Her Gardıropta Olması Gereken 5 Parça

Kadınlar ve erkeklerin dolabında mutlaka bulunması gereken parçalar vardır. Özellikle zamansız parçaların tercih edilmesi, bu anlamda çok ciddi bir kolaylık sağlar. Her daim kurtarıcı olan parçaların gardırop içerisinde yer alması sizin ne giyeceğiniz konusunda daha az kafa yormanıza sebep olur.

Her gardıropta olması gereken 5 parça sayesinde pek çok kombine uygun bir dolaba sahip olmanız mümkün olur. Basic olan ürünlerin tercih edilmesi zamansız olduğu için her daim kullanmanızı sağlar. Fakat belirli bir dönem moda olan ürünler bir süre sonra modası geçmesi halinde kullanılmamaya başlar. Bu sebeple tercih edilen her kıyafetin uzun süreli ve her kombin ile uygun olacak parçalardan oluşması gerekir.

Beyaz Tişört

Beyaz tişört hem kadın hem de erkeklerin kurtarıcı parçaları arasında yer alır. Beyaz tişört günlük giyim için ve klasik giyim için vazgeçilmez parçalar arasında yerini alır. En doğru şekilde kullanılır ise etkili bir sonuç almanız yönünde ön plana çıkar. Trend ya da mevsim ne olursa olsun kullanılabilecek olan bu parça, ister V yaka isterseniz de yuvarlak yaka olarak tercih edilebilir.

Kadın Beyaz Tişört Modelleri

Her ikisinin de dolabınızda mevcut olmasına kombin ne ise ona uygun tercih edilmesi önemlidir. Son yıllarda yapılan kombin çeşitlerinde şık bir kıyafet ile de tişört kullanımının ne kadar yaygın olduğunu görmeniz mümkündür. Bu sebeple her mevsim mutlaka gardırobunuzda bulunması gereken özel parçalardan biridir.

Deri Ceket

Deri ceket modası bir an olsun bile geçmez. Bu sebeple de herkesin dolabında bulunması gereken parçalar arasında yer alır. Deri ceket sayesinde hem şık hem de spor bir görünüm elde etmeniz mümkün olur. Özellikle bahar aylarında kıyafetinizi tamamlayan bu parça, kaliteli tercih edilir ise daha havalı görünmenizi sağlar. Sokak modasının olmazsa olmazlarından biri deri ceket modelleridir.

Bu modelleri tercih ederek kurtarıcı parçanızı gardırobunuza yerleştirmiş olursunuz. Ceketlerin hem kısa hem de uzun modelleri bulunur. Bu yıl daha çok uzun deri ceket modelleri ön plana çıkıyor. Biker model olarak adlandırılan kısa modeller de son derece tarz ve havalı bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Beyaz Gömlek

Beyaz gömlek özellikle kadınların dolabında vazgeçilmez parçalar arasında yer alır. Bu gömleklerin en doğru şekilde kullanımını sağlamak pek çok açıdan fayda sağlar. Hemen hemen her kıyafet ile kombin yapılmasından dolayı en kurtarıcı parçalar arasında yer alır.

Beyaz Kadın Gömlek

Hem klasik hem de spor bir şekilde kombin yapmanıza imkan sağlar. Çabasız bir şıklık yakalamak isteyen kişiler beyaz tişört yerine beyaz gömlek giymelidir. Bu sebeple de mutlaka dolabınızda yer alması gereken bir parçadır. Gömleklerin formları da önemlidir. Daha oversize olan gömlek modelleri tercih edilir ise hem gündelik hem klasik kullanım daha kolay bir şekilde gerçekleşir.

Siyah Blazer Ceket

Blazer ceket yıllar önce yalnızca iş kıyafeti olarak tercih edilen bir parça olsa da günümüzde gündelik hayatta da çok sık kullanılmaya başladı. Klasik tarzı en spor hale getirmeniz için blazer en önemli parçalardan biridir. Günümüzde pek çok farklı renk ve model seçeneği söz konusu olsa da siyah rengi mutlaka dolabınızda yer almalıdır. Siyah her daim her kombine uygun olur.

Özellikle içerisine crop ve altına da jean pantolon tercih ederseniz çok iyi bir sokak modası elde etmiş olursunuz. Bu kombin günümüzde kadınların en çok tercih ettiği kombin çeşitleri arasında yer alır. Erkekler için de siyah blazer kurtarıcı bir parçadır. Beyaz gömlek ile giyerek hem gündelik hem de kurtarıcı bir kombin yapmış olursunuz.

Dar Paça Jean

Günümüzde genel olarak geniş paça ve İspanyol model moda olsa da herkesin dolabında dar parça jean bulunmalıdır. Bu modeller sayesinde her kıyafet ile uygun bir görünüm elde etmeniz mümkün olur. Özellikle siyah ve kot rengi dar parça jean modelleri mutlaka dolabınızda yer almalıdır.

Kadın Jean Modelleri

Aynı zamanda bu parçaların yüksek bel olması da gerekir. Yüksek bel modeller bacak boyunuzu daha da uzun göstererek boyunuzun uzun görünmesine yardımcı olur. Dar paça jean modellerinin modası hiçbir zaman değişmez ve eskimez. Gri renk dar paça jean modelleri de hem yaz hem de kış aylarında çok fazla ön plana çıkar.

Gardıropta Bulunması Gereken Ayakkabı ve Çantalar

Kadınların en çok titizlik gösterdiği konular arasında hem çanta hem de ayakkabılar yer alır. Çanta ve ayakkabıların en doğru şekilde kullanımını sağlayarak uzun süreli ve mevsimsiz giyme imkanınız söz konusu olur. Dolapta bulunması gereken ayakkabı ve çantalar şunlardır;

  • Siyah küçük çapraz çanta her kadının dolabında bulunmalıdır.
  • Krem tonlarında bir çanta, açık renk kombinde kullanılır.
  • Snakers
  • Buti model botlar
  • Kar botları
  • Klasik çizme

Bu ayakkabı ve çantalar dolabınızda yer alır ise çok kolay bir şekilde kombin yapma imkanınız söz konusu olur. Hem spor hem de klasik modeller için gerekli olan ayakkabı ile çantalardır.

Her Kadında Bulunması Gereken Takılar

Yapılan kombin çeşitlerini tam anlamı ile tamamlamak adına takıların çok büyük bir önemi vardır. Takıları en doğru şekilde kullanmak için belirli modelleri bulundurmanız gerekir. Bu modeller hem gold hem de gümüş renk olan modellerdir.

Özellikle saat ve küpeler sayesinde sade olan kombini daha modern bir hale getirme durumunuz mümkündür. Son yıllarda takıların kombinler üzerindeki etkisi çok sık ön plana çıkmaya başladı. Bu sebeple de mutlaka her kadında birkaç model takı bulunmalıdır. Hem yaz kombinlerine hem de kış kombinlerine uyum sağlayacak olan modeller olmalıdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu