Siyah Ceket Kombinleri

Siyah ceket kombinleri başlığı altında spor, bohem, trend, modern tarzı oluşturabilecek pek çok kombin çeşidi yer alır. Tüm kombinleri rahatlıkla oluşturma avantajı ise siyah ceket modellerinin farklı kumaş ve kesim tipleri sayesinde mümkün hale gelir.

Kadın Siyah Ceket Kombini

Oversize, siyah kot bir ceket sayesinde spor tarzı, deri siyah ceket ile sokak modasını, keten siyah ceketler kullanarak çok daha salaş ve bohem bir stili yakalayabilirsiniz. Diğer giyim elemanlarını ise star parça olan ceket modeline uygun olarak tamamlayabilirsiniz.

Siyah Ceket Elbise Kombinleri

Siyah ceketler ve elbiseleri kombinleyerek spor, modern, sofistike, bohem veya klasik bir stili ortaya çıkarmak mümkündür. Modern giyim stilini kullanmak isteyenler;

  • Blazer siyah ceket modelleri ile mini siyah elbiseleri kombinleyebilirler.
  • Siyah ceket ve mini siyah elbise kombinin altında mat görünümlü deri kolej stili ayakkabılar, modern havayı tamamlayacaktır.
  • Kombin siyah güneş gözlükleri ile tamamlanarak çok daha trend bir noktaya taşınabilir.

Bahar veya sonbahar aylarında hem rahat olmak hem de şık görünmek isteyenler farklı ceket modellerinden yararlanarak salaş, bohem bir tarzı kullanabilirler. Oversize beden keten siyah ceketler ile yerlere kadar uzanan yazlık elbise modelleri rahatlıkla kombinlenebilir.

Özellikle düz kesim siyah keten gömleklerin içine çiçek desenli veya geometrik desenlere sahip, salaş elbiseler tercih edilebilir. Bu kombin üzerinde siyah veya krem renkli hasır şapkalar yada saç bantları kullanılarak bohem stil bir adım öne alınır.

Siyah Ceket Kemer Kombini

Siyah ceket ile farklı tarzdaki kemerleri kombinlemek özellikle klasik ve sofistike stili oluşturmak için tercih edilir. Bu kombinde boyu basen kısmına kadar uzanan siyah ceket modelleri değerlendirilmelidir. Sofistike stil için uzun kesim ve cepli siyah kumaş ceketin içerisine basic tshirt, altına ise pileli mini etek giyilebilir.

Bu kombinde siyah deri bir kemer, ceketin üzerinde kullanılmalıdır. Bu sayede pileli eteğin sadece uç kısımları görünecek ve star parça olarak siyah, kemerli ceket ön planda yer alacaktır. Kombin altında topuklu çizme modelleri kullanılarak klasik bir dokunuş, siyah kovboy çizmeleri kullanılarak daha modern bir dokunuş sağlanır.

Siyah Ceket Pantolon Kombini

Siyah ceketler ile slim fit pantolonları kombinleyerek spor-şık, ispanyol paça veya bol kesim keten, kumaş pantolonları kombinleyerek klasik tarzı yakalayabilirsiniz.

Siyah Ceket Kombini

Siyah ceket ile hem modern hem de spor bir havayı yakalamak için kısa kesim siyah ceketler ile slim fit siyah kot pantolonları kombinlemek gerekir. Bu kombinde ceket içerisinde spor keten gömlek veya renkli oduncu gömlekleri kullanılabilir. Giyim stilinin tamamlayan ayakkabı modelleri ise spor tarzdaki bot tipleri veya sneaker ayakkabılardır.

Modern tarzda giyinmek isteyenler bol kesim pantolonlar ile Oversize siyah kumaş ceketleri kombinleyebilirler. Özellikle ispanyol paça pantolonlar ile kullanılan ceket modellerinin belinde siyah deri kemer kullanımı daha dikkat çekici detayları yaratmayı sağlar. Oversize beyaz basic gömlek ile tamamlanan kombinde zincir formlu gümüş kolyeler ile trend bir görüntü yakalanabilir. Özellikle yüksek tabanlı spor ayakkabılar ile bu giyim stilini tamamlamak doğru tercih olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu