Davet ve Kokteyllerin Yıldızı Olacağınız Şık Elbise Modelleri

Davet ve kokteyllerin vazgeçilmezi olan kıyafet hiç şüphesiz elbisedir. Her kadın kendi tarzını yansıtacak ve şıklığını ortaya koyacak bir parça ile göz alıcı olmak ister. Davet ve kokteyl gibi şık konseptli yerlerde günlük hayatta gösterilen özenden daha fazlası gösterilir.

Özel Gün Elbise Modelleri

Sadece giyilen kıyafetle değil onu tamamlayan ayakkabı, çanta, aksesuar, şal ve makyaja kadar ayrı ayrı özen gösterilir. Peki, nelerdir bu davet ve kokteyllerin yıldızı olacağınız şık elbise modelleri?

Neden Elbise Tercih Ediliyor?

Davetlerde ve kokteyllerde elbise tercih edilmesinin bazı nedenleri vardır. Öncelikle bunlardan bahsetmekte yarar var.

Şöyle ki:

  • Tek parça giyime kombin bulmak daha kolay
  • Elbise tek başına dahi göz alıcı şıklığa sahip
  • Hareket etme kolaylığı sağlar
  • Seçilecek diğer aksesuar, ayakkabı, çanta ve makyaja daha çok seçenek bırakır
  • Yazın salaş olmasıyla terletmez
  • Ürün çeşitliliği, model, tasarım ve Pazarlama alanı geniş olduğundan seçenek çok fazladır ve her cebe uygun elbise bulmak kolaydır

Bu gibi nedenlerle elbise şık giyimlerin başında gelen kıyafetlerdendir.

Desenli Elbise Neden Tercih Edilir?

Desenli elbiseler genelde yazın cıvıl cıvıl havasına uygun olarak seçilir. Çok farklı modeller ve desen seçenekleriyle neşeli bir tarz yaratır. En popüler olan desenler çiçekli elbiseler, meyve desenli elbiseler, puantiyeli elbiseler, çizgili elbiselerdir. İnsanların bu desenli elbiseleri seçmesinin birçok nedeni olabilir.

Çiçekli elbiseler daha çocuksu ve genç bir hava verirken puantiye daha ciddi bir imaj yaratır. Dikey çizgilere sahip elbiselerin fetishlivecamsforce daah zayıf göstermesinden dolayı da tercih edenler olur. Meyve desenli elbiseler ise son senelerde hayatımıza girip moda haline gelmiştir.

Düz Renk Elbiseler Her Zaman Şık Durur

Değişen zamanların değişmeyen modası düz renk elbiselerdir şüphesiz. Düz renk elbiseler her zaman rövanşta olup her alandaki kullanıma uygundur. Davet, kokteyl, günlük hayat, iş yeri gibi pek çok alana da tercih edilir. Çünkü düz renk elbisede elbisenin rengi ön plandadır. Ve düz renk elbiseye uygun ayakkabı, çanta ve takı bulmak çok daha kolaydır.

Düz renk elbiseler işte bu kombin tamamlama kolaylığından ötürü tercih edilir. Lila, mavi, kırmızı, pembe gibi cıvıl cıvıl renklerin yanında her dönemin klasik şıklığı olan düz renk siyah elbiseler de hala zirvedir.

Özel Davet Elbisesi

Aksesuar Eklemeli Elbiseler Yılın Modası

Aksesuar eklemeli elbiseler, tüm göz alıcılığın elbisede olmasını isteyen kadınların tercihidir. Ayakkabı, çanta veya takılarla değil doğrudan elbisenin şıklığının ön planda olmasını isteyen kadınlar aksesuar eklemeli elbiseleri tercih etmeli. Aksesuar eklemeli elbiselerde genelde hoş ve zarif bir taş veya broş bulunur.

Bu taş ve broş şıklığı üzerinde toplar. Üstelik iddialı ve özgüvenli bir imaj yaratır. Yaka kısımlarında veya bileklik kısımlarında bulunurlar. Bu tarz bir kıyafet seçen kadınlar genelde takı kullanmak istemezler fakat küçük ve uyumlu bir küpe de bu şıklığa gölge düşürmeyecektir.

Şifon Elbise Davetlerin En şıkı

Davet ve kokteyl denince akla şifon elbiseler gelir. Şık giyimin en önemli parçası olan şifon size ağır ve zarif bir görünüm kazandıracaktır.

Şifon elbiseler desenli, taşlı, aksesuar işlemeli ve daha birçok şık detaya sahip olabilen, düz renk veya kombinlenmiş renk seçenekleriyle her yerde göz alıcı görünmenizi sağlayacak ve özel günlerin kurtarıcısı niteliğinde bir elbisedir. Oldukça geniş ürün çeşitliliği bulunan şifon elbise çeşitlerine site üzerinden ulaşmak mümkündür.

Gömlek Elbiseleri Tercih Etmek İçin Sebepler?

Son dönemin modasına uygun olarak oluşturulan gömlek elbiseler spor bir tarz yansıtırken şık görünümü de sağlar. Gömlek elbiseler üst giyimdeki gömleğin biçimsel olarak elbiseleşmiş halidir. Elbise boyunca uzanan düğmeler ve bilekteki kapalı düğmeler farklı ve şık bir görünüm kazandırır.

Renk ve Beden Seçenekleri Yelpazemiz Ne Olmalı?

Renk ve beden seçeneklerinin bu kadar çok olduğu bir piyasada sınır konması doğru değildir. Herkes kendi tarzını yansıtacak renkleri giyebilir. Hatta son dönem değişen ve yıkılan eski moda anlayışın aksine kış renkleri yazın yaz renkleri kışın kullanılır hale geldi. Parlak, mat, pastel, fosforlu birçok renk seçeneği elbiselerde kullanılır haldedir.

Davetlerde Giyilecek Elbiseler

Buna bağlı olarak da renk seçenekleri hayli genişlik gösteriyor. Lila, mor pembe, fuşya, siyah, mavi gibi daha birçok renk ve bu renklerin iç içe geçmiş halini vitrinlerde görmek olağan durumda. Çünkü yeni dönem algılarının ve zevklerinin değişmesiyle eski moda anlayışlarına ve kalıplaşmalara sıkı sıkıya bağlılık yavaş yavaş kayboluyor.

Ayakkabı ve Aksesuarları da İhmal Etmeyin

Davet ve kokteyllerin yıldızı olacağınız şık elbise modelleri yanında seçeceğiniz ayakkabı ve aksesuarlar da şıklığınızı arttıracaktır. Spor giyimde tercih edilecek penye şalların karşısında şifon elbiseler için tercih edilecek şık ipek şallar gittiğiniz davet ve kokteyllerde göz alıcılığınızı arttıracaktır. Tek parça kıyafetin değil bir bütün olarak kombinin uyumu değerlendirileceği için aksesuar ayakkabı, şal ve çanta gibi detaylar es geçilmemelidir.

Kullanılacak takının kıyafetinin detaylarını örtmeyecek ya da detaylarla bütünleşip ilgiyi dağıtmayacak şekilde olması önemlidir. Genelde kıyafetin içindeki bir renkle kombinleme çanta ve ayakkabı da kendinizi daha özgür bırakmayı ve farklı bir renk ile kombin yapmayı deneyebilirsiniz. Bu sizi hem daha iddialı hem de farklılıklara açık gösterecektir.

Şık Elbise Fiyatları

Elbise fiyatları kumaş yapısı, renk ve desenlere göre farklılık gösterse de her bütçeye uygun elbiseler bulmak mümkündür. Kalitenin ön planda olduğu site kalitesiyle birlikte uygun fiyat imkanlarıyla da ön plandadır.

Ayrıca site ücretsiz kargo imkanıyla da müşteri memnuniyetini ön plana aldığını bir kez daha göstermiştir. Görsel olarak sitede kombin örneklerinin de mevcut olması kullanıcılara fikir veriyor.

Sezonun En Yeni Elbise Modellerini İncelemek İçin Tıkla!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu