Kombine Göre Ayakkabı Tercihi Nasıl Yapılmalıdır?

Hepimiz her zaman şık ve güzel görünmek isteriz. Hazırladığınız şık kombinlerinizi tamamlamak için mutlaka uygun ayakkabılar seçmelisiniz. Kıyafet seçiminize uygun olmayan bir ayakkabı tüm kombininizin havasını kaçırabilir.  Peki, kıyafetlerinize göre ayakkabı seçimini nasıl yapmalısınız?

Ayakkabı seçimi en çok tercih ettiğiniz pantolonla ilişkilidir. Pantolonların paçasının modeline göre ayakkabı seçimleri çeşitlilik gösterebilir. Eğer spor bir giyim tercih ettiyseniz seçenekleriniz oldukça fazla demektir. Spor ayakkabıdan babete, sandaletten botlara kadar dilediğiniz seçimi mevsime uygun olmak kaydıyla yapabilirsiniz. Elbette seçim yaparken mevsimle birlikte kıyafet renk uyumuna da dikkat etmelisiniz. Ayakkabılarınıza uyum sağlayacak tüm ürünler için Melike Tatar sizlerle!

melike-tatar-ayakkabi-oneri

 

 

Klasik giyim kullanıyorsanız ayakkabılarınızı seçerken daha sade modelleri kullanmalısınız. Çok ihtişamlı olmayan topuklular giyebilirsiniz. Stilettolar veya topuklu çizmeler klasik giyim için uygun parçalardır. Klasik giyimi tercih etme sebebiniz iş yeriniz ise, giydiğiniz ayakkabılarınızın rahat olmasına da önem göstermelisiniz. Gün boyunca sizinle olacak ayakkabılar sağlığınıza ve konforunuza da uygun olmalıdır. Tüm zevklere hitap eden giyim seçenekleri ile Melike Tatar internet sitemize buradan ulaşabilirsiniz.

İspanyol paça bir pantolon giymeyi tercih ettiyseniz mutlaka topukluları kullanmalısınız. Kışın topuklu botları tercih edebilirsiniz. Ancak ispanyol paça pantolonlarla düz ayakkabılar kullanmamaya özen göstermelisiniz.

kisa-pantolona-ayakkabi-onerileri-melike-tatarAyakkabi-modelleri-melike-tatar

Özel bir gün için abiye bir kıyafet için bir ayakkabı düşünüyorsanız kıyafetinizin zarifliğine zarafet katacak ayakkabılar seçmelisiniz. Sade bir elbise seçtiyseniz gösterişli bir ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Eğer elbiseniz çok şatafatlı ise ayakkabınızı daha sade seçmelisiniz ki göz yormasın.

Bunlarla birlikte siyah ve krem rengi ayakkabıları dolaplarınızdan eksik etmeyin. En kurtarıcı iki renk olan siyah ve krem rengi aceleniz olduğunda veya kıyafetinize uygun bir ayakkabı bulamadığınızda size oldukça yardımcı olacaklardır.

kurtarici-renk-onerilerikurtarici-renkler-melike-tatar

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu