En Trend Terlik Modelleri

Kadınların giyim kuşam konusunda ne kadar titiz davrandıkları kaçınılmaz bir gerçektir. Aynı özeni ayakkabı ve terlik seçeneklerinde de gösteriyorlar. Özellikle bahar ve yaz aylarının da gelmesi ile birlikte terlik modellerinde yaşanan zenginlik, hanımları kararsızlığa sürüklüyor. Binlerce seçeneğin içerisine renk çeşitlerini de eklerseniz, doyumsuz bir alışveriş listesi hazırlayabilirsiniz.

Özellikle en trend terlik modelleri bu yaza damgasını vurdu. Özellikle yazlık kombinlere uyum sağlayan şık ve rahat terlikler bu sezonun en çok tercih edilen parçalarından biri haline geldi. Terlik deyip geçilmemesi gerektiğini bu yıl bir kez daha gösteren üreticiler; alışılmadık bir renk skalası ve model çeşitleri ile hanımların akıllarını başlarından aldı.

Her kadın kendisine yakışan terlik ile tarzını tamamlayabilir. Bu nedenle de sayısız renk ve model seçeneği piyasaya sürülüyor. En güzel yaz renkleri en trend terlik çeşitleri ile sizlerin beğenisine sunuluyor.

Topuklu Terlikler

Topuklu ayakkabıdan asla vazgeçmek istemeyen kadınlar, terlik seçimlerinde de bu tutkularını gözler önüne seriyor. Topuklu terlik çeşitlerine olan yoğun ilgi de bunun en büyük göstergelerinden birisidir. Terlik modelleri arasında özel günler için tercih edebileceğiniz topuklu terlik çeşitlerini, gündelik kombinlerinizde de kullanabilirsiniz.

Topuklu terlik modelleri

Çok gösterişli topuklu terlik modellerinin yanı sıra sade ve şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak modellerde mevcut. Topuklu ve taşlı modeller ise klasik ve şık kombinlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

Bayan Terlik Modelleri

Bayan terlik modelleri oldukça farklı tarzları bir arada sizlere sunuyor. Terlik modasında karşınıza çıkan binlerce model var. Kadınların vazgeçilmezlerinden olan terlik çeşitlerinden mutlaka dolabınızda olmasına dikkat eden. Hem rahat kombinlerinizde, hem de yazlık mekanlarda sizlere eşlik edeceklerdir.

Bayan terlik modelleri ile alakalı kategori çeşitler aşağıdaki gibidir.

  • Topuklu terlik çeşitleri
  • Kapalı terlik çeşitleri
  • Hasır terlik modelleri
  • Şeffaf terlik modelleri
  • Dolgu topuk terlik modelleri
  • Örgü terlik modelleri
  • Parmak arası terlik modelleri
  • Taşlı terlik modelleri

Terlik çeşitleri en az giyim sektöründe olduğu kadar zengin içeriklere sahiptir. Bu sayede de hemen hemen her kadın için özel bir terlik modeli bulunur. Her ayak numarasına göre üretilen terlik modelleri bütün giyim tarzlarına tamamlayıcı parça olarak kullanılabilir.

En güzel terlik modelleri

Burnu Kapalı Terlik Modelleri

Kadınların yazlık mekanlarda kullanmaktan en çok keyif aldığı bir diğer terlik modeli ise; burnu kapalı terlik modelleridir. Bu erlik çeşitleri üreticiler tarafından farklı malzemeler kullanılarak üretilir.

İsterseniz deri ya da kumaş, isterseniz de boncuk işlemleri ile süslenmiş olan kapalı burunlu terlikleri tercih edebilirsiniz. Özel anlarınıza şıklık katacak bu eşsiz güzellikteki terlik modelleri özellikle uçuş uçuş yaz elbiseleri ile harika bir kombinasyon yakalamanızı sağlayacaktır.

Dolgu Topuklu Terlik Modelleri

Topuklu terlikten vazgeçmeyen ancak konforuna da düşkün olan kadınlar için dolgu topuk terlikler ilk sırada geliyor. Dolgu topuk terliğin rahatlığı şık tasarımlarla da birleşince ortaya vazgeçilmez bir model ortaya çıkıyor.

Mantar ve dolgu topuklu terlik modellerini gündelik olarak çok rahat kombinleyebilirsiniz. Şort ya da keten incecik pantolonlar ile bu terlik modellerini kullanabilirsiniz. Dolgu topuk ile piyasaya sürülen terlik çeşitleri kullanılan materyaller ile de zenginleştiriliyor.

Parmak Arası Terlik Modelleri

Yaz ve bahar ayları deyince, akıllara ilk gelen terlik çeşitlerinin başında kesinlikle parmak arası terlikler geliyor. Parmak arası terlikler hem ayak sağlığınız için oldukça önemlidir hem de estetik görünüm açısından. Parmak arası terlikler ile gününüzü çok rahat bir şekilde geçirebilirsiniz.

Ayrıca ayaklarınız hava aldığı için yaz sıcaklarında koku gibi bir derdinizde olmaz. Parmak arası terliklerin rahat ve sade modelleri olduğu gibi süsüne ve albenisine dikkat eden kadınlar için tasarlanan modelleri de piyasada mevcuttur. Taşlarla bezenmiş harika parmak arası terlikler ile bütün mekanlarda boy gösterebilirsiniz.

Şık Topuklu Terlikler

Özel gün ve gecelerde kullanabileceğiniz, şehir ve yazlık mekanlara uygun olarak hazırlanmış olan tasarım terlikler, şık ve elagant bir görüntü elde etmenizi kolaylaştıracaktır. Özel kombinlerinize eşlik edecek olan bu terlik çeşitleri ile gecenin yıldızı sizler olabilirsiniz. Şık topuk tasarımları ile görenleri kendisine hayran bırakan terlikleri klasik ve tarz kombinlerinizde yıldız parça olarak kullanabilirsiniz.

Topuk ve bant detayları ile kıyafetlerinizde ki şıklığa şıklık katacak olan bu terlik önerileri, tarzınızla ışık saçmanızı sağlayacaktır. Özel tasarımlar ile karşınıza çıkan topuk detayları tıpkı ayakkabılarda olduğu gibi burada da sizleri ön plana taşımaya yetecektir.

Hasır Terlik Modelleri

Baharın gelişi ile birlikte vitrinleri süsleyen hasır terlikler, ayakkabı modelleri ile yarışır hale geldi. Her kombinin tamamlayıcı parçası olarak kullanabileceğiniz hasır terlik modelleri, valizlerinizin ve dolaplarınızın bir köşesinde yer almalıdır. İster kotla, isterseniz yazlık elbise ve şortlarla hasır terliklerinizi kullanabilirsiniz.

Şeffaf Terlik Modelleri

Bu yılın ve gelecek yılın yıldız parçalarından birisi de hiç kuşkusuz ki şeffaf terliklerdir. Şeffaf terlikler her ayak numarasının kullanabileceği rahatlıkta olan terlik modellerindendir. Bu modeli kullanan kadınların bacak boyunda gözle görünür bir fark ortaya çıkıyor. Olduğunuzdan çok daha uzun bir bacak boyuna sahip bir görüntü vermek için zarif ve bir o kadar da trend olan şeffaf terlik çeşitlerinden edinebilirsiniz.

Örgü Terlik Modelleri

Hasır modellerle karıştırılan örgü terlik modellerinin çok daha esnek olduğunu unutmayınız. Örgü terlik çeşitleri ayak yapısının şeklini alır. Ayağınızda hiç yokmuşçasına bir rahatlık hissetmek istiyorsanız eğer bu terlik tarzını benimseyebilirsiniz. Renk renk ve farklı kombinasyonlarla beğeninize sunulan örgü terlikler, özellikle plaj ve gündelik kullanım için çokça tercih ediliyor. Rahatlığından dün vermeden de tarzını konuşturmak isteyen hanımların vazgeçilmez terlik çeşitleri arasında olan örgü terlikler ile rahat edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu