Sezonun Trend Renkleri Melike Tatar ‘ın Trend Parçalarında

Yeni sezonun trend renkleri çoktan belli oldu. Bu renkleri ise daha şimdiden vitrinlerde, kıyafet, aksesuar, çanta ve ayakkabı gibi birçok parçada göremeye başladık.

Bu sezon da trend renklerle dolu rengarenk parçalar ile dünyanızı renklendiriyoruz.  Peki, herkesin merakla beklediği sezonun trend renkleri neler, Melike Tatar’ın hangi trend parçaları hangi trend renkleri taşıyor, hadi gelin birlikte göz atalım.

Bordo

Sezonun trend renklerinden birisi olan bordo, renk kombini olarak en rahat olanlardandır diyebiliriz. Son zamanlarda sadece soğuk havaların rengi olmaktan çıksa da özellikle sonbahar ve kış aylarında bizlere eşlik edecek olan bordo rengini elbiselerde, pantolonlarda, ceketlerde, kabanlarda, eteklerde, tuniklerde, şallarda, birbirinden farklı kıyafetlerde ve aksesuarlarda görebiliriz.  Bordo ile siyah, gri, bej ve krem renklerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Melike Tatar’ın sezonun trend rengi bordoyu taşıyan trend parçalarından bazılarına birlikte göz atalım.

melike-tatar-blog

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu bordo takımla sezonun göz kamaştırıcı kombinini oluşturmak çok kolay. Şıklığınızı ön plana çıkartabileceğiniz bu ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-blog-yazisi

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu bordo kap ile sezonun trend rengini en güzel şekilde üzerinizde taşıyın. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kiremit

Özellikle sonbahar mevsimlerinin vazgeçilmezi olan kiremit rengi bu sezonun da popüler renkleri arasında. Yeni sezona kucak açmamızla birlikte toprak tonları da elbiselerde, tuniklerde, takımlarda, kabanlarda ve daha bir çok kıyafet ve aksesuarlarda karşımıza çıkmaya başladı. Kiremit rengi ise toptak tonlarının en trend rengi diyebiliriz.

Tabi bu trend rengi kullanırken kullandığınız diğer parçalar da oldukça önemli. Kiremit rengine en uygun renklerin başında krem ve beyaz tonları geliyor. Bej, krem ve kırık beyaz gibi tonlar kombininizdeki kiremit renkli parçanızı ön plana çıkartacaktır. Seçimlerinizi kontrast renklerden yana kullanacaksanız kiremit ile saks mavisi doğru bir seçim olabilir.

Trend renk ve trend parçalarla mükemmel kombinleri oluşturmak o kadar da zor değil. Melike Tatar’ın sezonun trend rengi kiremiti taşıyan trend parçalarından bazılarına birlikte göz atalım.

blog-melike-tatar

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu kiremit elbise ile şıklığınızı yansıtırken trend parçalarda trend renkleri yakalayın. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Canlı Kırmızı

Kırmızı aşkın ve tutkunun simgesi olmuştur. Yaz kış her mevsimin vazgeçilmez renklerinden biri olan kırmızı, her dönemin lider rengi olmayı başarmıştır. Kırmızının bir tonu olan canlı kırmızı sezonun trend renkleri arasında yerini aldı.

Özellikle gömleklerde, elbiselerde, hırkalarda ve ceketlerde karşılaştığımız canlı kırmızıya bu sezon farklı birçok kıyafet ve aksesuarlarda da yer verilecek.

Melike Tatar’ın sezonun trend rengi canlı kırmızıyı taşıyan trend parçalarından bazılarına birlikte göz atalım.

melikenin-blogu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu kırmızı triko hırka serin havalarda içinizi ısıtıtken sezonun trendlerini üzerinizde taşımanızı sağlayacak. ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-kombin-moda

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu kırmızı takımın canlı renkleriyle sezonun trend spor şıklığını yakalayabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Canlı Turuncu

Sıcak renklerden hem dikkat çekici hem de sıradışı bir renk olan turuncu bu sezonun trendleri arasında yerini aldı bile.

Açık tonları doğallığı ve yakınlığı ifade eden canlı turuncu ile elbiselerde, dış kıyafetlerde, gömleklerde ve daha birçok kıyafet ve aksesuarlarda sıkça karşılaşacağız.

Her renkle kombinlenememeleri nedeniyle kombinlenirken oldukça dikkat isteyen renklerdendir. Turuncu rengiyle kahverengi, bej ve haki tonlarını birlikte kullanabilirsiniz. Turuncuyu kot mavisi veya lacivert tonlarıyla da kombinleyebilirsiniz.

Melike Tatar’ın sezonun trend rengi canlı turuncuyu taşıyan trend parçalarından bazılarına birlikte göz atalım.

melike-tatar-model-tasarim

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu turuncu yağmurluk ile sezonun trend parçalarını ve renklerini yakalayın. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Klasik Mavi (İndigo)

Sezonun en gözde renklerinden birisi olan klasik mavi de şimdiden vitrinlerde yerini almaya başladı. Bir yandan insanlara özgürlük ve sakinlik hissi veren mavinin diğer yandan da güven veren bir yönü vardır.

Soğuk havalarının kasvetinden bizi aydınlığa çıkaracak kurtarıcı rengimiz mavi bu nedenle sezonun en gözde renklerinden.

Montlardan kazaklara, çantalardan şallara birçok kıyafet ve aksesuarda karşımıza çıkacak klasik maviye şimdiden dolaplarınızda yer açın.

Melike Tatar’ın sezonun trend rengi klasik maviyi taşıyan trend parçalarından bazılarına birlikte göz atalım.

melike-tatar-ceket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu indigo mont ile soğuk havaların kasvetinden kurtulabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

tasarim-tulum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu indigo payet gömlek günlük hayatınızda ve iş hayatınızda trend şıklığını sizlere sunabilir.  Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Magenta Moru

Asaletin rengi mor trend parçalarda yerini almaya başladı bile. Yeni sezonda da oldukça sık karılaşacağımız ronlardan magenta moru ceketlerde, takımlarda, kazaklarda, şallarda ve daha birçok kıyafet veya aksesuarlarda bizlere merhaba diyebilir.

Magenta moru ile sarı, krem, bej, beyaz siyah ve yeşil tonlarını kombinleyebilirsiniz.

Melike Tatar’ın sezonun trend rengi magenta morunu taşıyan trend parçalarından bazılarına birlikte göz atalım.

melike-tatar-dis-cekim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu mor takım ile iş hayatınızda morun en güzel tonunu üzerinizde taşıyın. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bebe (Pastel) Mavi

Saflığın ve sukünetin temsilcisi açık tonlu maviler de trendler arasında yerini aldı. Yeni sezonda da sık sık karşılaşacağımız bebe mavisi negatif enerjimizi üzerimizden almamıza yardımcı olabilir.

Bebe mavisi ile yeni sezonda takımlarda, sweatlerde, çantalarda ve daha birçok kıyafet veya aksesuarlarda karşılaşacağız.

Melike Tatar’ın sezonun trend rengi bebe mavisini taşıyan trend parçalarından bazılarına birlikte göz atalım.

melike-tatar-cantasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu bebe mavisi lisa çanta kombinlerinizin en trend aksesuarı olabilir. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-cekim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu bebe mavisi sweatle spor şıklığınızı yansıtabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Asit Sarısı

Genellikle sonbahar mevsiminde tercih edilen asit sarısı da trend renkler arasında yerini aldı. Asit sarısı özellikle elbiseler ve dış giyim ürünleri olan kaban ve ceketlerde karşımıza çıkabilir. Bunların yanı sıra aksesuarlarda da karşılaşabileceğimiz bir renk.

Asit sarısını mor, siyah, bej gibi renklerle kombinleyebilirsiniz.

Melike Tatar’ın sezonun trend rengi asit sarısını taşıyan trend parçalarından bazılarına birlikte göz atalım.

melike-tatar-sari-kombin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın sizler için özenlşe üretmiş olduğu sarı elbise trend şıklığını yakalayabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu