsa eşarp veya şal rengi de iki parça ile uyumlu olmalıdır. İstenirse yalnızca eteğe veya yalnızca kazağa uyum sağlanır. Bunun dışında babet ve topuklu ayakkabılar tesettür etek kombinleri tamamlayıcısı olarak tercih edilebilirler.

Saten Etek Kombini

Tesettürü seçen kadınlar için tesettür etek kombinleri saten etekle yapılabilir. Saten kumaştan tasarlanan şık etekler saten gömlek kullanılarak bir bütünlük oluşturur. Tam uyum için etek ve gömlek aynı renkte tercih edilebilir. Bunun dışında koyu renk etek için açık renk saten gömlek seçimi yapılması da mümkün olur.

Saten etekler yıl boyu kullanılabildikleri için kış mevsiminde gömlek yerine kazakla da kombin yapılırlar. Kazak seçimi ise yine etekle uyumlu renkte olur. Bunun dışında rahat giyim için saten etek üzerine salaş kazak seçimi mümkündür.

Düğmeli Etek Kombini

Tesettür etek modellerinden olan düğmeli etekler kombin için vazgeçilmez olan parçalardır. Düğmeli etekler renkli gömlek ve kazaklarla kullanılırlar. Ürünlerdeki renk seçimi ise tercihe göre siyah, lacivert, krem ve pudra olabilir.

Tesettür etek kombinleri için düğmeli etekleri seçen kişiler kazak ve gömlek yerine badi giymeyi tercih edebilirler. Badi tercih edildiğinde üzerine düğmeli bir ceket takım görünümü oluşturmaya yardımcı olur.

Tesettür Etek Kombin Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kadınlar için tesettür etek kombinleri yapılırken pek çok detayın göz önüne alınması gerekir. Göze alınan detaylar istenilen şıklık ve güzellikte bir kombinin oluşturulmasına yardımcı olur.

Tesettür tarzı eteklerle kombi yapılırken şunlara dikkat edilmelidir;

  • Tesettür etekler ile birlikte kullanılacak kazak, gömlek, sweatshirt ve ceket çeşitlerinin renk uyumu olmalıdır.
  • Tesettür eteklerle diğer parçalar arasında desen ve tarz uyumu olmalıdır.
  • Giyimde tesettür etek seçiliyorsa şal, eşarp, ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlar arasında da uyum aranmalıdır.
  • Kış mevsimi için ideal olan tesettür etek kışlık üst giyim ürünleri ile kombin edilmelidir.
  • Tesettür etek kombinleri yaparken boy ve beden ölçüsüne dikkat edilmelidir. Uzun boyluların tercihi bileğe kadar uzanan eteklerden yana olmalıdır. Kısa boylu kadınların tercihi ise daha kısa boylu tesettür etekler olabilir.
Tesettür etek kombinlerinde bugüne özel indirimler sizi bekliyor. Hemen şimdi alışverişe başlayın! >> meliketatar.com/etek

Bunların dışında kombin yapılırken tesettür etek ve diğer giyim ürünlerinin moda trendine uygun seçilmesine özen gösterilmelidir. Bu sayede tesettürlü olan kadınlarında modayı yakından takip ettiği ve uyumlu giyindiği görülmüş olur.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu