En Rahat Bluz Seçimleri

En Rahat Bluz Seçimleri

Bu senenin en trend ürünlerine damgasını vuran bluzları çok seveceksiniz. Bahar ve yaz aylarında tiril tiril giyilebilecek crop bluzlar, kısa tişörtler ve rengarenk üst modelleri envai çeşidiyle sizleri bekliyor. Bir bluzu seçerken teninize hangi rengin yakıştığı, vücut tipinize hangi modelin uygun olduğu ve rahatlığı gibi faktörleri değerlendirmelisiniz.

En Şık Bluz Modelleri

Pek çok bluz modeli vardır. Kendiniz için en rahat bluz seçimleri konusunda çeşitli blog sayfalarına, butiklere ve alışveriş sitelerine güvenebilirsiniz. Kendiniz için en doğru modelleri bu yerlerden bulabilirsiniz. En şık ve rahat bluz modelleri şu şekilde sıralanabilir;

  • V yaka bluzlar
  • Crop bluzlar
  • Düşük omuz bluzlar
  • Omuz dekolteli bluzlar
  • Sırt dekolteli bluzlar
  • Kolsuz bluzlar
  • Kare yakalı bluzlar
  • Bol kesim bluzlar
  • İp askılı bluzlar

Bunlar en rahat bluz seçimleri için ideal modeller arasında yer alır. V yaka bluzlar en düz modellerdir. Düşük omuz bluzlar, madonna yaka ya da kayık yaka olarak da geçer. Bu sezonda küçük ve çok renkli çiçek desenli crop bluzlar çok revaçta. Özellikle hoş gerdan dekoltesiyle sizi oldukça cazibeli gösterir.

En rahat bluz seçimleri 2

V Yaka Bluzlar

V yaka bluzlar çok düz ve rahattırlar. Aşırı dekolteli değildirler. Bazılarının yakası daha derin olabilir. bu tarz tişörtleri dar kot pantolonlar, şortlar, taytlar ve ince kumaş pantolon modelleriyle giyebilirsiniz. Dilerseniz diz boylarında dar bir etekle de kombin yapabilirsiniz. V yakalı olduğundan dolayı boynunuzda zarif bir kolye olması hoş olacaktır.

Crop Bluzlar

Crop bluzları artık bilmeyen, denemeyen yoktur. Kısa kollu, uzun kollu, kolsuz ya da ip askılı çeşitleri vardır. Genellikle kare yakalıdır. Göğüs dekolteli modeller çok popülerdir. Düz renkli, çok renkli, çiçekli, çift renkli, ekoseli, etnik desenli ya da geometrik şekilli gibi pek çok crop bluz modelini deneyebilirsiniz. Sıcak günlerde en rahat bluz modeli olabilir. Kısa kollu crop bluzlarda ise genelde karpuz kol modeli kullanılır. Bu da size sıra dışı bir hava katar.

Düşük Omuz Bluzlar

Düşük omuz bluzlarda beyaz tonları çok revaçtadır. Beyaz ve krem renklerinin yanı sıra omuz kısımlarında dantel detayları ya da ince askılar bulunabilir. Bu tarz bluzlar için en ideal kombin ise kottur. Yırtık boyfriend kot pantolon modelleri ile çok salaş bir tarz elde edebilirsiniz. Ayrıca kot şortlar ile de harika bir uyum yakalayabilirsiniz.

Beyaz ve krem haricinde de çok fazla renk seçeneği mevcuttur. Siyah, kırmızı, mavi, limon sarısı gibi renkler çok sevilir. Desenli modeller de mevcuttur.

Omuz Dekolteli Bluzlar

Omuz dekolteli bluzlarda ise tek omuz modeller çok popülerdir. Sizi çok elit gösterir. Yine beyaz tonları çok popülerdir. Beyaz bluz üzerine metal aksesuarlar mükemmel durur. Nar çiçeği, turuncu, kırmızı gibi renkleri ile cıvıl olabilirsiniz. Dar kesimli ve bele oturan kalıplar sizin için adeta kurtarıcı olabilir. Dar kesim bluzları her şey ile giyebilirsiniz. Salaş modeller tercih ederseniz de dar pantolon tercih etmeye özen göstermelisiniz.

Sırt Dekolteli Bluzlar

Sırt dekolteli bluzları giymek biraz cesaret ister. Bu tarz bluzlar zayıf kadınlara yakışır. Balık etli ya da kilolu hiçbir kadında maalesef güzel durmaz. Sırt dekoltesi V, oval ya da kare/dikdörtgen şekillerinde olabilir. Farklı desenli sırt dekolteleri de bulabilirsiniz. Sırt dekoltesi olan bluzların ön kısmı daha düz olur. Sırt dekoltenizi aksesuarlarla hareketlendirebilirsiniz.

Kolsuz Bluzlar

Kolsuz bluzlar genelde kalın askılıdır. Kalın askılı olmasalar bile askıları çok ince değildir. Crop ya da sadece göbeği açık modeller en trend modeller arasındadır. Siyah, gri, haki, lacivert gibi tonlar çok popülerdir. Bu tarz bluzları giyerken renk uyumuna ve vücudunuza uygunluğuna dikkat etmelisiniz. Hafif balık etliyseniz çok dar kesim bluzları satın almamalısınız.

Kare Yakalı Bluzlar

Kare yakalı bluzlar genelde crop olarak imal edilir. Kare yakalı bluzlarda kalın askılı modeller çok sevimli durur. Kalın askılı ya da karpuz kollu modelleri tercih edebilirsiniz. Ekoseli modeller ile düz renkli kumaş pantolonlar çok uyumludur. Özellikle havuç pantolon modelleri ile tercih edebilirsiniz. Böylece hem şık hem de elit bir duruş sergileyebilirsiniz.

Bol Kesim Bluzlar

Bol kesim bluzlar özellikle iç çamaşırı kullanmayı sevmeyen kadınlar için çok caziptir. Bol kesim bluzlar çoğu zaman standart bedendir bu nedenle sıkıntı yaşamazsınız. Kısa kollu, yarım kollu, uzun kollu çeşitleri vardır. Spor taytları ile kombinleyebilirsiniz. Yine kot pantolonlarla oldukça uyumlu parçalardır.

İp Askılı Bluzlar

Yeni moda olan lastik şeklindeki ip askılar her kadına çekici gelir. Crop ya da normal uzunlukta modelleri vardır. Genelde siyah rengi tercih edilir. Oldukça dar kalıplıdırlar. Bu yüzden en küçük bedeni giyiyor olsanız bile, bir beden büyük almakta fayda vardır. Dar ya da boru paça keten pantolonlarla giyebilirsiniz. Kısa, dar ve çiçekli eteklerle de çok yakışacaktır.

Trend Bluzlarla Hem Rahat Hem Şık Olun

Sıcak günlerde crop, göbeği açık, askılı, kısa kollu, dekolteli ya da salaş bluzlarla siz de rahatlığın tadını çıkarın. Yazlık ince pantolonlar, yırtık detaylı kot pantolonlar, rengarenk şortlar ve çeşit çeşit aksesuarlarla siz de yaza damganızı vurun. En güzel bluz modelleri için moda ikonlarını, alışveriş sitelerini takip edebilir ve hatta mağaza vitrinlerini izleyebilirsiniz.

İncecik crop bluzlar ile kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Kapri pantolonlar, kısa paça pantolonlar, bol pantolonlar ve desenli pantolonlar ile her türlü bluzu rahatça kombinleyebilir ve yazın en trend kadınlar arasında olabilirsiniz. Şık olmak zor değildir. Şık olmak, kendinize yakışanı giymek ve giysiyi özgüvenle taşımaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu