İlkbahar Stil Tüyoları

İlkbahar Stil Tüyoları

İlkbahar moda sektöründe daha çok şık elbise modelleri tasarımlarına daha çok önem verilmeye başlanmıştır. Ülkemizde bulunan kadınların büyük bir bölümü tesettür giyimini tercih ettiği için ilkbahar ve yazlık tesettür elbise modellerini çokça tercih ediyorlar. En trend yazlık elbise kombinleri oluşturarak şık görünmeyi önem veriyorlar. İlkbahar yazlık elbise seçimlerinde daha çok çiçekli, puantiyeli ve şık modeller en çok tercih edilen kıyafetler arasında yer alıyor. Kadınlar özellikle elbise seçimlerinde kendilerini rahat hissedebilecekleri kombinleri daha çok tercih ediyor. İlkbahar stil tüyoları ile siz kadınlara her türlü kombin yapabileceğiniz seçeneklerde trend elbise kombinlerini sunuyoruz.

İlkbahar Modası Elbise Tasarımları

Elbise almak isteyenler tercihlerini mevsimlerine göre yaptıkları zaman daha çok verim alabiliyorlar. İlkbahar ve yazlık elbise tasarımlarını görmek ve modayı yakından takip etmek isteyenler Melike Tatar web sitesini ziyaret edebilirler. Web sitesinde yer alan yazlık elbise kombinlerini araştırarak siparişlerini verebilirler. Modern elbise tasarımlarını yaz aylarını ferahlığı ve neşesini taşıması için seçimleri dikkat edilmesi gerekiyor. İlkbahar ve yaz sezonu için en yeni trend modellerini şöyle sıralayabiliriz.

Elbise ve Çanta

Her Tarza Uygun Yazlık Elbise Kombinleri

Kadınlar her sezonda olduğu gibi ilkbahar yaz sezonunda kombin oluşturmadan zorlanabilirler. Bundan dolayı Melike Tatar web sitesinde yer alan farklı tasarımlara sahip elbiseleri araştırarak fikir edinebilirler. Kendi tarz ve kombinini oluşturmak isteyenler uzun elbiseler, yazlık gömlekler, jean parçalar, hasır şapkalar ve yazlık tişörtler gibi birçok parçayı kullanarak kendi kombinlerini kolaylıkla oluşturabilirler. Yazlık elbiseler de daha kolay kombin oluşturabilmek için en çok tercih edilen elbise modelleri arasında uzun elbise çeşitleri bulunuyor. Kısa elbise modelleri tercih edenler aksesuar seçimine dikkat ederek tarzlarını oluşturabilirler.

Deri Ceketler

İlkbaharda kaban ve montlar terlemeye sebep olduğundan dolayı düşünmenizi engelleyecek hem de üzerinizde şık duracak parçalardan birisi de deri çantalar olarak görülüyor. İlkbahar gününde üzerinizde en çok yakışacak olan deri ceketleri süet, deri olmak üzere kısa ve uzun olacak şekilde modellerini seçebilirsiniz. Ayrıca yakalı ve yakasız şekilde bulunan deri ceketler tarzınızı ortaya çıkarak güzel bir görünüm olmasını sağlıyor. Tercihlerinizi suni deri ceketlerden yaparak ideal bir tarz sahibi olabilirsiniz.

Gömlek Elbiseler

​​​​​​İlkbahar, yaz sezonlarında insanlar daha çok rahat elbiseler giymeyi ve bu elbiselerle şık görülmeyi amaçlıyorlar. Şık gömlek elbise modellerini tercih etmek isteyenler farklı kumaş türlerinden hazırlanmış düz veya çiçekli olan elbiseleri tercih edebilirsiniz. Günümüzde gömlek elbiseler de daha çok jean görünümlü kumaş tercih ediliyor. Oluşturmuş olduğu şıklıkla beraber spor görünümü sayesinde çok havalı duruyor. Gömlek elbise modellerinde spor ayakkabı veya sandalet seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca kombinizi tamamlayacak diğer aksesuarlardan olan bileklik, gözlük ve ince bir kolye ile tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Trençkot

Spor ve salaş giyimin günden güne oluşturmuş olduğu destansı hava trençkot modelleri ile endamlı bir hava yaratmaya devam ediyor. Her kıyafette şıklık katan kesimleri ile sokak stilleri tarzında bir adım önde olmak isteyenler için tercih edeceği parçalarından birisi oluyor. İlkbahar ve yaz aylarının en önemli parçalarından biri olan trençkot değişik kesim ve farklı tarzlarla kadınların önemli kıyafet dostlarından biridir.

Bucket Bag

Bucket bag, püskül detayının pabucunun dama atamam trend ürün olarak insan aklında yer edilmiştir. Bucket bag büzgülü çanta modelleri tepe kısmından iplerine asılıp büzülen bu çanta çeşitleri hem şık hem spor stillere uyum sağlayan önemli aksesuarlar arasında yer alıyor. Bahar neşesi olan ve rengarenk seçimleri ile tüm kadınların gözde aksesuarı olmuştur.

Envelop Elbiseler

Envelop elbise modelleri, bol ve geniş kesimleri sayesinde günlük kombinler de oldukça kurtarıcı bir tarafı bulunuyor. Bu elbiseler kadınların dost olarak dört bir tarafı, aşağı yukarı her bir santimetresi kurtarıcı bir elbise olarak görülüyor. Olduğundan daha çok zayıf görünmeyi mümkün kılan bu elbise çeşidi bahar ayının yaza doğru geçir kısmında her anınızda üzerinizde taşıyabilirsiniz. Özellikle havaların ısınmasıyla beraber farklı renk seçenekleri ile kadınların ilk tercihi oluyor.

Midi Boy Etek

Midi boy etek, ilkbaharın en gözde stil trendi olarak dekoltesiz kombinasyonlar arasında yer alıyor. Tarz ve stil oluşturmak isteyenler etekler sayesinde şık ve hoş bir görünüme sahip olabilirler. Özellikle orta boy ve bilekliklerde biten midi boy etek çeşitleri crop top yani kısa üst bluzlar veya uzun kollu örgü kazak modelleri ile çok şık cool bir kombin oluşturabilirsiniz. Yaz aylarının en çok tercih edilen parçalar arasında yer alan etek çeşidi ile uygun renk ayakkabı kombinlediğiniz zaman şık bir tarz ortaya çıkacaktır. Melike Tatar web sitesinde yer alan en trend etek modelleri arasından seçiminizi yapıp siparişinizi verebilirsiniz.

Günlük Elbise Kombinleri

Günlük elbise modelleriniz arasından seçeceğiniz elbiselerden kombin oluşturarak birçok ortamda şık olabilirsiniz. Günümüzde ilkbahar yaz sezonu trend modelleri arasından çoğunlukla çiçekli desenli elbiseler tercih ediliyor. Çiçek desenli elbiseler daha şık ve ince görünmeyi sağlarken aynı zamanda kombin oluşturabileceğiniz geniş seçenekleri de sunuyor.

Stil Sahibi Olmanın Kolay Yolu Melike Tatar

Melike Tatar her mevsim ve her sezon şık görünmeyi isteyen kadınlar için çok farklı tasarımlar sunuyor. Melike Tatar web sitesinde yer alan kategoriler sayesinde tarzınıza uygun ihtiyaç duyduğunuz ürünlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Web sitesi yer alan ürünleri inceleyerek hangi parçaları alacağınıza karar verebilirsiniz. İlkbahar yaz dönemlerinin tesettür giyim tarzlarına uygun seçenekleri de Türkiye’nin online moda alışveriş sitesi olan Melike Tatar da bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu