Alışverişe gitmeden önce mutlaka göz atmanız gereken elbise modelleri

Melike Tatar’ın özenle üretip sizlere sunduğu günlük hayatınızda, iş hayatınızda ve özel günlerde kullanabileceğiniz yüzlerce farklı model elbiseler sizleri bekliyor.  Hem rahatlıktan ödün vermeyen hem de şıklığına düşkün olan bu elbiselere alışverişe gitmeden önce mutlaka göz atmalısınız!

Sizler için tasarlanan bu elbiselerin arasından tarzınıza uygun olanları kolaylıkla bulacağınızı biliyoruz. Bu elbise modellerine kesinlikle bakmalısınız!

 

Melike Tatar’ın bu ürünü hem günlük hayatınızda, arkadaşlarınızla veya ailenizle dışarda vakit geçirirken hem de iş hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir elbise. Göğüs altına kadar düğmeleri bulunan elbisenin kol ucu lastikli ve belinde kuşağı mevcuttur. Farklı renkleri de bulunan bu ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Beyaz Elbise

 

 

Melike Tatar’ın özenle tasarladığı bu elbiseyi özel günlerde ve davetlerde kullanarak şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz.  Belinde bulunan parıltılı taşlar ve etek detayında  volanlarla süslenmiş olan bu elbiseyi daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Karamel Elbise

 

 

Melike Tatar’ın sizlere sunduğu bu elbiseyi günlük hayatınızda, tatilde, iş hayatınızda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.  Kıyafet seçimlerinizde hem sadelikten hem de rahatlıktan yanaysanız kesinlikle aradığınız elbise bu olmalı! Farklı renkleri de mevcut olan bu ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Çiçekli Elbise

 

 

Melike Tatar’ın ürünlerinden desenli ve canlı renklere sahip olan bu elbiseyle günlük hayatınızda şıklığı yakalayabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

Kiremit Elbise

 

 

Melike Tatar’ın ürünlerinden olan bu elbise günlük hayatta tercihini rahatlıktan yana kullananlar için tasarlanmış. Hasır kemeri de beraberinde olan bu elbiseyi dilerseniz kemerli dilerseniz kemersiz kullanabilirsiniz. Üstelik ürünün farklı renk seçenekleri de bulunmaktadır. Daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Hardal Elbise

 

 

Melike Tatar’ın özenle tasarladığı elbiselerden olan beli lastik ve önü fırfır detaylı bu elbiseyle günlük hayatınızda hem rahatlığınızı koruyacak hem de şıklığı yakalayabileceksiniz.  Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

Siyah Beyaz Elbise

 

 

Melike Tatar’ın ürünlerinden olan bu elbise gün içinde rahatlığınızı korumak istiyorsanız tam da size göre!  Gömlek yakadan ve göğüs altına kadar düğmelerden oluşan elbisenin etek ucunda fırfır detayları mevcuttur. Günlük hayatınızda, iş hayatınızda kullanabileceğiniz farklı renkleri de mevcut olan bu elbiseyi daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Kavuniçi Elbise

 

 

Melike Tatar’ın tasarımları arasında yer alan bu elbisenin etek ve kol uçlarında fırfır detayları var. Farklı renkler ve desenler barındıran bu elbiseyi dilerseniz günlük hayatınızda dilerseniz özel günlerde tercih edebilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

Gri Çizgili Elbise

 

 

Melike Tatar’ın sizlere sunmuş olduğu elbiseler arasında yer alan ürün oluşturacağınız kombinlerle hem şık hem spor hale getirilebilir. Günlük hayatta rahatça kullanabileceğiniz bu elbisenin kol uçları lastikli ve fırfır detaylıdır. Bel kuşağı da mevcuttur. Rahatlığınıza ve şıklığınıza düşkünseniz bu elbise tam da size göre! Bu ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Melike Tatar’ın tasarlayıp sizlere sunmuş olduğu ürünler arasında yer alan elbise sadelikten yana olanlar için günlük kullanıma oldukça uygunudur. Fazla renkli kıyafetler tercih etmiyorsanız sade bir şıklıktan yanaysanız bu ürünle hem şıklığı hem de rahatlığı yakalayabilirsiniz. Kolları büzgülü olan bu elbisenin etek kısmı fırfırlıdır. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Farklı modeller ve renklere sahip yüzlerce tasarımın yer aldığı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Ürünlerimiz sizleri bekliyor.  Daha fazla elbise modeline ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu