Tam da Melike Tatar yeleklerinin havası!

Tesettür yelekler sezonun trend parçaları haline gelmeyi başardı. Kumaşı, uzunluğu, desenleri, kesimi ve renkleri bakımından birbirinden farklı özellikler gösteren yelekler, tesettür giyimi tercih eden kadınlar tarafından sık kullanılan bir dış giyim ürünü haline geldi. Özellikle tesettür giyimi tercih edilen kadınlar için standart yeleklerin daha uzunları tasarlanıp, üretiliyor. Tesettür yelekler ise bu sayede pantolon giymeyi tercih eden kadınlara rahatlık ve kolaylık sağlıyor.

Mevsimlere göre farklı kumaş seçenekleri de bulunan yelek modellerini gelin birlikte inceleyelim. Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarladığı tesettür yeleklere ve sizler için derlediğimiz yelek kombinlerine birlikte göz atalım.

Tesettür Yelekler Nasıl Kombinlenmeli?

Şıklığın en önemli noktası tabi ki de doğru kombini oluşturmak.

Tesettür yelekler kazaklarla, gömleklerle, tuniklerle, sweatlerle rahatlıkla kombinlenebilir. Pantolon üzerine yelek kombinleri oldukça hoş bir görünüm sağlamaktadır.

Tunik- yelek kombinlerinizle harika sonuçlar ortaya koyabilirsiniz. Tunik ve yelek kombininizle günlük rahatlığı ve şıklığı yakalayabilirsiniz. Tunik ve yeleklerinizde kontrast renkleri veya aynı rengin farklı tonlarını kullanabilirsiniz. Bu şekilde kombininizde her iki parçayı da ayrı olarak vurgulayabilirsiniz.

Düz veya kalem pantolonların üzerine salaş gömlekler, bluzlar veya kazaklarla yelek kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Tabi bu tarz kombinlerin üzerine uzun yelekler daha hoş bir görünüm sağlar. Aksi takdirde boğucu bir görüntü oluşabilir.

Birbirinden farklı jeanlerinizi ve salaş sweatlerinizi kesinlikle şişme yeleklere kombinlemelisiniz. Şişme yelek kombininizi koyu renk şallarla ve spor ayakkabılarla veya postal botlarla tamamlayabilirsiniz. Böylelikle spor şıklığınızı gözler önüne sereceksiniz.

Elbiselerin üzerine ise uzun, salaş veya kısa, dar yelekleri tercih edebilirsiniz. Özellikle dar formlu eteklerin üzerine tercih ettiğiniz salaş yeleklerle mükemmel kombininizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerinizde renk uyumunu sağladığınızda muhteşem sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Sizler için bu yelekleri kombinledik:

Tesettür Yelek Kombinleri

Şişme Yelek Kombinleri

melike-tatar-yelek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu antrasit şişme yelek ile günlük spor ve şık kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. Birbirinden farklı renkleri bulunan bu şişme yelek ile sweatlerinizi, Jean pantolonlarınızı veya eşofmanlarınızı kombinleyebilirsiniz.

melike-tatar-model melike-tatar-sweatpants

Antrasit renkli şişme yeleğinizi Melike Tatar’ın sizler için özenle üretmiş olduğu beyaz sweat ve beyaz pantolon ile bütünleştirerek, rahatlığınızdan ödün vermeden günlük spor şıklığınızı yansıtıcı bir kombin oluşturabilirsiniz.

Kombininizi beyaz spor ayakkabısı, beyaz şal ve beyaz bir sırt çantası ile tamamlayabilirsiniz.

melike-tatar-beyaz-yelek

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu krem şişme yelek ile günlük spor şıklığınızı yansıtıcı kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. Krem şişme yelek ile sweatlerinizi, Jean pantolonlarınızı, eşofmanlarınızı ve spor ayakkabılarınızı kombinleyebilirsiniz.

meliketatar-jean melike-tatar-tasarim

Krem renkli şişme yeleğinizi Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu gül kurusu sweat ve siyah pantolon ile bütünleştirerek, rahat ve spor şık kombininizi oluşturabilirsiniz.

Kombininizi beyaz veya siyah bir spor ayakkabısı, beyaz ya da siyah şal ve spor bir çanta ile tamamlayabilirsiniz.

Triko Yelek Kombini

melike-tatar-triko-yelekMelike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu hardal triko yelek ile iş hayatınızda veya günlük hayatınızda şıklığınızı yansıtıcı kombinler oluşturabilirsiniz. Hardal triko yelek ile gömleklerinizi, tuniklerinizi, Jean pantolonlarınızı, kalem pantolonlarınızı ve makosen ayakkabılarınızı kombinleyebilirsiniz.

Hardal triko yeleğinizi Melike Tatar’ın sizler için özenle üretmiş olduğu beyaz gömlek ve jean pantolon ile bütünleştirerek, iş hayatınızda ve günlük hayatınızda şıklığınızı, rahatlığınızdan ödün vermeden yakalayabilirsiniz.

Kombininizi kahve tonlarında şal veya eşarpla ve yine kahve tonlarında bir ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz.

Kaşe Yelek Kombini

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu tütün kaşe yelek ile günlük hayatta veya iş hayatında şıklığınızı yansıtıcı kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. Kaşe yelek ile gömleklerinizi, kazaklarınızı, Jean pantolonlarınızı, kalem pantolonlarınızı ve topuklu ayakkabılarınızı kombinleyebilirsiniz.

Kaşe yeleğinizi Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu taş triko badi ve siyah kalem pantolon ile bütünleştirerek, iş hayatınızda ve günlük hayatınızda şıklığınızı, zarifliğinizi yansıtıcı kombinler oluşturabilirsiniz.

Kombininizi kahve tonlarında şal veya eşarpla ve eşarbınızla aynı renkte topuklu ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz.

Sezonun en trend yeleklerine Melike Tatar kalitesi ve güvenirliğiyle ulaşabilmek için yelek kategorimizi daha yakından incelemeyi unutmayın.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu