Bu Sezon Her Dolabın Olmazsa Olmazı Deri Parçalar

Moda trendlerinin her yıl değişmesiyle birlikte hiç değişmeyen popüler parçalar da gardıroplarda yerini almaya devam ediyor. Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi deri parçalar bu sezonda da bizlerle birlikte olacak. Bu sezon deri pantolonlardan deri eteklere, deri takımlardan deri kaplara kadar birçok deri kıyafet modelleriyle çok sık karşılaşacağız.

Bu yazımızda dolabınızda bu sezon mutlaka yer alması gereken deri parçalardan, deri parçaları hangi kumaşlarla ve nasıl kullanabileceğinizden bahsedeceğiz.  O zaman gelin hep birlikte o parçalara göz atalım. Sizlere şimdiden keyifli okumalar dileriz. J

Bu Sezonun Olmazsa Olmaz Deri Parçaları

Deri Pantolonlar

Bu sezon da sık sık karşılaşacağımız parçalardan bir tanesi deri pantolonlar. İddialı olduğu kadar da riskli olan deri pantolonlar, doğru kombinlendiğinde kurtarıcı parçanız olabilir.

Deri pantolonlar tek başına bile oldukça dikkat çekici olmaları nedeniyle, günlük kombinlerinizde diğer parça seçimlerinizi sadelikten yana kullanmanız oldukça mantıklı olacaktır. Triko kazaklar, sweatshirtler, gömlekler hatta gömlek üstü trikolarla istediğiniz hoş görünümü yakalayabilirsiniz. Maskülen bir tarzınız varsa veya iş hayatınızda beyaz gömlekle kullanmanızı önerebiliriz. Sade tişört seçimlerinizin üzerine uzun hırka veya yeleklerle de kombinleyebilirsiniz.  Deri pantolonlarınızı bileğinizin bir tık üstünde tercih ederek spor ayakkabı ve sneakerslarla da kombinleyebilirsiniz.

deri-pantolon-melike-tatar

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu taba deri pantolonla hem günlük hayatınızda hem de iş hayatınızda deri şıklığını yakalayabilirsiniz. Üstelik siyah rengi de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu ekru deri pantolon kombinlerinizin göz alıcı parçası olabilir. Deri rahatlığını ve şıklığını yansıtabileceğiniz bu ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Deri Etekler

Deri etekler şık ve parlak görünümleri nedeniyle kadınların sık tercih ettiği parçalar arasında yerini alıyor. Tabi doğru kombinlenildiğinde muhteşem bir görünüm ortaya çıkaran bu eteklerle birlikte kullandığınız diğer parçalar da çok önemli. Şıklığın ve zarifliğin göstergesi olmak için doğru parçaları bütünleştirmek oldukça önemli.

Deri etekleri siyah bir bluz veya trikolarla ve topuklu bir botla kombinleyerek klasik stilinizi en güzel şekilde yansıtabilirsiniz.

melike-tatar

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu siyah deri etekle hem günlük hayatınızda, hem iş hayatınızda, hem de özel günlerinizde şıklığınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Üstelik farklı renkleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Deri Takımlar

Bu sezon özellikle şık ve parlak tasarımlarıyla ilgiyi üzerine çeken deri takımlarla da sık sık karşılaşacağız.  Oldukça iddialı bir görünüme sahip olan deri takımları doğru aksesuarlarla bütünleştirerek mükemmel bir kombin oluşturabilirsiniz.

Klasik ve şık takımları topuklu ayakkabılar ve küçük el çantalarıyla kombinleyebilirsiniz.

melike-tatar-model

Melike Tatar’ın sizler için üretmiş olduğu siyah deri takımı iş hayatınızda ve özel davetlerinizde kullanarak deri şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Deri Kaplar

Bu sezonun trend dış giyim ürünleri arasında deri kap modelleri de yerini alacak. Tesettür giyimi tercih eden kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan kaplardan, her yaşa ve tarza uygun modelleri bulunan deri kaplara dolabınızda yer açmalısınız.

Hem spor hem de şık kombinler oluşturabileceğiniz deri kap modelleri kurtarıcı parçanız olabilir. Serin havalarda içinizi ısıtacak deri kapları günlük kombinlerinizde kullanarak günlük şıklığı yakalayabilirsiniz.

melike-tatar-kombin

Melike Tatar’ın özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu ekru suni deri kap kombinlerinizin başrolü olacak. Üstelik farklı renkleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Deri Parçalar Hangi Materyaldeki Kumaşlar ile Match Edilebilir?

Deri etek ve pantolonlarınızı triko kazaklar, yün kazaklar, blazer ceketler ve gömleklerle kombinleyebilirsiniz. Tek parça deri kıyafetlerinizi deri parçalarla veya aksesuarlarla değil jean veya diğer kumaşlarla kombinlemelisiniz. Deri zaten dikkat çekici bir tercih olduğundan fazla deri parça kullanmak hoş olmayan bir görünüme sebep olabilir.

Deri Parçalar Hangi Kombinlere Nasıl Adapte Edilir?

Deri pantolonunuzu düz bir bluz veya beyaz bir gömlek ve blazer bir ceketle altına sneakers veya topuklu ayakkabılarınızla kombinleyerek klasik tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Deri eteğinizi ise triko bir kazak ve topuklu botlarla kombinleyerek günlük veya iş hayatınızda şıklığınızı yansıtabilirsiniz.

Deri takımlarınızı spor ayakkabılar ve omuz çantalarıyla kombinleyerek spor şıklığınızı yansıtabilirken, stiletto veya ince topuk ayakkabılar ve küçük el çantalarıyla kombinleyerek şıklığınızı ve zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

Deri kaplarınızı sweatler, jeanlar spor ayakkabılar veya postal botlarla bütünleştirerek kombininizi tamamlayabilirsiniz. Ya da kalem pantolonlar, kapınızın rengine uygun gömlekler ve topuklu botlarla şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu