Bol Paça Pantolon Kombinleri

Bol Paça Pantolon Kombinleri

Bol paça pantolonlar hem rahatlığı hem şıklığı hem de kusursuz duruşu ile vazgeçilmez kıyafetler arasında yerini alıyor. Bol paça pantolonları hem erkekler hem de kadınlar sıkça tercih eder. Özellikle çalışan kadın ve erkeklerin gözdesidir. Çünkü bol paça Pantolon ile daha rahat çalışıyorlar. Şimdi gelelim yazımıza. Bu pantolonlar için onlarca kombin çeşidi vardır. Bunlardan tek tek bahsedeceğiz.

Bol Paça Pantolon Ofis Kullanımı

Ofislerde en çok tercih edilen kombinlerdir. Bu kombinleri farklı farklı şekilde kombinleyerek her gün ayrı bir şıklık yakalayabilirsiniz. Bol paça pantolonları oversize üstlerle de, üstünüze yapışacak parçalarla da kombinleyebilirsiniz. Her şekilde harika bir görüntüye kavuşacaksınız. Eğer kullandığını bol paça Pantolon beyaz ise gömlek, kazak ya da trikolarla kombinleyip şıklığın kelime anlamını karşılayabilirsiniz.

Kazak, gömlek ya da trikolarınızı pantolonunuzun içine sokarak belinizi ön plana çıkartıp ben buradayım diye boy göstermeniz kaçınılmaz olacaktır. Tabii ki kombininizde kullandığınız çanta, ayakkabı ve takılarınızda oldukça önemli. Nude ayakkabı ve çanta ile ve ışıl ışıl takılarınız ile kusursuz bir kombin yapabilirsiniz.

Bol paça pantolonları ceketle giydiğinizde bambaşka bir havaya girmiş olacaksınız. Özellikle ofis ortamlarına çok yakışan ceket Pantolon ikilisini beyaz bir bluz, badi veya gömlekle tamamlayabilirsiniz. Ceketiniz ve pantolonunuzun aynı renk ve kumaşta olması sizin için daha iyi bir kombin olacaktır. Bol paça pantolonların altına şüphesiz ki stiletto ayakkabılar çok yakışıyor.

Kombindeki üstünüz neyse ayakkabıları da o tonlarda tercih ederseniz renk dağılımı bakımından göz yormayan bir kombin yapmış olacaksınız. Ofis stili denince akla Emily Ratajkowski geliyor. Ünlü star bol ceket ve bol pantolonlarıyla oldukça şık kombinlere imza atmıştır. Kısa bol paça pantolonları pantolonunuzun renginden farklı bir renkte stiletto ile tamamlarsanız daha dikkat çekici bir kombin yapmış olursunuz.

Sokak Stilinde Bol Paça Pantolonlar

Sokak stilinde herkes rahat ve salaş parçalar tercih ediyor. Bol paça pantolonlar ise bu stile en çok uyan parçalardan biridir. Nötr tonlu bir Pantolon için beyaz rengini tercih edip takı ve aksesuarlarınız için de turuncu, mavi, pembe, mint yeşili ve açık sarı gibi renkler tercih edebilirsiniz. Sonbahar aylarının vazgeçilmez ve akılda en çok kalan rengi olarak bilinen taba rengini ise harika bir pol paça Pantolon ile kombinleyip sonbahara damga vurmanız mümkün.

Taba tonları için beyaz rengi olmazsa olmazdır. Ayrıca yeşil ve bordo da kusursuz görünmenize yardımcı olacak kurtarıcı renklerdir. Siyah bol paça pantolonunuzu beyaz salaş bir gömlek ile kombinleyip yine siyah ya da beyaz bir ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. Bu kombin siyah ve beyazın mükemmel uyumundan vazgeçemeyenler için ilaç gibi bir kombin olacaktır.

Bol paça pantolon kombinleri

Kot Bol Paça Pantolonlarla Kombin

Kot pantolonlar hem erkeklerin hem de kadınların vazgeçilmez parçalarıdır. Kot bol paça pantolonları mint yeşili, beyaz, bordo, lila gibi renklerle kombinleyip yaza cıvıl cıvıl bir kombinle merhaba diyebilirsiniz. Kış ayları için siyah, kahverengi, lacivert gibi renkler tercih edebilirsiniz. Daha önce oldukça trend olan bol paça kot pantolonlar son yıllarda da trendlerde yerini koruyor. Eğer moda tutkunuysanız bol paça kot pantolonlardan vazgeçmeyin. Erkekler ise bol paça kot pantolonları siyah veya beyaz bir gömlekle kombinleyip gömleklerinin bir iki düğmesini açık bırakarak özellikle zincir bir kolye ile harika bir kombin yapabilirler.

Tesettürlüler İçin Bol Paça Pantolon Kombin Önerileri

Eğer kullandığınız Pantolon bol paça bir Pantolon ise üzerine giydiğiniz gömlek, bluz ya da kazağın daha canlı olabilmesi için yardımcı bir parçadan faydalanabilirsiniz. Pantolonunuza uyumlu aynı ton ve dokuda yelek ve ceketler tercih ederseniz hem daha şık hem de daha rahat bir kombin yapmış olacaksınız. Özellikle beyaz iç gösteren bir parça kullandığınızda yelek ve ceketler sizin için harika bir kurtarıcı olur.

Kot bol paça bir pantolonun üstüne kot uzun bir tunik giydiğinizde şal tercihinizi de açık tonlardan yana tercih ettiğinizde mükemmel bir görünüme kavuşacaksınız. Uzun boylu kadınlar bol paça Pantolon tercih ettiklerinde maksi paltolar kullanarak uzun boylarının verdiği güzelliği kullanmış olurlar. Tunik ve bol pantolonlara da tesettürlü kadınların en vazgeçilmez parçalarıdır. Bu sayede hem şıklığa hem de rahatlığa kavuşmuş olacaklardır.

Bol Paça Pantolonları Giyebileceğiniz Parçalar

  • Gömlek, gömlekler bol paça pantolonların üzerinde kusursuz duruyorlar. Gömleğin içine beyaz veya siyah badi, tişört giyip gömleğinizin düğmelerini açık bırakabilir ya da gömleğinizi alttan bağlayıp harika bir görünüm sağlayabilirsiniz.
  • Ceket, ceketler hayatın her alanında olan kurtarıcı parçalardır. Pantolonunuzla aynı renkte ve aynı kumaşta bir ceket tercih ettiğinizde her ortama uyum sağlayabilecek bir kombin yapmış olacaksınız.
  • Triko, üzerinize yapışan trikolar sizi daha ön plana çıkartacaktır. Trikoların üstüne takacağınız takılar sizi daha şık gösterecektir.
  • Kazak, kışın havalarında soğumasıyla şıklıktan çok soğuktan koruma fikri daha ağır basıyor. Bol paça pantolonunuzun üzerine uygun bir renk kazakla hem şıklığı yakalarsınız hem de soğuktan korunmuş olursunuz.

Tunik, tesettürlülerin vazgeçilmezi olan tunikler bol paça pantolonlara ile kombinlendiğinde muhteşem bir uyum sağlıyor. Üzerine Pantolon ve tuniğe uygun bir şal takıldığında vazgeçilmez oluyor.

Bol Paça Pantolon Kimlere Daha Çok Yakışır?

Bol paça pantolon modelleri daha çok basen sorunu bulunmayan, basenleri daha küçük olan kişilere yakışmaktadır. Uzun boylu kişilerin daha çok tercih edeceği parçalardır. Kısa boylu kişilerde boyu daha kısa göstermeye yol açabilir. Fakat kadınlar topuklu ayakkabılar veya yüksek bel pantolonlara ile bu sorunun üstesinden gelebilirler. Erkeklere de çok yakışan bol paça pantolonlar doğru kombinlendiği takdirde harika parçalardır. Bol paça pantolon kombinleri vazgeçilmezlerdir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu