Giy Çık Melike Tatar Elbiseleri ile Ne Giysem Derdine Son

Tüm kadınların vazgeçilmezi olduğu gibi tesettür giyimi tercih eden kadınların da vazgeçilmezleri elbiseler. Elbiseler yıl boyunca her mevsime uygun, farklı konseptlerde kullanılabilen kıyafetlerdir.

Hem şık hem klasik hem de spor her tarza hitap eden birbirinden farklı modelleri bulunan elbiseler, kolay kombinlenebilmeleri ve hoş bir görünüm sağlamaları nedeniyle kadınlar tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Elbiseler aynı zamanda rahatlık sağladığından da tesettür giyimi tercih eden kadınlar için ilk sırada yer almaktadır.

Bu yazımızda sizlere elbiselerden, Melike Tatar’ın birbirinden farklı elbise modellerinden bahsederken birkaç kombin önerisinde bulunacağız. Sizlere şimdiden keyifli okumalar dileriz. J

Özel Gün ve Davetler için Şık Tesettür Elbiseler

Kadınlar özel gün, özel gece veya özel davetleri için en sık abiye elbise modellerini tercih etmektedir. En az abiyeler kadar şık ve zarif görünüm sağlayan tesettür elbise modelleri de mevcuttur.  Bu elbise modelleri tarzlara uygun, şık ve zarif aksesuarlarla kombinlendiğinde mükemmel ve göz alıcı bir görünüm sağlayabilir.

melike-tatar-elbise

Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarladığı elbise ile davetlerde, özel günlerde veya gecelerde şıklığınızı ve zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Üstelik muhteşem bir kombin oluşturabileceğiniz bu indigo renkli elbisenin farklı renkleri de mevcut.

melike-tatar-canta-sal melike-tatar-bel-canta

İndigo renkli elbisenizi Melike Tatar’ın özenle ürettiği şal ve bej çanta ile kombinleyerek göz alıcılığı yakalayabilirsiniz. Kombininizi yine bej tonlarında bir topuklu ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

Günlük hayatta Kullanılabilecek Tesettür Elbiseler

Tesettürlü kadınlar günlük hayatta genellikle şık ve rahat elbiseleri tercih etmektedir. Birbirinden farklı desen, renk ve tarzları olan elbise modellerinden günlük olarak sık tercih edilenler sade ve günlük şıklığı yansıtan elbiselerdir.

Tabi yalnızca sade olan modeller değil, farklı desenleri bulunan ve abartılı bir görünüme sahip olmayan elbiseler de günlük kullanımda sık tercih edilmektedir. Bu elbiseler sayesinde tesettür giyimi tercih eden kadınlar gün içerisinde kendilerini hem şık hem de oldukça rahat hissetmektedirler.

Günlük şıklığı yansıtacak olan bu tesettür elbise modelleri stillere uygun olacak şekilde spor veya topuklu ayakkabılarla, bel, sırt veya omuz çantalarıyla ve birbirinden farklı model ve tarzlarda aksesuarlarla kombinlenebilir.

melike-tatar-bogazli

Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarladığı elbise ile günlük spor şıklığınızı ön plana çıkartabilirsiniz.

melike-tatar-beyaz-salhologram-spor-ayakkabi

Gri elbisenizi Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu beyaz şal ve beyaz spor ayakkabı ile bütünleştirerek günlük spor şıklığınızı yansıtabilir, rahatlığınızı ön planda tutabilirsiniz. Kombininizi beyaz bir sırt çantası, beyaz bir postacı çanta veya beyaz bir bel çantasıyla tamamlayabilirsiniz.

melike-tatar-kiremit-elbise

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu kiremit elbise ile günlük hayatınızda şıklığınızı ve zarifliğinizi gözler önüne serebilirsiniz.

melike-tatar-tas-canta melike-tatar-beyaz-tasarim-sal

Kiremit renkli elbisenizi Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu beyaz şal ve taş çanta ile bütünleştirerek günlük şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz. Kombininizi beyaz veya krem renklerinde bir bot ile tamamlayarak zarifliğinizi gözler önüne serebilirsiniz.

İş Hayatında Tercih Edilebilecek Tesettür Elbiseler

İş hayatında genellikle resmi şıklığı yansıtıcı elbiseler tercih edilmektedir. Birbirinden farklı desenlerden, renklerden oluşan ve farklı stilleri yansıtan elbiseler arasında iş hayatında tercih edilenler en çok klasik tarzlardan oluşmaktadır.

Tabi sadece klasik tarzda olanlar değil, iş hayatlarının farklılaşmaları sebebiyle daha rahat veya daha resmi elbiseler de tercih edilebilmektedir.

Resmi şıklığı ve aynı zamanda zarifliği yansıtıcı bu elbiseler birbirinden farklı tarzlarda ayakkabılarla, çantalarla ve aksesuarlarla tamamlanarak kombinler oluşturulabilir.

melike-tatar-s

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu sütlü kahve elbise ile iş hayatınızda şıklığınızı ve zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Üstelik elbisenin farklı rengi de mevcut.

melike-tatar-kahverengi-sal melike-tatar-kahve-deri-canta

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu