Modası Hiç Geçmeyecek: Kazayağı Deseni

Maskülen tarzlar bu sene de popülerliğini korumaya devam ediyor. Maskülen desenlerin en başında ise kazayağı deseni geliyor. Her sene modasını devam ettiren sonbahar ve kış sezonlarının göz alıcı bu deseni köpek dişi deseni olarak da adlandırılıyor. Kadın ve aynı zamanda erkekler için de oldukça kullanışlı olan bu desen iki renk arasındaki geçişi yumuşatıyor. Kazayağında renk açısından en fazla siyah ve beyaz kullanılmakla birlikte mor, kahverengi, sarı, gri ve bordo gibi birbirinden farklı renkler de kullanılmaktadır.

Birbirinden farklı renklerde kazayağı desenli pantolonlar, ceketler, kabanlar, etekler, takımlar ve çantalarla bu yıl da çok sık karşılaşacağız.  Tesettür giyimi tercih eden kadınların da gözdesi olan kazayağı deseni ile kombinlerde şık ve zarif bir görünüm elde etmek çok kolay.

Bu yazımızda kazayağı desenli kıyafetlerden, bu kıyafetleri nasıl ve nelere dikkat ederek koombinlememiz gerektiğinden bahsedeceğiz. Sizlere şimdiden keyifli okumalar diliyoruz J

Kazayağı Deseni Nasıl ve Nelere Dikkat Ederek Kombinlenmeli?

Spor ve Şık

Klasik tarzda olan kazayağı desenli kıyafetleri günlük ve rahat kullanıma uygun hale getirmek için spor bir dokunuş yapabilirsiniz. Siyah-beyaz kazayağı desenli bir kazağı siyah veya beyaz biraz salaş görünümlü bir pantolonla bütünleştirebilirsiniz. Kombininizi tamamlamak için ise beyaz renkte yağmurluk veya bir ceket ve salaş bir botu kullanabilirsiniz. Böylelikle kazayağı desenli kıyafetlerinizle günlük spor şıklığını yansıtabilirsiniz.

Kazayağı desenli sweatinizi siyah bir pantolon ve salaş bir ceketle kombinleyerek günlük hayatınızda yine spor şıklığınızı yansıtabilirsiniz. Kazayağı desenli pantolonunuzu sade bir kazakla, salaş bir ceketle ve salaş bir bot veya spor ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz. Kazayağı desenli ceketinizi ise beyaz bir bluz, Jean bir pantolonla ve spor bir çantayla kombinleyerek günlük rahatlığınızı yansıtabilirsiniz.

Kombinlerinizi tamamlamak adına Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu birbirinden farklı tarz, renk ve modellerde olan çantalara göz atabilirsiniz.

Klasik

Kazayağı desenli bir kabanı kombinlemek isterseniz siyah bir elbise ve topuklu ayakkabı veya topuklu bir bot ile klasik şıklığını yakalayabilirsiniz. Ya da kazayağı desenli kabanınızı kaban renginize uygun etek ve yine uygun renklerde balıkçı yaka bir kazakla kombinleyebilirsiniz. Çanta tercihinizi de sade ve minimal olanlardan yana kullanabilirsiniz.

Kazayağı pantolon-etek ve ceket takımınızı içine siyah veya beyaz renkte bir kazakla kombinleyerek klasik şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Kazağınızla aynı renkte şal ve kombininize uygun renk tonlarında topuklu bir ayakkabıyla muhteşem bir bütünlük oluşturabilirsiniz. İş hayatınız için oldukça uygun, resmi şıklığınızı yansıtan kombininiz sizi oldukça hoş gösterebilir.

kazyagi-pantolon-ceket

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu kazayağı desenli bu takımla klasik şıklığınızı ve aynı zamanda zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Mor, beyaz ve gri renk seçenekleri de bulunan kazayağı desenli ceket pantolon takımları ile muhteşem kombinlere imza atabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kazayağı Desenlerinizi Düz Parçalarla Tamamlayın

Kazayağı desenli pantolonunuzu tek renkte ve sade bir bluz veya kazakla tamamlamalısınız. Kazayağı deseni kombininizde ağırlıklı bir yer ediniyorsa sade bir ayakkabı ve çanta tercih etmelisiniz.

Renkleri Kazayağı Deseni Üzerinden Yakalayın

Kazayağı desenli kıyafetlerinizle kombinlerinizde ön plana çıkan renklerin benzer renklerini kulanırsanız sade ve şık görünüm elde edebileceğiniz gibi, zıt renkleri kullanırsanız oldukça iddialı bir görünüm sağlayabilirsiniz. Örneğin mor kazayağı desenli bir ceketin altına sarı bir kazak tercih ederek iddialı ve şık tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Kazayağı Deseni ve Aksesuar Uyumu

Sadece kazayağı deseni kullanıldığında değil tüm desenli kıyafetler kullanıldığında aksesuarlar minimal olmalıdır. Kombinlerinizin yıldızı desenli kıyafetleriniz olduğunda aksesuarlarınızı oldukça sade ve minimal tasarımlar arasından seçmelisiniz.

Kazayağı desenli kıyafetlerinizi en güzel ve şık ürünlerle kombinlemek için Melike Tatar’ın aksesuar kategorisini mutlaka incelemelisiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu