2023 Yılının Çanta Trendleri

Bayanların olmazsa olmazı yanından ayırmadığı çantalar tamamı ile giyim kuşamımızın da bütünleyici parçası. Ne zaman kombin yapsak akla ilk gelen sorulardan birisi bunlara uygun nasıl bir çanta takacağım olur. Peki, 2021 yılında hangi çanta türleri daha çok tercih ediliyor,  bu yılın çanta trendlerini hangileri? Modayı üzerinizde en güzel şekilde yansıtmak için gelin beraber bu soruların cevabını verelim.

Yumuşacık Dokusu ile Kürklü Çantalar

Bu yıl çanta trendlerinde kürklü çantalar daha bir ön planda. Peluş kazaklar, montlar, yelekler 2020 yılında çok fazla tercih edildi ve sevilenler listesine adını yazdırdı. Devam eden peluş modasında tatlı bir havada olan bu kombinlerimiz ile kavuşacak olan çantamız da doğal olarak yumuşacık görünümdeki kürklü çantalar olacak. Tüylü hafif kabarık duruşundan dolayı da hangi rengi seçerseniz seçin dikkati kendine çekecektir. Özellikle sonbahar ve kış aylarının baktığınızda içinizi ısıtacak olan rengarenk kürklü çantalarımıza göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz

Kolye Çanta Şıklığı

Boynumuza artık sadece kolye takmıyoruz. 2021’in kolye çantaları da artık moda olmuş konumda. Kolay kullanımı açısından bel çantaları fazlası ile tercih edilmişti. Bu yıl bel çantası yerini kolye çantalara bırakıyor. Elimizin altında diye tabir edebileceğimiz çantamızın önümüzde olması bizlere cazip gelmekle birlikte bu çantalar boyutu ile de kendini çok hoş göstermekteler. Cüzdanı anımsatacak olan modeller sadece küçük kare şekilde değil boyuna, enine veya da yuvarlak şekilde dilerseniz de zincir askıları ile gündelik yaşantımızı kolaylaştırmaya hazırlar.

Tote Çanta Havası

Küçük çanta kullanmayı sevmeyenler veya da alan sıkıntısı yaşıyorum diyenlerin tercihi tote çantalar 4 mevsim sevenlerini yalnız bırakmayan türlerden. Büyük veya orta büyük boyutta bu çantalar daha çok askılarının gösterişleri ve omuzdaki rahat duruşu ile kendilerini sevdirdiler. Daha çok günlük hayatta kullanılan tote çantalar klasik modelleri ile de kombinlerinize uyum sağlayarak modayı takip etmeye devam ediyorlar.

Kalın Zincirli Çantalar

Zincirli çanta modası bayanlar tarafından fazlasıyla sevilmek ile beraber geçmişten geleceğe devam eden peş peşe dizgi halka görünümü ile adeta zarafetin simgesi. Zincirler ağır duruşu ile klasik giyime eşlik ediyor gibi dursa da klasik-spor uyumu modasında da spor tarzda giyim ile beraber kullanımını epeyce görüyoruz. 2021’de ise zincirleri kalınlaşıp boyutları büyüyen halkaları ile birlikte daha çok büyük görünümde çanta severleri ile buluşmaya hazır gibi duruyorlar.

Saçaklı Çantaların Hareketli Görünümü

Püsküllü diye adlandırdığımız saçaklı çantalar, duruşu tarzı ve ayrı bir havası ile modanın her daim sevilenleri arasında. Giyim ve kuşam alanında da saçaklı parçalar çokça bayanlar tarafından tercih ediliyor. Çünkü hareketlerimizle beraber bize eşlik etmeleri, yürürken sallanan ipleri adeta bizi moda ile birleştiriyor. Çantalarda bu yıl iplerinin daha da uzun oluşu kendisini sevdirecek. Dilediğiniz renk ve çeşitleriyle kendi stilinize uydurabilir, kombinlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Artık çantalarımız da salkım saçak J

Çevreye Destek Torba Çantalar

Torba çantaları tüm bayanlar olarak çok sevdik. Çevremizin temizliği adına poşet kullanımlarımızı özellikle son 2 yıldır hepimiz azaltmaya başladık. Tabii bununla beraber bayanların olmazsa olmazı çantalar da yeni yeni tarzları ile yine modanın ışığında bizlere sunuluyor. Büyük boyutu açısından çevremize destek torba çantalar kendi stilinizi yansıtacak kombininizi kurtaracak çeşitleri ile artık hep bizimle.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu