En Trend Oduncu Gömlekler Kombinlere Nasıl Adepte Edilir?

Tarzınız nasıl olursa olsun stil sahibi olabilmenizi sağlayacak parçalardan birisi olan oduncu gömlekler, son zamanlarda oldukça fazla kişinin gözdesi haline gelen parçalar arasında yerini alıyor. Popülerliğini devam ettiren, her yaşa ve her tarza uygun kareli veya ekoseli gömlek olarak da adlandırılan oduncu gömlekler şıklığınızın veya spor tarzınızın bir parçası haline gelebilir. Salaş ve cool görünümleri sayesinde her kadının mutlaka dolabında bulundurması gereken oduncu gömlek modellerinden en az üç farklı renge sahip olarak gününüzü kurtarmanız mümkün.

Kışın kalın kumaşlıların, yazın ise ince kumaşlıların tercih edildiği oduncu gömlekler günlük kombinlerinize kolayca uyum sağlayacak parçalardır. Peki bu oduncu gömlekler nasıl kombinlenmeli?

Bu yazmızda  kareli veya ekoseli olarak da adlandırılan oduncu gömleklerin tesettüre uygun nasıl kombinlenebileceğinden bahsederken, sizlere birkaç kombin önerisinde bulunacağız. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. J

Tesettür Giyimde Oduncu Gömlekler Nasıl Kombinlenmeli?

Spor Şıklığı

Oduncu gömlekler genellikle spor şık kombinlerde yer alıyor.

Oduncu gömleklerinizi bir jean üzerine seçeceğiniz tişört veya ince bir bluz üzerine kombinleyebileceğiniz gibi gömleğinizin rengine uygun eşofmanlarla kombininizi tamamlayarak da spor şıklığını yakalayabilirsiniz.

Tarzınıza uygun oduncu gömleklerle, spor şık kombinlerinizi sınırsız bir şekilde oluşturabilirsiniz. Aynı gömleği farklı parçalarla tamamlayarak birbirinden farklı stiller oluşturmak mümkün.

oduncu-gomlek-melike-tatar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu siyah-beyaz kaşe gömlekle kombinlerinizi oluşturarak birbirinden farklı stillere imzanızı atabilirsiniz.

Siyah beyaz renklerden oluşan gömlekle kombininizi tamamlayarak spor şıklığını yakalayabileceğiniz parçalara birlikte göz atalım.

melike-tatar-pantolon melike-tatar-beyaz-pantolon

Oduncu gömlek kombininizi dilerseniz siyah bir jeanle veya ekru bir pantolonla ve spor ayakkabıyla tamamlayarak spor şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz.

Günlük Şıklık

Oduncu gömleklerinizi hiç eteklerle hayal ettiniz mi? Oduncu gömleklerinizi renklerine uygun eteklerle kombinlerken dilerseniz gömleğinizin uç kısımlarını birbirine bağlayabilirsiniz. Dikkat edeceğiniz en önemli şey ise söylediğimiz gibi renk seçiminiz.

Gömleğinizin rengine baskın bir etek tercih etmeniz oldukça mantıklı olacaktır. Ayakkabı seçiminizi ise rahatlığınızı ön planda tutarak yapabilir ve günlük şıklığı yakalayabilirsiniz.

odun-gomlek-melike-tatar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın sizler için özenle üretmiş olduğu hardal gömleğin başka renkleri de mevcut. Bu gömlekle dilediğiniz şık kombinlerinizi oluşturabilirsiniz.

Hardal ve beyaz renklerden oluşan gömlekle kombininizi tamamlayarak günlük şıklığı yakalayabileceğiniz parçalara birlikte göz atalım.

etek-kombin etek-kombin2

Hardal oduncu gömlek kombininizi dilediğiniz tarzdaki eteklerle ve spor ayakkabılarla veya topuklu ayakkabılarla tamamlayarak günlük şıklığı yakalayabilirsiniz.

Resmi Şıklık

Oduncu gömlekler iş hayatınız için aradığınız kurtarıcı parçalar olabilir. Özellikle kırmızı siyah ekoselerden oluşan gömlekler oldukça iyi duran tamamlayıcılardır.

Oduncu gömleklerinizi kalem pantolonlar, kalem etekler ve stilettolarla kombinleyerek resmi şıklığı yakalayabilirsiniz.

Pudra tonları barındıran oduncu gömleklerle lila tonlarında dökümlü veya daha çok kalem formlu pantolonlarla, pudra şalla ve beyaz spor ayakkabılarla veya beyaz topuklu ayakkabılarla şık ve zarif kombininizi oluşturabilirsiniz.

gomlek-melike-tatar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu gri gömleğin farklı renkleri de mevcut. Gri gömlekle kombininizi oluşturarak resmi şıklığı yakalayabilirsiniz.

Gri renkli gömlekle kombininizi tamamlayarak resmi şıklığı yakalayabileceğiniz parçalara birlikte göz atalım.

gri-etek-melike-tatar tasarim-pantolon

Gri gömleğinizin içine siyah bir badi veya kazak giyerek gri etekle, siyah kalem etekle ya da siyah kalem pantolonla ve stiletto veya topuklu botlarla tamamlayarak muhteşem resmi şık kombininizi oluşturabilirsiniz.

Aradığınız güvenirlik ve kalite ile oduncu gömlekler Melike Tatar’da. Her stile ve her yaşa uygun birbirinden farklı renkleri, desenleri ve tarzları bulunan gömlekleri daha yakından incelemek için mutlaka gömlek kategorimize göz atın. Sezonun trend parçalarına Melike Tatar’dan ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu