Mom ve Boyfriend Jean Modasını En İyi Melike Tatar Uygular!

Salaş ve cool duruşlarıyla, vücut hatlarını belli etmemeleri sebebiyle tesettür giyimi tercih eden kadınlar tarafından oldukça sık tercih edilen pantolon modellerinin başında mom jeanler ve boyfriend jeanler geliyor.

Kadınlar tarafından son zamanlarda oldukça sık tercih edilen bu pantolon modelleri halen popülerliğini korumaya devam ediyor

Bu yazımızda mom jeanlerden, boyfriend jeanlerden ve bu Jean modellerinin nasıl kombinlenebileceklerinden bahsedeceğiz. Sizlere şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Neden Mom Jean veya Boyfriend Jean Tercih Edilmeli?

Genellikle yüksek bel ve bol paça gibi özellikleriyle öne çıkan mom jeanler rahatlık açısından ve farklı tarzlara uyum sağlayabilmesi nedeniyle çok fazla tercih ediliyor. Günümüzde en trend pantolon modellerinin başında yer alan mom jeanler farklı tonlarda ve farklı boylarda olabiliyor. Modelin en belirgin özelliği belden oturtmalı olması diyebiliriz. Boylarının uzun olmayışı sayesinde de salaş üstler, dar formlu bodyler veya gömleklerle kombinleme yapılabiliyor. Bu sayede de birbirinden farklı kombin ve stiller oluşturabilmek için olanak sağlıyor.

Genellikle uzun bacak boyu ve gevşek bir şekilde üste oturan özellikleriyle öne çıkan boyfrien jeanler yine rahatlık sağlaması ve birbirinden farklı kombinlere tamamlanması sebebiyle sık tercih edilen pantolon modelleri arasında yerini alıyor. Modelin en belirgin özelliği her vücut tipine uygun olması diyebiliriz. Aynı zamanda farklı stillere ve tarzlara uyum sağlayabilecek şekilde, farklı parçalarla kombinlenebiliyor.

Mom jeanler ve boyfriend jeanler ile hem günlük spor şıklığı, hem de ofis şıklığını yakalayabilirsiniz.

Mom Jean ve Boyfriend Jeanler Nasıl Kombinlenmeli?

İlk olarak vücudunuzu tanımalı, ölçülerinize uygun Jean seçimleri yapmalısınız. Vücudunuza uygun olmayan jeanler hoş bir görünümün aksine rahatsız edici bir görünümün ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Farklı tarzlara ve birbirinden farklı parçara uyum sağlayabilen mom Jean ve boyfriend jeanler günlük hayatta kullanım için spor kombinlenebilirken, iş hayatında kullanım için ofis şıklığını yansıtacak bir şekilde kombin oluşturulabilir

Mom Jean ve Boyfriend Jeanlerle Ofis Şıklığı

mom-jean-melike-tatar melike-tatar-mom-jean

Bu jeanler iş hayatında kullanılacağında siyah veya koyu mavi tonlarından oluşan modelleri tercih edilebilir. Jeanlerinizi ince topuklu ayakkabılarla kombinleyerek pantolonunuzun ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca iş kombinlerinizde ince topuklu ayakkabıları kullanarak pantolonunuzun üzerinizde duruşunu daha iyi yansıtmış olacaksınız.

Şıklığınızı yansıtabilmek için jeanlerinize uygun renkte gömleklerle tamamlayabilirken, gömleğinizi açık bırakarak içerisine dar formlu bir body ile kombinleyebilirsiniz. Ayakkabı seçiminizle aynı renkte şık bir omuz çantası ile kombininizi tamamlayarak ofis şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz.

Ofis kombininizi topuklu botlarla da oluşturabilirsiniz.

Mom Jean ve Boyfriend Jeanlerle Gündelik Rahat Kombinler

boyfriend-jean-melike-tatar boyfriend-melike-tatar

Her yaştan kadınların yaptıkları kombinlerin başında geleni ise mom Jean veya boyfriend jeanleri tişört veya günlük gömleklerle tamamlamak. Gündelik rahat ve aynı zamanda şık kombinlerinizde jeanlerinizi tişört üstüne hırkalarla, tişört üstüne gömleklerle veya kazaklarla ve sweatlerle bütünleştirebilirsiniz. Beyaz veya farklı renklerdeki spor ayakkabılarla, bel çantalarıyla, postacı çantalarla veya sırt çantalarıyla kombininizi tamamlayarak günlük şıklığı yakalayabilirsiniz.

Aynı zamanda günlük mom Jean veya boyfriend Jean kombinlerinizi postal botlarla tamamlayarak sokak modasına uyum sağlayabilirsiniz.

Aradığınız kalite ve güvenilirlik Melike Tatar’da.

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu birbirinden farklı renklerde mom Jean, boyfriend Jean ve daha birçok farklı modeli bulunan pantolonlara bir an önce sahip olmak için pantolon kategorimize göz atmayı unutmayın.

Size özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanarak tam da size ve cebinize uygun olan pantolon modellerini bir an önce sepetinize ekleyin! Yıl sonuna özel indirim fırsatlarını kaçırmayın!

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu