Sezonun Trend Çantaları ve En Sevilen Kombinlerimizi Birleştirdik!

Günümüzde çantalar tüm kadınların vazgeçilmez ve hayatını kolaylaştırıcı aksesuarlarının en başında yerini alıyor. Klasik, sade, desenli ve farklı tarzlara hitap eden birbirinden farklı birçok çanta modeli bulunmaktadır. Tabi bu kadar farklı seçenek arasında modaya uygunluk, şıklık ve kombine uygun çanta tercihi yapmak oldukça önemli hususlardandır.

Peki bu sezonun trend çantaları hangileri? Çantalar nasıl kombinlenmeli? Yazımızda merak ettiğiniz bu soruları cevaplayacağız. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. J

Sezonun Trend Çanta Kombinleri

Kürklü Çanta

melike-tatar-canta

Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu sütlü kahve kürklü çantayı gömleklerle, triko takımlarla, tuniklerle, eteklerle, Jean pantolonlarla, topuklu ayakkabılarla ve kabanlarla kombinleyerek çanta trendlerini yakalayabilirsiniz.

meliketatar-model meliketatar-kombin

Kürklü çantayı Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu kahve etekli triko takım ve beyaz şal ile bütünleştirerek, iş hayatınızda, günlük hayatınızda, davetlerde şıklığınızı, zarifliğinizi yansıtıcı kombinler oluşturabilirsiniz.

Kombininizi beyaz bir topuklu botla tamamlayabilirsiniz.

Bel Çantası

melike-tatar-bel-cantasi

Son zamanlarda oldukça sık karşılaştığımız bel çantaları trendlerde yerini aldı.

Melike Tatar’ın sizler için özenle üretmiş olduğu hardal bel çantasını sweatlerle, kazaklarla, Jean pantolonlarla, eşofmanlarla, spor takımlarla ve spor ayakkabılarla kombinleyerek spor şıklığını yakalayabilirsiniz.

melike-tatar-sweatshirt melike-tatar-sweatpant

Hardal bel çantasını Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu haki yeşili sweat ve siyah pantolon ile bütünleştirerek, günlük hayatınızda veya spor hayatınızda oldukça rahat ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Kombininizi siyah bir şal, siyah spor ayakkabıları ile ya da siyah renkte postal botlarla ve bomber ceketle tamamlayabilirsiniz.

Kutu Çanta

melike-tatar-kutu-canta

Melike Tatar’ın sizler için özenle üretmiş olduğu lacivert çantayı günlük hayatınızda, iş hayatınızda veya özel günlerinizde elbiselerle, gömleklerle, tuniklerle, kazaklarla, pantolonlarla, eteklerle ve klasik ayakkabılarla kombinleyerek şık görünümü sağlayabilirsiniz.

melike-tatar-canta-onerimelike-tatar-canta-sal-oneri

Lacivert kutu çantayı Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu gri elbise ve lacivert şal ile bütünleştirerek, günlük hayatınızda veya iş hayatınızda şıklığınızı yansıtıcı kombinler oluşturabilirsiniz.  Kombininizi yine lacivert renkte bir topuklu bot ile tamamlayarak zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

Sırt Çantası

melike-tatar-sirt-cantasi

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu siyah-taba sırt çantasını günlük hayatınızda ve eğitim hayatınızda sweatlerle, tuniklerle, gömleklerle, jeanlerle, eşofmanlarla ve spor ayakkabı veya botlarla kombinleyerek kullanabilirsiniz.

melike-tatar-canta-kombin-onerileri melike-tatar-canta-sal-oneri

Siyah-taba sırt çantaysını Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu sütlü kahve takım ve lsiyah şal ile bütünleştirerek, günlük hayatınızda ve eğitim hayatınızda spor şıklığınızı yansıtıcı kombinler oluşturabilirsiniz.  Kombininizi siyah bot veya siyah spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

Zincir Detaylı Çanta

melike-tatar-canta-zincir

Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu beyaz çantayı günlük hayatınızda, iş hayatınızda veya özel günlerinizde elbiselerle, takımlarla, gömleklerle, tuniklerle, kazaklarla, pantolonlarla, eteklerle ve klasik ayakkabılarla kombinleyerek şık ve zarif görünümü sağlayabilirsiniz.

melike-tatar-pantolonmelike-tatar-gul-triko

Zincir detaylı çantayı Melike Tatar’ın sizler için özenle tasarlamış olduğu gül triko tunik ve siyah pantolon ile bütünleştirerek, iş hayatınızda veya günlük hayatınızda şık ve zarif kombinleri yakalayabilirsiniz. Kombininizi gülkurusu bir şal veya eşarpla ve beyaz bir topuklu ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

Minimalist Çanta

minimalis-canta

Melike Tatar’ın sizler için özenle üretmiş olduğu bebe mavisi çantayı kazaklarla, gömleklerle, elbiselerle, takımlarla, Jean veya kalem pantolonlarla, eteklerle ve klasik ayakkabılarla kombinleyerek günlük hayatınızda, özel günlerinizde veya iş hayatınızda şıklığınızı ön plana çıkartabilirsiniz.

melike-tatar-mavi

Bebe mavisi çantayı Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu lacivert takım ve lacivert şal ile bütünleştirerek, günlük hayatınızda, iş hayatınızda veya davetlerinizde şıklığınızı ve zarifliğinizi yansıtıcı kombinler oluşturabilirsiniz.  Kombininizi yine lacivert renkte bir topuklu bot veya beyaz bir bot ya da spor ayakkabısıyla tamamlayabilirsiniz.

Hangi Kombinde Hangi Çanta Kullanılmalı?

Spor Şıklığı

Sweat eşofman veya Jean parçalarından oluşan spor kombinlerde genellikle sırt çantaları, postacı çantalar veya bel çantaları tercih ediliyor. Spor stillere sahip kişilerin en sık sırt ve bel çantalarını tercih ettiğini söyleyebiliriz.

Günlük Şıklık

Sweat, kazak, gömlek, tunik, Jean veya farklı pantolon modellerinin tercih edildiği günlük kombinlerde genellikle omuz çantaları, postacı çantalar ve sırt çantaları tercih ediliyor. Oluşturulan kombinin tarzına göre bir çanta modelinin seçilmesi en sağlıklı seçim olacaktır.

Ofis Şıklığı

Daha çok klasik kıyafetlerin tercih edildiği iş yerlerinde omuz çantası, kutu çantalar, dikdörtgen çantalar tercih edilebiliyor. Örneğin klasik gömlek ve pantolon kombinini yapıldığında flap veya baget çantalar tercih edilebilir.

Abiye Şıklığı

Özel gün, gece ve davetlerde tercih edilen abiye elbiselerin yanında en çok kullanılan çanta modeli portföy çantalar oluyor. Bu küçük çantalar genellikle cüzdan tipinde ve askısız modellerdir. Elde taşınan bu çantalar özel günler için oldukça doğru bir seçim.

Sezonun en şık trend çantalarına bir an önce sahip olmak içim Melike Tatar’ın çanta kategorisine mutlaka göz atın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu