Balıkçı Yaka Artık Tesettürde de Oldukça Popüler!

Tesettürde Balıkçı Yaka Havası

Son zamanlarda mevsim değişimlerinin etkisiyle de oldukça fazla tercih edilmeye başlanan balıkçı yaka parçalar tesettür giyimde de trendlerde yerini aldı.  Balıkçı yaka kazaklar,, tunikler ve daha birçok parçada karşımıza çıkan balıkçı yaka uzun zamandır kış ve sonbahar mevsimlerinin en popüler yaka kesimi diyebiliriz.

Bu yazımızda erkeklerden kadınlara kadar herkesin gözdesi haline gelmiş olan balıkçı yaka parçaları sizlerle birlikte inceleyeceğiz. Ve daha sonra da balıkçı yaka parçalarla nasıl şal bağlayabiliriz sorusuna yanıt vereceğiz. Sizlere şimdiden keyifli okumalar diliyoruz.

Balıkçı Yaka Elbiseler

Balıkçı yaka elbiseler tesettür giyimin de gözdesi haline gelmiş durumda. Spor, şık ve klasik her tarza uygun modelleri bulunan ve kombinlenebilen oldukça hoş bu elbiseler üzerine  hırka veya ceketlerle tamamlanabiliyor.

Birçok farklı kumaşlardan oluşan  bu elbiseler günlük hayatta iş hayatında veya özel davetlerde tercih edilebiliyor.

Balıkçı Yaka Kazak Elbiseler

Triko kumaşlardan yapılmış olan balıkçı yaka kazak elbiseler, sonbahar ve kış aylarında tercih edilen salaş veya dar formlarıyla gözümüze çarpıyor.  Uzun balıkçı yaka kazak elbiselerle son zamanlarda tesettür dünyasında da oldukça fazla karşılaşıyoruz.

Bu elbise  modelleri genelde sadelikten yana oluyor. Beline kemerle kombinlendiğinde ise oldukça şık bir görünüm ortaya çıkabiliyor.

Balıkçı yaka kazak elbisenizi, rengine uygun topuklu botlarla, el çantalarınızla ve deri ceketlerle kombinleyerek şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. Spor bir tarzınız var ise elbisenizin rengine uygun  spor ayakkabılarla, bel çantalarıyla ve demin ceketlerle kombinleyebilirsiniz.

melike-tatar-elbise

Balıkçı Yaka Tunikler

Tesettür giyimi tercih eden kadınların en çok tercih ettiği trikolar balıkçı yaka trikolar diyebiliriz. Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi olan balıkçı yaka trikolar tam bir kurtarıcı. Özellikle günlük kombinlerde yer alan balıkçı yakalar jeanlarla, spor ayakkabılarla veya botlarla, ceketlerle, trençkotlarla veya montlarla kombinlenebilir.

melike-tatar-tunik

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu örgü desenli triko tunik günlük kombinlerinizin kurtarıcısı olabilir. Farklı renkleri de mevcut olan bu ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Balıkçı Yaka Kazaklar

Dar ve bol formlarda olan balıkçı yaka kazaklar sonbahar ve kış mevsimlerinin en popüler parçaları haline gelmiş durumda. Balıkçı yaka kazaklarla sonbahar ve kış sezonuna damga vuracak kombinler oluşturabilirsiniz.

Salaş formdaki balıkçı yaka kazaklarınızın altına gömlek giyerek kombininize ayrı bir hava katabilirsiniz. Salaş kazaklarınızı jeanlerle ve spor ayakkabılarla tamamlayarak günlük şıklığı yakalayabilirsiniz.

Dar formlı balıkçı yaka kazaklarınızı ise eteklerinizle ve topuklu botlarınızla bütünleştirerek şıklığın ve zarifliğin mükemmel kombinini oluşturabilirsiniz.

melike-tatar-alisveris-onerileri

Melike Tatar’ın özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu haki triko badinin birçok farklı rengi de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

melike-tatar-model

 

Melike Tatar’ın sizler için tasarlamış olduğu sütlü kahve kazak günlük şıklığınızı yansıtmanızı sağlayacak. Üstelik birçok farklı rengi de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

  • melike-tatar-bodyŞalınızı Başınızın Üzerine İğneleyin

Şalınızın kenarlardan sarkmasını ve kıyafetinizin önünü kapatmasını istemiyorsanız, şalınızı başınızın etrafında dolayın ve daha sonra iğneleyin.melike-tatar-kombinleriŞalınızın Bir Ucunu Başınızın Üzerine Dolayın

Şalınızın bir ucunu diğer ucuna göre daha uzun bırakın. Daha sonra uzun bıraktığınız kısımı başınızın üzerinden geçirin ve bu işlemi bir veya iki defa yapın. Daha sonra bir iğne yardımıyla şalınızın kalan kısmını başınızın üzerinde tutturun.

melike-tatar-tasarimŞalınıza Düğüm Atın

Şalınızın kenarlardan sarkmasını ve kıyafetinizin önünü kapatmasını istemiyorsanız, şalınızı iğneleyin. Daha sonra ön tarafta toplayın ve arkada iki ucunu birleştirerek düğüm atın.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu