2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

Her kadının hayali olan bu özel günde en önem verdiği şeylerden bir tanesi de kesinlikle gelinlik. Her kadın illa ki nasıl bir gelinlik giyeceğini düşünerek hayatının en mutlu o günü hayal etmiştir. Evlenecek olan kadınların en zorlandığı nokta şüphesiz birçok gelinlik modeli arasında bir seçim yapmak olacaktır.  Değişen ve gelişen modaya ayak uydurarak yeni sezonda evlenmeye hazırlananlar için farklı tesettür gelinlik modelleri üretilmeye devam ediliyor. 2021 yılında evlenmeye karar veren kadınlar şimdiden gelinlik modellerini inceleyerek seçimlerini yapmaya hazırlanıyor. Yazımızda 2021 tesettür gelinlik modellerini sizler için inceleyeceğiz.

Genellikle en fazla tercih edilen krem ve kırık beyaz renklerinin tercih edildiği gelinlik modelleriyle çok zarif görüneceksiniz. 2021 yılında renkli gelinlik modellerinin öne çıkabileceğini veya beyazın hakim olduğu modellerde renkli süslerin kullanılarak dikkat çekmeye başlayabileceğini görüyoruz.

Koyu ten renklerine sahip olan gelin adaylarının tercih edebileceği gelinlik modelleri arasında Fransız dantel detaylarına rastlayabiliriz. Hem şık hem de klasik olan balık tesettür gelinlik modellerini de tercih ederek göz kamaştırabilirsiniz. 2021 yılında tesettür gelinlik modelleri arasında kabarık gelinlikler yerine daha dar kesim olan düğme detaylarına sahip gelinlikler daha fazla tercih edilebilir.  Unutmayın ki mükemmel bir gelin olmak istiyorsanız ilk olarak vücut tipinizi iyi tanımanız ve ona göre bir gelinlik seçimi yapmanız gerekmektedir.

Dantel Tesettür Gelinlik Modelleri

2021 tesettür gelinlik modellerinde dantel detayları karşımıza çıkacak. Her mevsimde kullanıma uygun farklı dantel detaylarına ve renklerine sahip gelin adaylarının hayallerini süsleyecek olan bu tesettür gelinlik modellerine 2021 yılında da sıkça rastlayacağımıza eminiz.

Dantelli gelinlik modellerinde isterseniz modern çizgilere sahip, zarif isterseniz daha kalabalık dantel detaylarına sahip göze çarpan tasarımlar arasında seçimlerinizi yapabilirsiniz.

2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

Doğru aksesuar seçimleri yaparak muhteşem bir görüntüyü yakalayabileceğiniz bu gelinlikler modellerine göre farklı fiyatlara sahip. İçinize sinen dantelli bir gelinlik bulamazsanız seçtiğiniz veya özel dikimini yaptırdığınız gelinlik modeline dantel eklemeleri yaptırabilirsiniz.

A Kesim Tesettür Gelinlik Modelleri

Düğününüzde hem sade hem şık hem de dikkat çekici bir görünüme sahip olmak isteyen gelin adaylarının tercihleri arasında A kesim gelinlik modelleri yerini alıyor. Prenses model olarak da bilinen A kesim gelinlik modelleri şıklığınızdan söz ettirecek bir modelken aynı zamanda oldukça kullanışlı olmasıyla bilinir.2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

Özellikle minyon ve orta boylu kadınlar için doğru bir tercih olabilir. Kır, otel, sosyal tesis gibi mekanlarda yapılacak olan düğünler için ideal olan bu modelleri gelin başı, kuyruk ve duvak seçimleriniz ile mekanın atmosferiyle uyumlu hale getirebilirsiniz.

Tesettür Balık Gelinlik Modelleri

Kum saati vücut tipine uygun kadınların çok fazla tercih ettiği gelinlik modelleri arasında yerini alan 2021 yılında da gelinlerin çok fazla tercih edeceği gelinlik modellerinden olan tesettür balık kesim gelinlikler dar kesimiyle muhteşem fiziğinizi ön plana çıkartacak.

2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

Tam ve yarım balık gibi farklı çeşitleri bulunan bu modeli tercih eden gelin adayları orantılı vücut hatlarına sahip olmalı. Davet alanları gibi mekanlarda yapılacak düğünler için uygun bir gelinlik modeli seçimi olabilir.

Düz Kesim Tesettür Gelinlik Modelleri

Düz kesim tesettür gelinlik modelleri daha çok uzun boylu ve zayıf kadınların tercih ettiği modeller arasında. Bu model hem şık hem de rahat. Daha çok salon düğünlerinde tercih edilen düz kesim tesettür gelinlik modeli kadınlar arasında fazla tercih ediliyor.

2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

Açık havada yapılacak düğünlerde de duvak, kuyruk seçimleriyle düğünün yapılacağı mekana ayak uydurmak oldukça mümkün.

Fransız Tesettür Gelinlik Modelleri

Fransız dantelli tesettür gelinlikler kadınlar arasında çok tercih edilen modeller arasında. Çok fazla gelinlik modelinde Fransız dantel detayları kullanıldığından çok fazla seçeneğiniz olabilir. 2021 yılında da çok fazla karşımıza çıkabilecek gelinlik modellerinden birisi.

2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

Vücut tipinize uygun bir gelinlik modeli seçerek Fransız danteli detaylı özelliği ile tam da istediğiniz gibi bir gelin olabilirsiniz. Zevkinize göre Fransız dantel detaylı bir gelinlik bulmakta zorlanırsanız vücudunuza uygun bir model seçerek dantel işlemeleri yaptırabilirsiniz.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu