Havanızı Değiştirecek: Ceket-Pantolon Takım Modelleri

Kadınlar bazen birbirinden farklı tarzlarda, renklerde ve modellerde olan kıyafetler arasında bir kombin oluşturmakta oldukça zorlanabiliyor. Takımlar ise tam bu anda imdadımıza yetişiyor. Tüm kadınların bugün ne giyeceğim sorusuna cevap veren ikili takım modelleri arasında birçok farklı parçalar yer almaktadır. Ceket-etek, tunik-pantolon, etek-bluz, gömlek-pantolon ve ceket-pantolon gibi birçok takım modelleri bulunmaktadır. Tesettür giyimi tercih eden kadınlar, her yılın modası haline gelen her yaşa ve her tarza uygun bu ikili takım modelleri ile günlük hayatta spor rahatlığını ön plana çıkartırken iş hayatında da resmi şıklıklarını yansıtabiliyorlar.

Bu yazımızda ise ceket-pantolon takım modellerinden, ceket-pantolon takımları için kombin önerilerimizden bahsedeceğiz. Şimdiden sizlere keyifli okumalar diliyoruz. J

Son zamanlarda daha sık tercih edilmeye başlanan pantolon-ceket modelleri tesettürlü kadınların da favorileri arasında yer almaktadır. Hemen hemen her zevke ve yaşa hitap eden ceket-pantolon modelleri ile bu sezonda da çok sık karşılaşmaya devam edeceğiz.

Birbirinden farklı renklerden, desenlerden ve detaylardan oluşan ceket-pantolon modelleri ile oluşturduğunuz kombin tarzına göre dilerseniz iş görüşmelerinde ve iş hayatınızda resmi şıklığınızı yansıtabilirsiniz.

Ceket-Pantolon Takımları Nasıl Kombinlenmeli?

1. Vücut Ölçülerinizi Dikkate Alın

Her kombininizde olduğu gibi ceket-pantolon kombinlerinizde de vücut ölçülerinize göre seçimler yapmalısınız.

İdeal kilonuzun üstünde bir kiloya sahipseniz sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecek renkler ve desenler arasından seçimler yapmalısınız. Siyah ve lacivert gibi koyu renkler sizi olduğunuzdan daha ince gösterebilir.  Enine çizgili bir ceket-pantolon takımı sizi daha da kilolu göstereceğinden boyuna çizgili takımları tercih etmelisiniz.

Minyon bir kadınsanız, kısa boylu olduğunuzu düşünüyorsanız geniş kemerli takımlardan kaçınmalısınız. Geniş kemerler vücudunuzu olduğundan daha geniş gösterebilir.

2. Mevsimleri Göz Önünde Bulundurun

Hava sıcaklığı da yapacağınız ceket-pantolon kombinlerinde önemli bir detay. Yaz aylarında yapacağınız kombinlerde ceket ve pantolonları ince, terletmeyen ve pamuklu kumaşlardan tercih etmelisiniz. Kış aylarında ise daha kalın, içinizi ısıtacak parçalar arasından seçimler yaparak şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz.

3. Ortama Göre Seçim Yapın

İşe gidecekseniz veya iş toplantısı gibi resmi bir ortamda bulunacaksanız daha klasik tarzda, renklerde ve resmi şıklığınızı yansıtacak ceket-pantolon takımlarını tercih etmelisiniz. Daha salaş veya eğlenceli bir mekanda bulunacaksanız daha renkli ve rahat ceket-pantolon modellerini tercih edebilirsiniz.

4. Ayakkabı Seçimi

Ceket-pantolon takımları altına stiletto ve topuklu botları tercih ederek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Daha rahat veya günlük bir kombin oluşturmak isterseniz makosen veya sneakers ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Ceket içine kullandığınız bluz veya gömlek rengiyle aynı renkte ayakkabı tercih edebileceğiniz gibi takımınızla yakın renklerde ayakkabıları da kullanabilirsiniz.

5. Ceket İçine Giyilecek Parça

Ceket-pantolon kombinlerinde en önemli detaylardan birisi de ceketin içine giyilecek kıyafet. Ceketin içine giymek için takımınızla zıt veya yakın renklerde gömlek, bluz veya kazakları tercih edebilirsiniz.

 havanici-değistirecek-ceket

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu omuzları vatkalı ve kemer detaylı ceket-pantolon takımıyla iş hayatınızda şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Farklı renkleri de bulunan ceket-pantolon takımını daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

ceket-pantolon-takim

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu kemeri de bulunan kazayağı desenli ceket-pantolon takımıyla iş hayatınızda veya özel davetlerinizde şıklığınızı ve zarifliğinizi yansıtabilirsiniz. Farklı renkleri de bulunan ceket-pantolon modelini daha detaylı incelemek, bu takıma Melike Tatar güvenilirliği ve kalitesiyle sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

takim-ceket-pantolon

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayıp sizlere sunduğu ceket-pantolon takımı ile kendinizi oldukça şık ve rahat hissedecekseniz. Üstelik birçok farklı rengi de mevcut. Dilerseniz iş hayatınızda dilerseniz özel davetlerinizde kullanabileceğiniz bu takımı daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Melike Tatar’ın tasarlayarak sizlere sunduğu birbirinden farklı renkleri ve modelleri bulunan her yaşa ve her zevke uygun ikili takım modellerine mutlaka göz atmalısınız. Tesettür takım modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Birbirinden farklı ürünlere Melike Tatar güvenilirliği ve kalitesiyle sahip olmak için, size özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanmak için mutlaka web sitemizi takipte kalın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu