Hem Rahat Hem Şık: 2020 Triko Elbise Modası

Tüm kadınlara hitap eden farklı model ve tarzda triko elbiseler bu kışın vazgeçilmezi!  Soğuk havalarda hem içinizi ısıtacak hem de rahatlık ve zarifliğinizden ödün vermeyeceğiniz elbise modelleri bu sene çok fazla karşınıza çıkacak.

Hem rahatlığınıza hem de şıklığınıza düşkünseniz triko elbiseler tam da siz göre! Her kadının dolabında mutlaka en az bir tane triko elbise olmalı. Triko elbiselerle hem bahar hem de kış aylarına yani serin havalara hazırlığınızı yapmanızın tam zamanı! İçinizi ısıtacak triko elbiselere şimdiden dolabınızda yer açmalısınız.

Kısa kollu, kolsuz veya daha ince triko elbiseler mevsim geçişleri için güzel tercih olabilir. Günü kurtarıcı parçaların elbiseler olduğunu hepimiz biliriz. Kıyafet seçimi yaparken bazen zorluklar yaşayabiliyoruz. Bu nedenle tek parça kıyafet seçimi çoğu zaman bizlere daha cazip gelmektedir.  Triko elbisenin üzerine bir kemerle eksiğinizi tamamlayabilirsiniz. Üstelik yapacağınız ayakkabı  ve çanta seçimleriyle de kendinizi hem rahat hem de şık hissederek gününüzü geçirebilirsiniz.

Triko elbiselerle rahatlıktan yana bir kombin yapmayı dilerseniz spor ayakkabılar ve ceketle ihtiyacınız olan rahatlığa kavuşabilirsiniz. Şıklığınızın göze çarpmasını tercih ederseniz topuklu botlar, sivri burun ayakkabılar ve göz alıcı bir çantayla istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Soğuk akşamlarda özel günler ve davetlere katılmak için oluşturacağınız kombinlerinizde daha dikkat çekici olan bordo, saks mavisi, taba gibi renkler tercih edebilir ışıltılı takılarla şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Kış aylarında triko elbiselerin üzerine elbiselerin boy uzunluğundan bir tık daha uzun paltolar tercih edebiliriniz.

Yalnız triko elbiseleri tercih ederken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar var. Dokuma olan bu ürünler bizi olduğumuzdan daha kilolu gösterebilir. Bu nedenle elbise seçimlerinizi yaparken vücudunuza daha uygun olan seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Havalar soğumaya başladığında kıyafetlerimizde koyu renkleri daha sık tercih ediyoruz. Halbuki renk tercihlerinizle kendinizi daha ön plana çıkartabilirsiniz. Renk seçimlerinizde cesur olun!

Size ilham verecek farklı renk ve modellere sahip triko elbiselere birlikte göz atalım:

Elbise

 

Kolsuz balıkçı yaka bir triko elbise modeli mevsim geçişleri için mükemmel bir seçim olabilir. Spor bir kombine ulaşmak için bel çantaları veya kemerle güzel bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Serin havalara karşı üzerinize bir ceket alarak havalı bir görüntüyü yakalayabilirsiniz.

 

 

 

Uzun Kollu Elbise

 

Soğuk havalarda içinizi ısıtacak balıkçı yaka bir triko elbise modeli. Topuklu botlarınız, parlak takılarınız ve göz alıcı çantanızla şıklığınızdan ve zarifliğinizden söz ettirebilirsiniz.

Spor bir kombin tercih edecek olursanız bel çantası ve spor ayakkabılarla istediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz.

 

 

Pembe Elbise

 

Açık renkli mini triko elbiseler koyu renkli bir kemerle tamamlanabilir. Sivri burunlu koyu renkli bir ayakkabı tercih ederken sallanan küpeler takmayı da unutmayıp şıklıktan yana olabilirsiniz.

 

 

 

Beyaz Elbise

 

Balıkçı yaka, yırtmaçlı, kalın triko elbise modeli kış aylarında içinizi ısıtacak. Topuklu veya düz tabanlı çizme ve botlarla kombinleyebilirsiniz. Küçük zincirli çantalarla, hem rahatlığı hem de şıklığı yakalayabilirsiniz.

 

 

 

Kırmızı Kısa Kollu Elbise

 

V yaka kolsuz triko elbise bahar aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model. Serin havalarda kullanmayı tercih ederseniz üstüne kot bir ceket altına spor ayakkabılarınızla güzel bir seçim yapabilirsiniz.

 

 

 

Bordo Elbise

 

Pliseli etek kısmından oluşan triko elbise serin havalarda kullanabileceğiniz bir model. Dilerseniz ayakkabı ve çanta seçimlerinizle kombininizi şık veya rahat bir hale getirebilirsiniz.

 

 

 

Uzun Kollu Mavi Elbise

 

Uzun kollu, örgülü, v yakaya sahip olan triko elbise modeli topuklu botlar, uzun veya yarım çizmelerle kombinlenebilir. Yaka detayında zarif bir kolye kullanarak dikkatleri çekebilirsiniz.

 

 

 

Krem Elbise

 

Vücut hatlarının belli olmasını tercih etmeyenler için vücudu sarmayan triko elbise modelleri güzel bir seçenek olacaktır. Spor ve şık kombinlerinizle tamamlayabileceğiniz balıkçı yaka triko elbise modelini dilerseniz bir kemerle süsleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu