En Rahat Tesettür Spor Kombinleri

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar için şıklık kadar rahatlık da önemlidir. Tesettürlü kadınlar kıyafet seçimlerinde hassas davranırlar. Çünkü hem kendilerini rahat hissetmeleri, hem istedikleri görünümü elde etmeleri hem de tesettüre uygun kıyafet seçimleri yapmaları gerekmektedir.

Kadın Eşofman Modelleri

Tesettür giyim spor kombinleri ise gündelik hayata hitap ettiğinden tesettürlü kadınların tercihleri arasında önemli bir yer tutuyor. Bununla birlikte spor kombinler tesettürlü kadınların tarzlarını yansıtarak aynı zamanda şıklıklarını da gözler önüne sermelerine fırsat tanıyor.

Bu yazımızda günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz rahat ve şık tesettür kombinlerinden sizlere bahsedeceğiz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.

Tesettür Spor Kombinleri

Spor kombinden bahsedildiğinde akla hemen eşofman takımları geliyor. Eşofman tarzı kıyafetler, sportif elbiseler, spor pantolonlar, sweatler ve tunikler gibi spor kombinlerinizde kullanarak rahatlığınızı ön planda tutabileceğiniz ve spor şıklığınızı gösterebileceğiniz parçalar bulunuyor.

Mevsimlere göre farklı kumaş türlerinden üretilmiş olan bu parçalarla kendi tarzınızı yansıtın.  Yaz aylarında ince kumaştan yapılmış olan modelleri tercih ederek serinliği yakalayabilir, kış aylarında ise daha kalın pamuklu kumaştan üretilmiş olan ürünleri tercih ederek vücudunuzu sıcak tutabilirsiniz.

Eşofman Takımları

Günlük hayatınızda ve spor hayatınızda rahatça hareket edebileceğiniz tesettür eşofman takımlarını spor ayakkabıyla ve düz bir şalla kombinleyerek salaş ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kadın Eşofman Takımı

Tunik-Pantolon / Etek Kombinleri

Spor kombinler dediğimizde aklımıza ilk eşofmanlar gelmesine rağmen tarzınızı yansıtabileceğiniz spor etek veya pantolon ve tuniklerle de günlük hayatınızda rahatlığı yakalayabilirsiniz. Bu şekilde tesettür giyimde de spor şıklığınızdan söz ettirebilirsiniz. Özellikle yaz ve bahar aylarında kumaş spor kıyafetlerle kombinler yaparak hem spor hem de zarif görünebilirsiniz.

Melike Tatar’ın sizler için üretmiş olduğu tunik modellerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Spor Kap Modelleri

En çok tercih edilen spor kombinlerin başrollerinden bir tanesi de spor kap modelleri. Tesettür giyimi tercih eden kadınların pratik kullanımından, vücut hatlarını kolayca kapatarak rahatlık sağlanmasından dolayı sıkça kullandığı bir parça.  Altına bir pantolon veya etekle ve aksesuarlarınızla kombinlediğinizde rahat ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Spor ve Şık İkili Takımlar

En çok tercih edilen modellerden olan hem şık hem de spor ikili takımlar. Günlük hayatınızda ve iş hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz spor şıklığınızı gözler önüne serebileceğiniz bu takımları kesinlikle dolabınızda bulundurmalısınız. Günlük hayatınızda spor ayakkabı ve farklı aksesuarlarla kombinleyerek rahat edebileceğiniz gibi iş hayatınızda daha zarif aksesuarlarla kombinleyerek şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu spor şıklığınızdan bahsettirebileceğiniz bu ikili takım modeline gardırobunuzda yer açın. Üstelik farklı renkleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Spor Elbise Modelleri

Spor elbise modelleriyle günlük hayatınızda aradığınız rahatlığı bulabilirsiniz. Spor elbise modelleri geniş ve salaş duruşlarıyla vücut hatlarını belli etmeyerek tesettür giyimi tercih eden kadınlar için konfor sağladığından sık kullanılan modeller arasında yerini alıyor. Bu tesettür elbise modellerini spor ayakkabı ve tek renk ya da desenli şallarla kombinleyerek hem rahatlığı hem de şık tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Spor Elbise Modelleri

Melike Tatar’ın özenle tasarlayıp sizlere sunmuş olduğu günlük hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz bu spor elbise  modelini spor ayakkabılarınızla kombinleyerek hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sweat-Pantolon/Etek Kombinleri

Sweatler de spor kombinlerde en çok kullanılan kıyafet modellerinden. Birçok farklı modelleri ve renkleri bulunan sweatleri salaş jean ve pantolon modelleriyle kombinleyerek aradığınız rahatlığı bulurken spor şıklığınızı da gözler önüne serebilirsiniz.

Melike Tatar’ın üreterek sizlere sunmuş olduğu birbirinden güzel sweat modellerini daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sweatleri pantolonlarla kullandığınız gibi eteklerle de kombinleyerek günlük hayatınızda hoş görünüm elde ederek kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu