Geçen Senenin Modası Takımlar Bu Sene de Popülerliğini Koruyor

Tesettür giyimi tercih eden kadınların da vazgeçemediği bir moda takım modası. Tesettür takımlar triko takımlardan, ceket-pantolon takımlara, etek-bluz takımlardan, sweat-pantolon takımlara birçok farklı takım modellerini içermektedir. Bu ikili takımlar geçen sezon olduğu gibi  bu sezon da trend parçalar arasında yerini alıyor.

Gün içerisinde kombin yapmakta zorlandığımız ve vakit kaybettiğimiz zamanlar olabiliyor. Takımlar ise günlük telaşlarımız içerisinde bizlere zaman tasarrufu sağladığından kurtarıcı parçalarımız arasında yerini alıyor. Kombin oluşturmada kolaylık sağladığından kadınların vazgeçemediği parçalar ikili takımlar oluyor.

Bu yazımızda tesettür takım modasını ve takım modellerini inceleyeceğiz. Sizlere şimdiden keyifli okumalar dileriz. J

Melike Tatar Takım Trikolar

Takım trikolar, tunik-pantolon ve tunik-etek takımlarından  oluşuyor. Tesettür giyimi tercih eden kadınların sıklıkla kullandığı takım trikolar günlük hayatta veya iş hayatında kombinlerde hem rahatlığın hem de şıklığın simgesi oluyor.

Kombin yapmakta zorlandığınızda veya kısıtlı zamana sahip olduğunuzda aksesuar seçimlerinizle  triko takımlarınızı bütünleştirerek spor veya şık kombinler oluşturabilirsiniz.

tasarim-cekimleri-melike-tatar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu sütlü kahve etekli triko takım ile spor veya şık kombinler oluşturabilirsiniz. Üstelik farklı renkleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-kombin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu bordo fitilli triko takımın farklı renkleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-cekim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu mint yeşili üçlü tirko takım kombinlerinizin kurtarıcısı olabilir. Günlük hayatınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu takımla günlük şıklığı yakalayacaksınız. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Melike Tatar Takım Ceket Pantolonlar

Takım ceket-pantolonların sade ve farklı desenlerden oluşan modelleri bulunmaktadır. Özellikle iş hayatında, iş görüşmelerinde veya davetlerde tercih edilen takım modelleri ile resmi şıklığınızı yansıtabilirsiniz.

Ceket pantolon takımlarınızı, ayakkabı, şal veya farklı aksesuar seçimlerinizle tamamlayarak spor şık veya resmi şık kombinlerinizi oluşturabilirsiniz.

melike-tatar-takim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu bej takım ile resmi şıklığınızı yansıtabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-takim1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu mor kazayağı desenli takımı iş hayatında, iş görüşmelerinde veya resmi davetlerde tercih ederek şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Üstelik takımın farklı renkleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-dis-cekim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu siyah-bej ceket pantolon takım ile aksesuar seçimlerinizi tamamlayarak mükemmel resmi şıklığı yakalayabilirsiniz. Üstelik takımın farklı rengi de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Melike Tatar Takım Etek Bluzlar

Takım etek bluzlar günlük hayata, iş hayatına ve özel günlere uygun kombinlenebilir tesettür giyim takım modelleri arasında yer almaktadır. Farklı desenlerden oluşan ve farklı tarzları yansıtan etek bluz takım modelleri bulunmaktadır.

Etek bluz takımlarınızı, tarzınıza uygun ayakkabılar, şallar ve aksesuarlarla tamamlayarak şık ve zarif kombinlerinizi oluşturabilirsiniz.

deri-kombin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu siyah deri detaylı takımla oldukça iddialı ve şık kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-etek-cekim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu siyah takım ile resmi şıklığınızı veya günlük şıklığınızı yansıtabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-kombin-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu siyah takım ile şıklığınızı ve zarifliğinizi ön plana çıkartacaksınız. Üstelik takımın farklı renkleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Birbirinden farklı tarzlara hitap eden ve her yaşa uygun modelleri bulunan takımlar Melike Tatar’da. Takım modellerini daha yakından incelemek için tesettür takım kategorimize mutlaka göz atın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu