5 Maddede Melike Tatar’ı Daha Yakından Tanıyın

Melike Tatar olarak sizler için üretmekten mutluluk duyuyoruz. Kadınlara her koşulda ve imkanda kendilerini şık ve rahat hissetmesi için sürekli ve yeniden üretiyoruz. Moda hiç geçmeyen bir kavram ve biz kadınlar da bu kavramı yansıtan en nadide parçalarız. Hayatımızın her alanında güzel görünmek isteriz ve bunu ilk karşılayan model giyim, kuşam ve kombinlerimiz olur. İçinde iken kendinizi iyi hissedeceğiniz parçaları 2021 yılında sizler için en güzel tasarım hallerine dönüştürmeye devam ediyoruz.

1- Her Zevke ve Bedene Uygun Ürün Çeşitliliği

Ürünlerimizi devamlı olarak yeniliyoruz. Tesettür modasında çok önceki dönemlerde tesettür giyim alanında insanlar zorluk yaşarken şimdi ise genç kitlemizin aradığı tüm özellikleri sunmaya çalışıyoruz. Sürekli değişkenlik gösteren modayı takip etmeniz için uygun fiyatlarla kaliteyi birleştiriyoruz. Farklı tarzda, kendi havanızda, isteklerinize uyacak kıyafet ihtiyaçlarınızı sadece genç kitle için değil büyük beden parçalarımızla da ileri yaşların özlediği geçmiş modasını da yaşatıyoruz. Kombininize aksesuar bulmakta zorluk çekmemeniz için sizlere çeşitli aksesuar ürünlerini de sunmaya çalışıyoruz.

2- En Trend Modeller

Sektörde bulunduğumuz günden bugüne ismimizi sizinle birlikte yaşatıyoruz. Yalnızca modayı takip etmek için değil aynı zamanda kendi ışığınızı yansıtmanız açısından trendleri yakalıyoruz. Farklı modeller, özgüvenli tasarımlar, çeşit çeşit desenlerimiz ile modanın tüm renklerinin güzelliğinde harmanlanmış parçalarımızı, zevklerinize sunarak iyi hissetmenize yardımcı olmaktan yanayız. Unutmamalıyız ki neyin içinde mutlu isek bu bizim tarzımızdır, aslında modanın kendisi sizlersiniz.

3- Online ve Fiziksel Mağazalarımız

Melike Tatar Online olarak kolayca ürünlere ulaşmanız için sürekli olarak güncel paylaşımlarda bulunmakta. Sayıca fazla siz takipçilerimizin bizi takip etmelerinden mutluluk duyuyoruz. Sitemiz üzerinden siz kullanıcıların da her türlü sorularını en çabuk şekilde yanıtlamaya çalışıp, dilek, istek veya şikayetleri tarafımıza paylaşmanızdan yanayız. İsterseniz sosyal ınstagram hesabımızdan, isterseniz web sitemizden, dilerseniz de fiziksel şubelerimizden yenilenen ürünlerimizi görebilir ve inceleyebilirsiniz.

4- Güvenilir Sipariş ve Kargo Süreci

Bütçenize uygun fiyatlar ile kaliteyi birleştirerek, online ve fiziksel alışverişlerinizde de ödeme kolaylıklarımız sizinle. Web sitemizden veya instagram hesabımızdan yaptığınız alışverişlerinizde çok düşük miktarlarla kargo ücretleri ile sizi memnun etmekten gurur duyarız. Kargolarınız en kısa sürede tarafınıza ulaşır. Sitemiz üzerinden kargom nerede butonuna basarak da kargonuzu sorgulayabilirsiniz. Ayrıca iade durumlarınızda iadenizi karşı ödemeli olarak da vermeniz mümkün.

5- Kadın Giyim Sektöründeki Yerimiz

Giyim sektöründe geniş alanda çalışıyoruz. Bayanlar üzerindeki kitleye hitap ederken özel tasarım ve parçalarımızla sizler tarafından sevildik. Bizde bu parçaları sizlerin üzerinizde severek taşıması için giyime farklı bir açı getirdik. Tesettürlü bayanların da istediği her parçayı en trend haliyle giyebileceğini ispatladık. Giyim platformunun geniş ufkunda sizler ile birlikte nice senelerimize.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu