Tesettür Elbise Şıklığı

Kadınlar tesettür elbise seçiminde doğru tercihi yapmak için bazı hususlara dikkat etmelidirler. Doğru seçim sayesinde tesettür elbise şıklığıyla güzel bir kombin yaparken yanlış seçim yapmış olması halinde kötü bir durumla karşı karşıya kalınabilir. Son dönemin trend tarzlarından biri olan tesettür giyim doğru elbise seçimi ve aksesuar kullanımıyla farklı görünümler elde edebilirsiniz. Tesettür elbise şıklığı ile herkesin kendinize hayran bırakmak için elbise seçiminde ki püf noktaları göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Tesettür Giyim Nedir?

Tesettür giyim en kısa anlamıyla örtmek, gizlemek ve bir şeyin arkasında gizlenme durumudur. Tesettür giyim gelenek ve göreneklere bağlı kızların ve kadınların muhafazakar bir yaşam tarzı benimsenmelerinden dolayı yaşam tarzlarına uygun kıyafetlerin tasarlanıp üretilmiş olduğu giyinme odası olarak ortaya çıkıyor. Günümüzde kadınlar tesettür elbise seçiminde ilk dikkat etmesi gereken konulardan birisi de kıyafetlerin tesettür giyim kriterlerine uygun olup olmadığıdır.

Tesettür Modelleri

Günümüzde moda hızlı bir şekilde değiştiği için ayak uydurmak da zor hale gelmiştir. Her gün gün geçmiyor ki yeni ürünler ortaya çıkıyor. Sıklıkla değişen ve neredeyse her gün yeni bir modelin piyasaya çıktığı tekstil sektörü tesettür modelleri de bundan nasibini almıştır. Geçmişte tesettürlü hanımlar kendi giyim tarzlarında ürün bulmazken artık birçok farklı çeşitli tarzlarda tesettür elbiseler kolay bir şekilde bulunuyor. Yani günümüz moda sektöründe her üründe olduğu gibi tesettür ürün çeşidi de artmış durumdadır. Tesettürlü hanımlar istedikleri renk ve modellerde binlerce değişik markaların farklı modellerini tercih etme şansına sahip olmuşlar. Melike Tatar web sitesinde tarzınıza uygun her türlü tesettür elbiselerini kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Dünya görüşlerine göre tasarlanan şık modern tasarım tesettür kıyafetleri ile kadınlar ve genç kızlar şıklıklarıyla bütün gözleri üzerlerine çekiyorlar.

Tesettür Giyimin Yükselişi

Giyim sektöründe yaşanan gelişmelerle beraber tesettür modelleri daha fazla tercih edildiği de ortaya çıkıyor. Tesettür giyim tarzına benimsemiş hanımlar artık istedikleri model ve şıklıklarda giyebilecekleri kıyafetleri bulmaktan sorun yaşamıyorlar. Tesettür kıyafetleri ile artık her ortama giyerek devlet dairelerinde bile çalışma imkânına sahip olmuştur. Tesettür giyime ilginin artması ile beraber büyük moda firmaları da bu alana ilgi göstermeye başlamışlardır. Her iki tarafında kazançlı konuma geldi için tesettür giyim modası gün geçtikçe gelişmeye ve herkes tarafından takip edilmeye başlamıştır.

Tesettür Elbise Seçimi

Tesettür elbise seçerken kıyafetin tesettür giyim kriterlerine uygun olup olmadığı araştırılması gerekiyor. Bu doğrultuda kıyafetlerin dar olmaması, kullanılan kumaşların çok ince olmaması ve yaş aralığına uygun tarzda olması gibi hususlara önem verilmelidir. Bazı durumlarda ise kıyafetler tam tesettüre uygun olmasa bile farklı parçalarla telafi edilebilir. Şal ve farklı destekleyici parçalarla istediğiniz tarzda elbise modelini uyarlayarak tercih etme şansınız da bulunuyor.

Tesettür Elbise Şıklığı

Kısa Boylu Kadınların Tesettür Elbise Seçimi

Tesettürlü elbise seçimi yapacak olan kadınlar eğer kısa boylu ise boylarının uzun görünmesi için topuklu ayakkabı ve destekleyici unsurlar kullanabilirler. Ayrıca tesettür elbise modelleri seçerken bol olmayan modellerin tercih edilmesinde fayda bulunuyor. Yapılan herhangi bir hatadan dolayı daha kısa ve kilolu bir görünüm ortaya çıkabilir.

Uzun Boylu Kadınların Tesettür Elbise Seçimi

Uzun boylu kadınlar tesettür elbise seçiminde oldukça özgür tercihleri bulunuyor. Topuklu ayakkabıları yerine daha düşük tabanlı ayakkabılar tercih etmelerinde bile herhangi bir sıkıntılı durum söz konusu olmayacaktır. Uzun boylu kadınlar şal seçiminde titiz davranmaları gerekiyor. Genellikle uzun boylu hanımlarının şal yerine eşarp tercih etmeleri tavsiye ediliyor.

Vücut Tipine Göre Tesettür Elbise Seçimi

Tesettür giyiminde uzun elbise modelleri zengin alternatifler sunuyor. Ancak kadınlar bu tercihleri yaparken vücut tipini de iyi bilmesi ve ona göre şık tesettür elbiseleri tercih etmelidir. Tesettür giyiminde en şanslı olanlar kıvrımlar az, havuç tipi gibi vücutları olan kadınlar daha güzel şekilde elbiseleri taşıyorlar. Bu tipte olan kadınlar daha çok zengin alternatifleri değerlendirirken, armut vücut tipi olan kadınlar ise dökümlü abiye tarzında tesettür elbiseleri seçmeleri gerekiyor. Vücudun üst bölgesi geniş yapılı olan kadınlar ise parçalı kombinler oluşturarak seçimler yapabilirler.

Melike Tatar Web Sitesinin Tesettür Giyim Alanında Sunduğu Hizmetler

Birçok giyim alışveriş sitelerinde olduğu gibi sadece tesettür kıyafet modelleri bulunan ve online satış yapan mağazalarda bulunuyor. Muhafazakar bir yaşam tarzı benimsemiş olan kadınlar Melike Tatar web sitesinde tesettür giyim ürünlerini kolay bir şekilde bulabilirler. Web sitesinde menüler kısmında şu kategoriler bulunuyor.

  • Yeni gelenler
  • Elbise
  • Takım
  • Üst giyim
  • Alt giyim
  • Dış giyim
  • Aksesuar
  • Ayakkabı
  • Kombin
  • Büyük sezon finali olmak üzere kategoriler bulunuyor.

Web sitesinde büyük sezon finali olarak %80’lere varan indirimlerle müşterilerine hizmet sunuyor. Ayrıca yeni üye olan kişiler ilk alışverişlerinde %10 indirim şansı da elde ediyorlar. Melike Tatar web sitesinde ürünleri sürekli güncel tutarak sezonun tesettür trend kombin ürünlerini de detaylı bir şekilde inceleyip sipariş verebilirsiniz.

Ödeme Ve Kargo Süreci

Melike Tatar web sitesinde elbise, üst giyim, alt giyim, dış giyim vb. ürünleri kapıda ödeme veya kredi kartı ile satın alma şansınız bulunuyor. Melike Tatar sitesinde yer alan farklı ürünlerle kadınlar göz önünde bulunabilirler. Melike Tatar koleksiyonunu müşterileri zevkine uygun olarak ideal takım ve tasarım kombinleri oluşturuyor. Birbirinden farklı tarzlara sahip kadın giyim çeşitleri ile Melike Tatar web sitesi üzerinden kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Melike Tatar sipariş öncesinde ve sipariş sonrasında herhangi sıkıntılı bir durumda anlık olarak Whatsapp müşteri hizmetlerini de sunuyor. Beğendiğiniz ve tarzınızı yansıtan ürünleri kredi kartı, havale, kapıda kredi kartı veya nakit ödeme ile sahip olabiliyorsunuz. Web sitesi üzerinden yaptığınız 200 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu