Açık Alan Düğünlerde Hangi Elbiseler Tercih Edilmelidir?

Günümüzde evlenecek çiftler düğünlerini açık alanlarda yapmayı tercih ederler. Bu tercihte açık alanın rahatlık sağlaması ve sıcak havada kapalı alanda kalmayı önlemesidir. Bu nedenlerle yapılan açık alan düğününe katılacak kişilerin düğün ortamına uygun kıyafet giymesi gerekir. Özellikle kadınlar açık hava konseptine uygun giyinme isteği duyarlar. Bu nedenle de açık alan düğünlerde hangi elbiseler tercih edilmelidir? Araştırmasını yaparlar. Bu araştırmalarında kendilerine yardımcı olacak elbise önerileri ise şunlardır;

  • Çiçekli elbiseler
  • Şifon elbiseler
  • Beyaz elbiseler
  • Uçuş uçuş elbiseler
  • Pastel renkli elbiseler
  • Gofre elbiseler
  • Kuşaklı elbiseler
  • Fırfırlı elbiseler
  • Siyah elbiseler

Arkadaşınızın, akrabanızın veya yakınlarınızın yaptığı açık alan düğünlerine gitmek istiyor ve tesettür giyimi tercih ediyorsanız bu elbise önerilerini değerlendirebilirsiniz. Melike Tatar’a ait koleksiyonda bu türe ait çok sayıda elbise modelini bulabilir ve tarzınıza uygun seçim yaparak açık alan düğünlerinde şık görünebilirsiniz.

Açık Alan Düğünlerinde Çiçekli Elbise Tercihi

Açık alan düğünleri genellikle yaz aylarında tercih edilirler çünkü diğer aylarda sürpriz yağışların yaşanması mümkündür. Açık alan düğünleri denilince akla gelen elbise türleri ise çiçekli elbiselerdir. Yaz ve baharın simgesi olan çiçekler elbiselerde kullanılarak mevsimin özelliğinin vurgulanmasını sağlar. Düğünler için tasarlanan çiçekli elbiseler ise bayanların ortama uyum sağlamasına yardımcı olurlar. Farklı renklerdeki çiçek çeşitlerinin kullanıldığı elbiseler cıvıl cıvıl renkleriyle insanların dikkatini çekerler.

Çiçekli açık alan düğün elbiseleri denilince akla kısa ve kolsuz elbiseler gelebilir. Ancak Melike Tatar çiçekli elbiseleri tesettürlü bayanlar düşünülerek hazırlanmış ürünlerdir. Bu sayede kır düğünlerine katılacak kişiler bedenlerine uygun şık çiçekli elbiseleri satın alarak düğünlerde kullanabilirler. Ayrıca seçtikleri çiçekli elbiseye uygun eşarp belirleyerek kombin yapabilirler.

Açık Alan Düğünlerinde Şifon Elbise Tercihi

Açık alanda yapılacak düğüne katılacak kadınların seçebilecekleri elbise türleri arasında şifon elbiseler de vardır. Şifon kumaş yaz aylarında terleme yapmaması ve serinlik sunması nedeniyle elbiselerde sıklıkla kullanılır. Sıcaktan hoşlanmayan bayanlar şifon kumaş kullanılarak üretilen elbiseleri seçerek katılacakları düğünde rahatlık yaşayabilirler. Ayrıca elbiseler farklı renkleri ve tasarımları sayesinde onların ortama da güzel görünmelerine yardımcı olur.

Açık alan düğünleri için şifon elbise arayanlar Melike Tatar elbiselerini inceleyerek şifon özellikli elbise modellerini bulabilirler. Bu modeller arasında gül, leylak, taş, zümrüt, siyah ve bej renkli elbise seçimi yapabilirler. Seçtikleri modellere bağlı olarak kuşak, balon kol ve fırfır detaylarına sahip elbiselerle çok hoş bir görünüme kavuşabilirler.

Açık Alan Düğünlerinde Beyaz Elbise Tercihi

Beyaz renk düğüne katılacak kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmeyen bir renktir. Çünkü insanlar gelinle aynı olmak veya onu gölgede bırakmak istemezler. Ancak beyaz renkten vazgeçemeyen kişilerin gelinin iznini alarak veya zevklerine göre beyaz elbise seçmesi de mümkündür. Açık alanda yapılan düğünler için satın alınabilecek farklı özelliklere sahip beyaz elbiseler bulunabilir. Bu elbiseleri giyen kişi saflığı ve temizliği temsil ederek düğünde bulunan kişilerin ilgisini çekebilir.

Açık alan düğün elbisesi tercihini beyaz elbiseden yana kullanan kişiler şifon, gofre, pliseli, düğmeli ve fırfırlı beyaz elbiseleri tercih edebilirler. Bu elbiseleri beyaz renkli eşarplarla veya zıtlık için koyu renkli eşarplarla kombin yapabilirler.

Açık Alan Düğünlerinde Uçuş Uçuş Elbise Tercihi

Açık alan düğünlerinin vazgeçilmez elbise tercihi arasında uçuş uçuş elbiseler de bulunur. Bu elbiseler asimetrik kesimleri, balon kolları ve volanları sayesinde şık görünmeye yardımcı olurlar. Uçuş uçuş elbisenin renginin ten rengine ve modelin vücut tipine uygun seçilmesi elbiseyi giyen kişinin açık alanda tüm dikkatleri üzerine çekmesini sağlar. Bu sayede yeni arkadaşlıklar kurulabilir ve rakip kadınlara fark atılabilir. Uçuş uçuş elbiselerde renk tercihi ise açık veya koyu olarak zevke göre belirlenebilir.

Açık Alan Düğünlerinde Pastel Renkli Elbise Tercihi

Pastel renkli elbiseler açık alan düğünlerinde tercih edilebilecek elbise çeşitleri arasında bulunur. Bu renkler mat ve soluk olan renklerdir. Pastel renkli elbiseleri daha çok insanların gözlerinin üzerinde olmasını istemeyen bayanlar tercih ederler. Böylelikle dikkat çekmeden bulundukları düğünde yakınlarının yanında olabilirler.

Elbise renk tercihi pastel renklerden yana olanlar sarı, lila, yavruağzı, mavi ve yeşil renkli elbiseleri giyebilirler. Bu renklere ait elbise modelleri Melike Tatar web sitesi üzerinde satıştadır.

Açık Alan Düğünlerde Hangi Elbiseler Tercih Edilmelidir?

Açık Alan Düğünlerinde Gofre Elbise Tercihi

Açık alanda yapılacak düğüne katılmayı düşünen kişiler giyecekleri elbisenin gofre (gofra) elbise olmasını tercih edebilirler. Bu elbiseler gofre baskı tekniğinden yararlanılarak üretilen katlı görünüme sahip elbiselerdir. Etek uçları ve eteğin tamamının katlı görünmesi sayesinde farklılık sağlarlar. Bu da kadınların katıldıkları düğünde hemcinslerinden farklı bir tarzda görünmesine yardımcı olur.

Gofre elbiseleri düğünlerde giymek isteyenler düz renkli veya karışık renkli modelleri seçebilirler. Aradığı elbise gofra elbise olanlar Melike Tatar düğün elbiselerini inceleyerek şık modelleri bulabilirler. Markaya ait elbise koleksiyonunda mint, mavi, siyah, ekru, lila ve bej renkli gofra elbiseleri bulmaları mümkün olur.

Açık Alan Düğünlerinde Kuşaklı Elbise Tercihi

Kuşaklı elbiseler geçmişten beri kadınların kullandıkları elbise modelleri arasında yer alır. Bu elbiselerin günlük hayatta kullanılması mümkün olduğu gibi düğünler için hazırlanan modelleri de vardır. Açık alan düğünlerinde kadınların yaygın bir şekilde tercih ettiği kuşaklı elbiseler özellikle ince belli bayanların bel vurgusu yapmalarına yardımcı olur. Kuşak sıkılığı isteğe göre ayarlanabilir. Ayrıca seyyar kuşaklı modellere sahip elbiselerde isteğe göre kuşak kullanılmayabilir.

Açık Alan Düğünlerinde Fırfırlı Elbise Tercihi

Katılması gereken açık alan düğünü olan kişiler fırfırlı elbise giymeyi tercih edebilirler. Tesettürlü veya tesettürlü olmayan bayanların seçebileceği bu elbiseler farklı renklerde üretilirler. Böylelikle farklı renk tercihine göre sipariş edilebilirler. Elbiselerde bulunan fırfırlar göğüs kısmında, etek kısmında veya elbisenin tamamında görülebilir. Buna bağlı olarak kadınların düğünde kendilerine yakışacağını düşündüğü fırfırlı elbise modelini seçmeleri gerekir.

Açık Alan Düğünlerinde Siyah Elbise Tercihi

Siyah elbiseler kadınlar tarafından her ortamda giyilebilen elbiseler arasında yer alır. Bu nedenle açık alan düğünlerinde de tercihin siyah elbiseden yana kullanılması mümkündür. Kısa boylular ve kilo sorunu yaşayanlar siyah elbiseler sayesinde düğünlerde zarif görünebilirler. Ayrıca siyahın asilliğinin de etkisiyle dikkat çekici olurlar. Siyah elbise tercihi sade modelli olarak yapılabileceği gibi siyah zeminde desenli modeller de tercih edilebilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu